Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה .. יש לי גירסא 4.2.1 ואני רוצה לעשות ריסטור והוא לא נותן לי ניסיתי לעשות מה שאמרת אבל כשאני מבצעת שמירה של זה הוא אומר לי שאין לי הרשאה ואני גם לא מצליחה לשחרר את זה מה לעשות????

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...:cry:

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי,אני עדי מאזור המרכז,בן 30,היו לי כמה מכוניות נחמדות במרוצת השנים,כרגע נוהג על גולף GTI 2007

עוסק בתחום המזון.

פורסם

שלום,

אני אשמח מאוד לקבל ייעוץ:

ראיתי רכב - פג'ו 106xs .

שנת 96', 1400 סמ"ק, 161,000 קמ"ש.

יד 3, ידני.

על פניו הכל נראה בסדר. יש גם מזגן.. אבל קלטתי שהרכב אולי קצת מתאמץ במהירויות גבוהות.. אני לא ממש מבינה ולא בטוחה לגבי האבחנה הזו.

הבעלים מבקש מחיר סופי 8500 ש"ח. אבל אם הולכים לבדיקה, היא עלי.

אשמח לקבל חוות דעת מקצועית

תודה

פורסם

אהלן, קוראים לי חן, גר במרכז, נוהג ב-"משפחתומטית" מבית אסטרה. אמנם אנחנו לא נוסעים הרבה במשפחה עם הרכב הזה, אבל אני משקיע בו ובעיקר בנהיגה שלי (=קורס נהיגה מתקדמת קבוצתי לפני חצי שנה). למדתי הרבה מן הפורום הזה עוד לפני הרישום, ואני מקווה להרים תרומה חזרה עכשיו לאחר שנרשמתי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

שלום לכולכם!!!

קוראים לי דניאל,ויש לי פולקסווגן גולף 1999 1.8,ואני אשמח לחלוק או לשאול בנוגע לשאלות תכניות

פורסם

הי

שמי שי פלג

בן 36, גר בחיפה.

בוגר הנדסת רכב ו15 שנה בתחום (בעיקר רכבי שטח

בעלים ומנכ"ל של חברת בולסטר יבוא בע"מ. חברה להנדסת רכב, שיפורים לרכבי שטח, אביזרים ושיפורי אלקטרוניקה לרוב כלי הרכב.

יום נפלא לכולם!

הנדסת רכב והרבה דברים טובים

פורסם

שלום לכל החברים היקרים...

יש ברשותי המון ידע וקשרים בנושא יבוא רכב אישי {אני היחידי בארץ שיכל להביא למבורגיני אף אחד לא יכל להעביר תקינה בדוק {בלי השתחצנות} אני מייצר גגות לרכבים קבריולט הכי זול בארץ !!! דוגמא לרובר MG V V C גג חדש רק 3500 ש"ח כולל הרכבה קידוד שלט לכללללללללללללל הרכבים בארץ כולל רובר וכל מה שתרצו שבחברה עולה הון עד רבע ממחיר החברה ועוד...

פורסם

מה קורה אני דוד בן 18 מאזור המרכז אני הצטרפתי לפורום הזה בגלל שאני ממש קשור למכוניות אני מגיל 5 בערך עם אבא שלי מתעסק במכונאות אני פשוט חולה על זה חח ובעבר כבר העברתי פרויקט או שניים על פיאט פונטו וכדומה והשטויות שעשיתי פשוט יצאו מהכלל[למשל שינתי יחסי דחיסה החלפות ראשים קראנקים ודברים כאלה] אני פה ושם מקבל השראה מכמה חברי הפורום בפרויקטים פה ושם אז ככה קצת על הרכב שבבעלותי הרכב הוא סיאט איביזה דגם Latino שנת 97 נפח מנוע 1600 ידני צבע שחור תמונה של הרכב:

אז זהו לסיום זאת המותק שלי...

zyj34endduq4.jpg

פורסם

שלום לכולם

אני טאי בן 39 ,בעלים גאה של גולף 92 3 דלתות.

אני חייב לומר שזה אחלה פורום ולמדתי ממנו לא מעט.

כל הכבוד.

מקווה שאוכל לתרום מנסיוני ומהידע האישי שלי.

פורסם

שלום לכולם, שמי מתן אני בן 17 מאיזור הצפון

בבעלותי יש הונדה סיוויק שנת 98 1.6 GLI

ובבית אנחנו מחזיקים Honda jazz 1.4 LS 2008

גלשתי כאן הרבה והחלטתי להרשם :)

פורסם

ברשותי פסאט דיזל

משום מה כשהרכב עומד יותר מ 4 שעות הוא לא מניע בקלות,נדרש סטארטר ארוך

של משהו כמו 8 שניות כדי שהאוטו יניע. כמו כן יוצא עשן שחור בהנעה שמפסיק אחרי 3 שניות.

הוחלף מצבר ברכב,מחממים (פלאגי חימום),אך הבעייה עדיין לא נפתרה.

חשוב לציין כי ברגע שהאוטו מניע (רועד קצת בזמן ההנעה) האוטו נוסע מצויין ואין בעייה להניע שוב כל

עוד לא עברו 4 שעות מהרגע שכיביתי אותו.

מישהו יודע מהסיבה לנ"ל?? ואגב יש בעייה להמשיך לנסוע ככה, ז"א האם זה גורם איזהשהוא נזק ברכב לסאטרטר\מצבר או משהו ?

פורסם

שלום חברים, אני חדש כאן בפורום ואין ךי הרבה מה לספר על עצמי מלבד זה שאני חולם להצליח בחיים.

פורסם

שלום חברים אני דורקה בחיפוש קדחתני בתקציב 50k אנחנו זוג +ילד וחשבנו על משפחתית קומפקטית -אשמח לשמוע חוות דעת על יונדאי אקסנט תודה ואחלה סופש

• תוכן חדש...