Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בת 52, מעוניינת בקניית רכב בסביבות ה40-50 אלף שקל.(זו הזדמנות כרגע להחליף אוטו שלא תהיה לי בשש שנים הבאות) אני רוצה משהו חסכוני ובטיחותי. רוב הנסיעות שלי הם בתוך העיר- קניות ,עבודה וסידורים קטנים, פעם או פעמים בשבוע מחוץ לעיר (לבד או עם הילדים מאחורה). הקילומטרז' השנתי שלי הוא בין 12-15000 קילומטר. בעבר בגלל חוסר תקציב היה לי יונדאי אקסנט 1995 שהייתי מרוצה ממנו (חוץ מצריכת דלק קצת גבוהה) והוא עבר לבתי הסטודנטית (שחורשת עליו שנתיים ללא תקלות). כרגע שיש לי קצת אפשרות, הייתי רוצה עצות על איזה אוטו כדאי ללכת. יש לי נהג חדש (בן 22 שקול וזהיר) שלוקח אותו בערבים. בנוסף יש לי ילדים בוגרים ואולי צריך לחשוב על מקום לנכדים. אני לא מתכוונת להחליף אוטו כל שנה. חיפשתי ביד 2 והאופציות מבלבלות לגמרי.

אני צריכה אוטו שיהיה נוח גם לנסיעה לבד לעבודה וגם מידי פעם לנסיעה עם הילדים המגודלים מאחורה.

קורץ לי סיריון בגלל החסכון ואני יכולה 2007\8 ומצד שני אולי פולו או גולף אבל אז אני צריכה להתפשר על משהו יותר ישן. הפחידו אותי שפולקסווגן הם יקרים בתחזוקה. אני לא נהגת ותיקה מידי אבל בגלל שאני קיבוצניקית לשעבר אז נהגתי על כל דבר שזז בערך חוץ מטרקטור ואף פעם לא באמת חקרתי מה אני צריכה.

אני בדילמה! מישהו יכול להוציא אותי מהבלגן?

תודה.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום שמי רועי אופק מתל אביב יש לי קליאו 95 ואני לא מרוצה ממנה בכלל יש לה את כל סוגיי הבעיות האפשרות :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

אני מתענין לגבי סיאט לאון 1800TSI.יש לי חששות לגבי אמינות הרכב,עלות גבוהה של טיפולים ותיקונים ושוק חלש מאוד עם ירידת ערך גבוהה.האם למישהו יש ניסיון עם הרכב הזה ויכול לעזור לי לגבש החלטה?

לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן ומאוד התלהבתי אבל לא רוצה ליהיות פזיז ולהצטער אחר כך

תודה-סורין

פורסם

שלום אני ולדיק

בן 19 עוד מאט

התחלתי וסיימתי את הרישיון בגיל מאוחר מיתר הילדים בארץ ורק לפני משהו כמו כמעט חודשיים טסט

אין אוטו בגלל שכסף יש יחסית קצת אבל אין עבודה בגלל לימודים להנדסת אלקטרוניקה :cry::x:?

וכו וכו וכו

פורסם

דור, כמעט 18 מהדרום :)

סיימתי לימודי נהיגה (כן, אכן אתם קוראים נכון) לפניי כתשעה חודשים, בזמן לימוד הנהיגה נהגתי על סקודה אוקטביה TDI ידנית כמו תלמידי נהיגה רבים, בזמן המלווה נהגתי על קורולה GLI רובוטית וכעת אני נוהג על היונדאי i30CW של ההורים (ונהנה מאוד), אולי בקרוב יהיה לי רכב משלי, איזו גטס או משהו קטן וחביב.

שיפורים וכדומה? לא בקטע, אבל אני כן חולם על איזו מכונית אספנות שאשקיע בה את כל נשמתי :) אבל זה אחריי הצבא, יש זמן!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ברשותי שברולט אופטרה 2005 ,

קראת בפורום על בעלשברולט אופטרה 2007 עם בעעיה של הדלקות נורת מנוע

לאחר איבחון של יומיים אמרו לו שיש לי missfire במנוע וצריך להחליך שסתומים משופרים

תגובה נוספת שקראתי היא שהיצרן מכיר את התופעה של זיופי המנוע, וכל רכב משנת 2004 שלא עבר 140000 ק"מ

זכאי להחלפת שסתומים על חשבון החברה.

למי פונים בנושא? האם החברה מכירה בבעיה ונותנת תמיכה מלאה?

תודה,

SHWA

פורסם

אני מעונין לדעת מה היא התקנה או החוק הנוגעים בהשחתת תמרורים והעונש על כך.

רצוי סעיפי החוק ברשומות, או מספרי התקנות בקובץ התקנות.

יש "עבריין" אחד שתולה שלטי פרסום במקום התמרורים בישוב.

בתודה.

פורסם

קוראים לי מיכאל, בן 19.5, אני ממגדל העמק, יש רישיון כבר שנתיים

שוקל ומתייעץ באתר לגבי שקילה רכישת רכב וגם מתעניין בפורום.

פורסם

שלום לכולם.

קראתי בעיון ובעניין רב את פורום האספנות והמשאיות ונדבקתי.

אני חובב מוטוריקה מכל סוג, אם כי העניין העיקרי שלי הוא בפיאט.

בעבר היו בבעלותי פולקסוואגן חיפושית 81 8), פולו 87 :evil: , גולף 92:lol:,

אלפא רומיאו 96 :lol::-P פיאט פונטו ספייס 2004

חובב צילום (בעיקר של מכוניות)...

פורסם

היי חדש פה היה לי בעבר פונטו 97 איבזה 95 ועכשיו הצ'באק 93

כן יורד בשנים בסדר שווה חחחח אבל עולה בשווי של הרכב :D

אוהב מכוניות קופה הצ'באק ידניות וכל מה שהיה לי היה קופה הא'באק :)

• תוכן חדש...