Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך שלוש אופציות, לא שלושה.

אני הייתי הולך על אקורד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הסונטה (אבל מדובר על הדגמים של 2007 ומעלה) - כבר העליתי כאן סרטון מאוד מעניין שעשה השוואות ביצועים בין סונטה, אקורד והרכב מנהלים הסיני החדש ודווקא הסונטה לקחה שם בגדול - לא, לא מדובר בסרטון שיווקי של יונדאי.

אפשר להריץ את זה כאן בחיפוש על מודעות שקשורות לסונטה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לכל אחת יתרונות וחסרונות.

תתחיל לחפש אחת מהשלוש. חפש את הרכב השמור ביותר, המטופל ביותר, זה עם הנתונים "על הנייר" הטובים ביותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

discoTD5 , אמרת דברים נכונים.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

ראיתי שיש כמה דגמים של ניסן מקסימה , הונדה אקורד ויונדאי סונטה. אילו מהדגמים הם הכי מפוארים?

פורסם

מה לבי גאלאנט משנתונים 2000-2002?

אני קניתי שנת 00, לפני חצי שנה - רכב נהדר, מפנק, ממש תענוג לנסוע עליו לעבודה כל בוקר, וצריכת הדלק סבירה - 1:10.

למעט טיפול קטן ליישור קו שעשיתי לאחר הרכישה - לא היו שום בעיות ואני מקווה גם שלא יהיו.

פורסם

הוא קטן ויקר .

פורסם

ראיתי הונדה אקורד דגם EX , נפח 3000 עם 175,00 קילומטר שנת 1999. איך הדגם והנתונים של האוטו הנ"ל?

פורסם

אם כבר מנוע V6 אז למה לא אמריקאית?... אתה תצא עם יותר נוחות, יותר פינוק, שנתון יותר גבוה וכנראה גם פחות דלק (אפילו על אימפלה 3800).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

למה כמה היא צורכת דלק ההונדה? ולהונדה יש שוק טוב.

פורסם

הוא שאמרתי, ואם לא הבנת אותי אז אני אסביר שוב,

אתה מחפש רכב מפואר בשתיים וחצי לירות (אל תפגע, זה לא מזלזול חלילה), לא בטוח שאתה מבין שעלות אחזקה בדגם כזה אם מתקלקל משהו רציני , יכולה להגיע גם גם לשליש או יותר מערכו, מדבר על סחירות עתידית שכל האוטו עולה גרושים, ויהיה שווה עוד הרבה הרבה פחות מזה שתרצה למכור (וזה בלי לדבר על זה שגם ככה מדובר כל רכבים שהנישה שלהם צרה מאד יחסית), מדבר ושואל על צריכת דלק ובאותה נשימה מחפש מנוע 3 ל' V6. כל העסק לא ברור.

לי זה נשמע (ואולי אני טועה) כמו מישהו שיש לו כמה לירות, אבל מנסה בכוח להראות ולהיראות ברכב "מנהלים" שופוני עם 4 מ' אורך. אין עם זה בעיה, רק קח בחשבון עלויות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

למה ,החלקים של ההונדה כל כך יקרים?זה יפני החלקים לא צריכים להיות כל כך יקרים.

פורסם

הונדה ממותג ונתפס בארץ כפרימיום ולכן מחירי הפתיחה שלו גבוהיים בכל סגמנט!

לדעתי זו שטות גמורה כי אין לו יתרון מובהק על המתחרות.

ככה "מאיר" ממצב אותו ומתמחר אותו.

את כל הטענות והדרישות את מוזמן להפנות ליבואן.

השרשור הזה נמשך כבר יותר מדי זמן עם המון ניסיונות לעזור לך ולענות על מבוקשך אבל נראה כי אינך בקיא או רוצה להבין בכלל את מה שמסבירים לך.

תחסוך עוד כסף ואופציות נוספות ייפתחו בפניך או שתתפשר על רכב פחות גדול ויוקרתי.

עלויות(כמו שהסבירו לך) אחזקה ,טיפולים ,אגרות,חלקים וחלפים אינם זולים,צריכת הדלק לא תהיה נמוכה במיוחד(הודות למנועים הגדולים) וכמובן שאינך היית יכול לרכוש רכב במחיר רצפה אם היה לו שוק טוב!

קאפיש?

פורסם

עוד לא הבנתי מכולכם למה אתם מנסים לחנך את הבן-אדם? זה לא ילד בן 20 שמחפש ספינה בשביל הפוזה, הבחור כמעט בן 50, לא הרבה יותר צעיר מאבא שלי...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לחנך?

הרי השרשור הזה נגרר ונמשך המון זמן, עם המון ניסיונות לעזור לו אך הבנאדם נעול על על האוקסימורון "רכב מנהלים עד 26,000 ש"ח" ומתעלם ממה שאנשים מנוסים בתחום אומרים לו.

לא

לנעול

כן

• תוכן חדש...