Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן רמה נמוכה,יש לי ניסיון של למעלה מ 1000 סטים וכול סט יש מחלה אחרת הרוב זה הרצ'ט שהשן נשברת לו בפנים

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם
אכן רמה נמוכה,יש לי ניסיון של למעלה מ 1000 סטים וכול סט יש מחלה אחרת הרוב זה הרצ'ט שהשן נשברת לו בפנים

לא התבלבלת עם מספר האפסים אחרי הסיפרה 1 ?

איזה כייף לי :)

פורסם
לא התבלבלת עם מספר האפסים אחרי הסיפרה 1 ?

ממש לא , מכרתי הרבה כלים שלהם ויש מצב שאפילו יותר מ 1000:-P

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

מרק, גם אני שמעתי על לא מעט מקרים של כלים שנשברו מתוצרת סיגנט.

מעבר לכך- הם עושים הרבה בעיות על החלפת הכלים לחדשים, ומתנערים מאחריות.

קובי

פורסם

למרות התפוצה האדירה שלהם (לאור שיווק מאסיבי ומחירים אטרקטיביים למוסכים) אין להתבלבל. לא מדובר בכלים מהשורה הראשונה, בטח לא משהו ברמה של Snapon, USAG, FACOM, Stahlwille ועוד. מדובר בכלים באיכות סבירה, שבהחלט נותנים תמורה הולמת למחיר. אין ספק שהם מספיק טובים לכל חובבן ואף מעבר לזה.

פורסם

נכון, לכן אני מציע לפותח השירשור לקנות סט של קאשקו או סיגנט, זה יספק אותו.

מי שרוצה ממש להשקיע יכול לקנות סט של KING TONI שזאת רמה אחרת לגמרי, אבל גם עולה בהתאם(ובכלל לא יספק את האדם הפרטי שרוצה לטפל ברכב כי הסטים שלהם נועדו למוסכים).

אני ספציפית הלכתי על קאשקו בגלל שבסט של קאשקו יש יותר בוקסות וכלים מאשר בסט המקביל של סיגנט(לשם השוואה המחירים שלהם זהיים כמעט לחלוטין, הפרש של 20 ש"ח+-).

קובי

פורסם

האמת שעבור חובבן הייתי ממליץ על הסט של KING שמוכר ל.כ. יותר זול ממה שהוא ישיג בכל מקום אחר ובהחלט נותן תמורה הולמת למחיר. בכל מקרה צריך לדעת מה המגבלות של הכלים ושאסור להפעיל עומס גדול מידיי על ראצ'ט או בוקסה כדי לא להרוס אותם. הדבר נכון לכל כלי בעולם.

• תוכן חדש...