Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוטה שלא להסכים איתך, מן הסתם החומר יעבוד יותר טוב בחתיכה אחת גדולה והאפקט של חתיכה קטנה הוא נמוך מכיוון שהיא מכסה חלק קטן.

אם ניקח דוגמה קיצונית אז אם תחלק את הדיינמאט ל100 חתיכות ותדביק על הדלת האפקט של זה יהיה גרוע.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההתקנה עלתה 250 והרדיודיסק נקנה אצל המתקין.

הקומפוננטס פיצוצס! אני מרוצה, עדין לא חתכתי אותם כי אין סאב. אבל אני מקווה לשחק עם החיתוכים בקרוב.

בינתיים נשמע חבל"ז!

פורסם

היום פירקתי את הדלת ועברתי עם מייבש-שיער לפי איך שהמלצתם לי.

ואני חייב לציין :!:

ההבדל הוא עצום :D . החומר ממש נדבק לפח! בדיוק כמו שאמרתם. אי-אפשר בכלל להשוות למצב שהיה לפני המצב החדש. החומר ממש "עוטף" את הפח. נדרש רק חום, מייבש שיער ורולר וזהו.

עכשיו אני מבין למה זה לא מאפשר וויברציות. לפני זה, זה פשוט נראה לי כמו כיסוי לפח של הדלת ועכשיו עם הצורה הנכונה רואים שזה כמו ציפוי על המתכת.

באמת תודה לכולם ועל העזרה!

נ.ב: הבאגז' שלי רועד עם כל באס של סאב, לא ניתן להכניס את חומר האיטום לתוך פח הבגאז' פנימה רק להדביק עליו וזהו (החלק שפונה לתא המטען). מה לדעתכם מומלץ לעשות? כי המכסה של תא המטען ממש, אבל ממש, דק וגם מכיל בליטות (מה שיקשה לשים עליו את האיטום). העניין הוא שגם הוא יראה, בניגוד לדינאמייט שנמצא "בתוך" הדלת. וגם אני מפחד שבמשך הזמן חומר האיטום יתקלף.

פורסם

לכל מצב יש את הפיתרון שלו ולכל מתקין יש את הדרך שלו לטפל במצב הנתון.

גם לבליטות בתא המטען יש פתרון -עוטפים אותם,לגבי זה שיראו את חומר האיטום-אפשר ללבד(מלשון בד לבד),לגבי הפח הדק-אדרבא אתה חייב חומר איטום, ולסיום לגבי הפחד שלך מזה שהדינמאט יפול-אפשר לחזק את הדבק המקורי של הדינמאט ע"י הוספה של דבק.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
לכל מצב יש את הפיתרון שלו ולכל מתקין יש את הדרך שלו לטפל במצב הנתון. מזכיר לי את קובי :wink:

לגבי הפח הדק-אדרבא אתה חייב חומר איטום,או לחילופין לקנות BMW :wink:

• תוכן חדש...