Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

אכן כשמדובר בשיפוץ איכותי ללא התפשרות על חלקים מקוריים, בעלי מקצוע מתאימים (חרט, מסגר, כרסם, מזווד, פחח, צבעי, מכונאי) ופעולות שיחזור ושימור (ניקוי חול, ציפוי אבץ וכו') נאמד שיפוץ בעשרות אלפי שקלים. מעריך כי עלות שיחזור הג'יפ הזה

תנוע סביב 40,000 ש"ח (לא כולל זמן פרטי, ריצות, טלפונים, עצבים... :-P ).

במקרה זה, הבסיס הינו איכותי, כוונתי שמדבר בג'יפ עם בודי אמריקאי (לא מאלו שהורכבו בנצרת)- ללא ריקבונות, ובעל ערך אספני מחוץ לביצה המקומית.

אגב, צברתי לא מעט חלקים שאת חלקם לצערי לא ניתן כבר למצא, אשמח לסייע לג'יפאים נוספים. ראו תמונות מצורפות.

להשתמע, 0ןןןן0

IMG_3544.jpg

IMG_3545.jpg

IMG_3543.jpg

‏‏עותק של IMG_3546.jpg

פורסם

בהצלחה בפרויקט. יש למה לצפות.

לרשום אותך לטיול ג'יפים הבא??:wink::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
בהצלחה בפרויקט. יש למה לצפות.

לרשום אותך לטיול ג'יפים הבא??:wink::lol:

דורון,

אני מקווה שאחרי כל כך הרבה השקעה (נשמה וכסף) אבי באמת יגיע למפגשים שלנו.

לדעתי, זה יהיה אחד הג'יפים המושקעים ביותר ב"קשישים".

רק שלא ייפחד משריטות ושפשופים בדרך :wink:. אנחנו, בכל מיקרה, לא נוותר לו.

זיו

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחד הג'יפים הישנים שאני יותר אוהב ומה שטוב אפשר למצוא המון חומר עליו באינטרנט שלא לדבר על כמות המידע באנגלית!

נעקוב בשימחה אחר התהליך. בהצלחה!!!:wink:

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

• תוכן חדש...