Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשבוע האחרון יש לי התלבטות לגבי מה לעשות במערכת שלי.

כרגע הרכיבים הם :

HU - Kenwood KDCBT60U

קומפוננט - Doten oviation 6

סאב - focal A33 13 inc.

מגבר - rockford r3004

כרגע אני דיי מרוצה המערכת סך הכל מנגן לא רע , איכות סבבה , אבל יש תחושה שחסר כוח , זה בא לידי ביטוי בשירים שיש דגש על הבאסים , ויש תחושה שחסר כוח לסאב , ולפעמים יש תחושה שהווליום שאני יכל לעלות ליפני שהצליל נהיה לא נקי דיי נמוך.

(באזור ה 22) הגיין של המגבר הוא בארך על חצי אולי אפילו טיפה פחות.

חשבתי על שני אפשרויות :

1 - להחליף את המגבר הנ"ל ולקנות מגבר יד שנייה איכותי יותר וחזר יותר (CELESTRA או HIFONICS).

2 - להוסיף מונו , ולחבר את ה קומפוננט אקטיבי (הבנתי שהקרוס דיי מסרס אותם , ומניתן לעשות פלאים עם הסט הזה בהגברה אקטיבית)

מה אתם אומרים ?

פורסם

תעבוד עם הסט אקטיבי ותעבור למונו בשביל הסאב.

ג'ינו.

נ.ב חשבת לפתוח קצר יותר את הגיין לפני שאתה רץ לשדרוגים?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

השאלה היא העם זה מה שייתן תוצא האופטימלית , והעם זה מה שישדרג את הווליום ואת האיכות הלא טובה כאשר אני מגביע קצת יותר...

פורסם
(CELESTRA או HIFONICS).

טוב שלא כתבת מרצדס או פיאט :)

עקבתי אחרי חלק ממה שכתבת בשרשורים האחרים שלך.

ה R3004 הוא מגבר פשוט מאוד, רוקפורד ייצרה מגבר עוד יותר פשוט וזול מסדרת הפאנצ' וזה הפריים הזה שיש לך. הייתי לוקח אפילו מאק אודיו ולא אותו.

הגברה אקטיבית מצריכה מגבר/ר"ד שתומכים בעניין או קרוס חיצוני. הגברה אקטיבית היא לא תרופת קסם, היא באה לפצות על בעיות טורדניות ודי ספציפיות, ולא נראה לי שמה שאתה מציג כבעיה יכול להיפתר ע"י הגברה אקטיבית.

ההמלצה שלי אליך היא לעבור למגבר 4 ערוצים איכותי משמעותית וחזק יותר.

זה ייתן לך שיפור גם לטווח הקרוב וגם לטווח הרחוק במידה ותרצה לעבוד אקטיבי, להחליף לסט טוב יותר או להוסיף עוד זוג רמקולים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קודם כל תודה על התגובה שלך ישראל , כמו תמיד לעניין :)

והכוונה הייתה ל HIFONICS zxi8408

או CELESTRA FA475X

שניהם יד שנייה מחברי הפורום.

השאלה היא מה ייתן מענה טוב יותר , ולמשל ה CELESTRA מוצהר 75X4 , העם זה יהיה הבדל משמעותי ?

ובאופן כללי על איזה דגם / דגמים ספציפים אתה הייתה ממליץ ?

באזור ה 1000 ש"ח פחות או יותר (יד שנייה)

תודה.

פורסם

הסלסטרה מוצהר 4X90 ב- 14.4V.

מה גם שכל יצרן מודד לפי אמות מידה שונות, יש כאלו שעוצרים את המדידה באחוז עיוות מסוים וכותבים 90 לערוץ בעוד אחרים מודדים באחוז עיוות גבוה יותר רק כדי להגיע למספרים גבוהים יותר.

אתה יכול לבצע חיפוש על בדיקות שנעשו לעומת מגברים אחרים שמוצהרים גבוה יותר ותקבל תמונה קצת יותר ברורה.

סלסטרה FA475X מיד שניה יהיה מצוין בשבילך.

גם LRX 4.5 יכול להיות לא רע, אם כי אולי טיפונת חלש.

יש גם טרו סטיל מיד שניה שנמכרים באותו טווח מחיר.

פורסם

הסלסטרה מוצהר 4X90 ב- 14.4V.

מה זה אומר ? , אני לא ממש מבין מה המשמעות של 14.4V , אתה יכל לפרט קצת ?

אז בעצם ממה שאני מבין זה באמת משנה על מה מוצהר מגבר אלה צריך להסתכל על כל מגבר לגופו ולפי V לקבוע כמה הוא יכל להוציא שהצליל נקי ולא מעוות ?

פורסם

לא בדיוק, רוב היצרנים מפרסמים מדידיות שבוצעו ב 14.4V ממש מעטים מפרסמים מדידיות בוולטז' נמוך יותר וברוב המקרים אלה מגברים ברמה טובה.

מה שכן אחוזי העיוות שמגיעים בכמות וואטים שנמדדת נימדדים בצורות שונות מאוד לכן קשה לקבוע מה נימדד איך ולפי איזה סטנדרטים.

ככה שיכולים להיות מגברים מאוד חזקים בעלי אחוז עיוות גבוהה ומגברים שמוצהרים קצת פחות אבל אחוז עיוות מאוד נמוך, אגב זה לא אומר שהם לא אנדרייט (מוצהרים מתחת למה שהם מוציעים) בגלל שהיצרן בחר לעצור באחוז עיוות מסויים ובעצם המגברים מגיעים להספקים יפים מאוד גם כן.

לכן כדאי לבחור בחומרה מיצרן איכותי ולא מגברי מדבקה לא ברורים שנמדדים בסטנדרטים מקלים מאוד.

פורסם

הארד סטייל , שהאוטו מונע הוא מפיק למגברים 14.4 וולט בין הדק פלוס

להדק מינוס .

כשהאוטו עומד בלי כלום בלי סוויצ' הוא מפיק 12.4 וולט או משו בין הדק פלוס

למינוס .

פורסם

לא השם, אלא המגבר הספציפי.

רוקפורד ידועים כמגברים שמוציאים יותר ממה שכתוב עליהם, אולם הסדרה שלך לא כזו.

הייפוניקס הם לרוב מקרה הפוך, הם מוצהרים יותר ממה שהם מוציאים בפועל, וגם להם יש כמה יוצאים מן הכלל, בעיקר מגברים שיוצרו בעבר מסדרת האולימפוס, יופיטר ואולי יש עוד איזה דגם.

פורסם

תודה ישראל , אז בעצם כאמור כל עניין לגופו.

צריך לבדוק כל מגבר וכל דגם ספציפי.

אז יש עוד המלצות חוץ מ ה CELESTRA?

• תוכן חדש...