Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב , מחר יש לי טיפול ולהפתעתי כל החלקים שלי מפוזרים והחלקים שיש הם זבל סיני

איזה סט בוקסות הכי כדאי לרכוש ?

1/4

http://www.buyitcenter.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10326

ב125 של PROFXENE

או 3/8 של PROFXENE ב150 ש"ח

http://www.buyitcenter.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10327&makat=P526B&cat_id=53&cat_id0=53&cat_level=1

אשמח גם על המלצה לחנויות באזור המרכז

עידו

Suzuki Jimny

פורסם

אין מה להשוות בין שני הסטים כי אחד אינצ'י ואחד מילימטרי, אז רק אחד מהם יתאים לך.

אם יש לך כבר ראצ'ט ומאריך אני מציע לך לקנות בוקסות בודדות לפי הצורך.

פורסם

גם בוקסה סינית פותחת מצויין את בורג ניקוז השמן, בתנאי שעושים את זה פעם בשנה ולא משתמשים בה בעבודה יומיומית שותפת.

אני די בטוח שגם ה PROFXENE האלה מיוצרים בסין.

פורסם

מה הטיפול שאתה רוצה לעשות? האם מדובר על החלפת השמן שדיברנו עליה?

אתה יודע לזה שדרייב 1/4 זה קטן מאוד?

אתה צריך 3/8.

מה תדירות השימוש?

אם זה רק החלפת שמן אחת לשנה, גם ידית כוח קטנה או משהו דומה(הכוונה למשל לידית של המנוף לגלגלי הרכב, שם נדרייב הוא 1/2 למקרה ושאלת) יפתור לך את הבעיה.

אם זה הולך להיות שימוש ארוך, ואתה מתכנן לטפל לבד ברכב אז תקנה סט יותר מקיף.

קובי

פורסם

מה שאני רוצה זה לעשות טיפול10,מידי פעם אני מטפל באוטו,מחליף חלקים ובעיקרון עושה את רוב טיפולים בעצמי

Suzuki Jimny

פורסם

אני אומר לך מנסיון ולא יעזור כלום:

ברגע שאתה מתחיל בטיפולים קטנים אתה טיק טאק תיכנס גם לעניינים הגדולים יותר.

אני התחלתי ישר עם סט בוקסות חצי שהסט כולל בתוכו ידית ראצ'ט, ידית כוח ומאריכים. והבוקסות הם עד 32 כך שאפילו אום מרכזי של הגלגל שמחזיק את פעמון הצירייה אתה פותח בלי להיתאמץ. סט כזה נע סביב ה-400 ש"ח ואתה לא תצטער על זה. מומלץ!

:)
פורסם

תראה, ככלל:

כמה כלים שתקנה תמיד יהיה חסר לך.

כמה אתה רוצה להשקיע?

יש סטים בסביבות ה350 שיכילו את רוב הדברים שאתה צריך.

קובי

פורסם

אני מצתרף לשרשור.

kobic9 אני אשמח להמלצה. הבטחתי לעצמי סט רציני, אני את רוב הדברים עושה לבד, עד לרמה של טיימינג (עוד לא עשיתי בנוכחי טיימינג) ותמיד רציתי סט טוב.

אם יש המלצה ולינק לחנות לסט ב350-400 של חברה נורמלית ולא זבל אני גם מאוד אשמח.

פורסם

אני קניתי KASCO דגם K3851BY.

זה סט של 3/8, מכיל הרבה בוקסות(6 צלעות), בוקסות עמוקות(12 צלעות), אלן וטורקס.

כמובן שיש גם בוקסות לפלאגים(אחד לאופנועים ואחד לרכב) מפרק וכדו'.

אני רוצה לקנות גם את הסט בדרייב 1/2 כי האמת אני מעט חושש לעבוד עם 3/8 על חלקי מתלה.

למה העדפתי אותו על פני סיגנט במחיר דומה?

כי בסיגנט לא היו כול כך הרבה חלקים, במקום אלן טורקס וכדו' הם שמו מברגים רגילים.

קובי

פורסם

אהלן ,

אז לפי מה שאני מבין אני צריך 3/8 בשביל טיפולים סטנדרטים, אני לא מחליף מנועים או עושה טיפולים גדולים (מקסימום טיימינג), אין לי מה להשקיע כל כך הרבה על סט, אני יעבוד איתו פעם באף פעם (או אם יהיו תקלות וטיפולים שגרתיים)

בשביל זה משמלמים עוד כה מאות שקלים למוסך ויש ראש שקט ובלי כאבי ראש.

קובי, כן בשביל החלפת השמן במנוע וגם שיהיה סט.

Suzuki Jimny

פורסם
אני מצתרף לשרשור.

kobic9 אני אשמח להמלצה. הבטחתי לעצמי סט רציני, אני את רוב הדברים עושה לבד, עד לרמה של טיימינג (עוד לא עשיתי בנוכחי טיימינג) ותמיד רציתי סט טוב.

אם יש המלצה ולינק לחנות לסט ב350-400 של חברה נורמלית ולא זבל אני גם מאוד אשמח.

קבל:

http://www.brand.dpages.co.il/

יש להם כלים מדהימים שמפתיעים אותי כל פעם מחדש והמחירים שלהם יחסית זולים.

:)
פורסם

סט של פרופקסין היה מעולה בשבילך או משהו אחר בגודל 3/8 .

רק אל תקנה סיגנט הכלים שלהם ברמה נמוכה מאוד מנסיון של מכירת כלים שלהם כול לקוח חזר אליי עם בעיות

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

סיגנט ברמה נמוכה??:shock:

אחרי התעללות יומיומית בפירוקיית רכב שהם מלאים בוץ וגריז ולא מנקים ומטפלים בהם כמעט אף פעם הם מחזיקים יופי.

אין לי מושג על מה אתה מדבר.

• תוכן חדש...