Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם זה לא הכי מדויק , אבל הכי פרקטי שאפשר.

בלתי אפשרי לעשות בדיקות דם ל10000 נהגים כל סופש.

וכל עוד נהגים בישראל בייחוד מגילאים 17-30 שממשיכים לשתות ולנהוג, לסכן את עצמם ,חבריהם ואת הסובבים אותם בכביש אז ימשיכו להשתמש בזה.

לא משנה גם אם אתה נהג מקצועי אם איזה שיכור אחד יכנס בך חזיתית בהפתעה לא תמיד תוכל להגיב בזמן.

ועובדה שעדיין ממשיכים למות כל שבוע אנשים בתאונות דרכים שברב המקרים מעורב אלכוהול.

ואם מישהו צריך דוגמא שפשוט יפתח עיתון בכל יום בשבוע.

כל פעם שאני רואה שוטרים מחוץ למסיבות מבצעים בדיקות עם ינשופים אני מבסוט.

כמובן כמו שנאמר והועלה אלפי פעמים , כל אחד והשפעה השונה ( גודל , משקל , חילוף חומרים וכו) וכמו פותח השרשור שנתפס על מספר גבולי , זה לא נעים ומזל רע אבל זה מה יש וזה הכי יעיל כרגע.

כל סופש שנשללים רישיונות ניצלים חיים. (בעזרת הינשוף)

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בחיים אל תתנו שיתפסו אתכם!

אם יש מחסום ואין לכם אפשרות לפרסס או לברוח איכשהוא אני ממליץ פשוט לנטוש את הרכב !

סיפורים אפשר לספר להם כמה שעות אחר כך בכיף...

כל קנס אחר או אפילו מעצר או לא יודע מה ,עדיפים על פני בדיקת אלכוהול שאתה יודע בוודאות שלא תעבור.

חוצמזה אני קורא לכולם לדווח בWAZE על משטרות ובמיוחד על מחסומים של בדיקות כאלה.

שהמשטרה תאכל חצץ.

לדעתי לבחור ששתה כוס יין אחת ואפילו שתיים מותר לנהוג, 290 מג זה כלום!

אני לא מעודד נהיגה בשכרות, פשוט שונא אבל ממש ממש שונא שוטרים :x

אחרי המקרה שלי אני מסכים איתך במאה אחוז, הייתי צריך להפעיל 4 וינקרים ולנטוש את הרכב, אפילו להזמין גרר.

המכשיר לא מדוייק ופשוט פוגע בנהגים הגונים.

כמובן שאני נגד נהיגה בשכרות ואכיפה של נהגים שיכורים אבל אני ב 100% לא הייתי שיכור - אם החוק על פי הינשוף אומר שאני שיכור- אז החוק טועה!!!

מילא אם היו מגדירים את העבירה של 290 כנהיגה תחת השפעת אלכוהול (שעונשה המינימלי הוא 3 חודשים ולא שנתיים), הייתי יכול לחיות עם זה אבל העונש פשוט לא פרופורציונאלי.

אגב,

במהלך הבדיקה שלי, עצרו רכב נוסף לבדיקת אלכוהול, הרכב עצר לשתי שניות אבל אז פתאום התחיל ליסוע וברח! השוטרים לא עשו שום דבר!! אפילו לא רשמו מספר רכב. למה? אין ספק שזה נהג הרבה יותר מסוכן לציבור, כשאמרתי את זה לשוטר הוא רק ענה לי: "זה לא רלוונטי לגביך" - עבודה חרא של שוטרים, את העבריינים הגדולים הם לא תופסים.

נהגת שודים את צריכה להבדיל בין מקרים של שיכורים לגמרי ובין מישהו ששתה כוסית.

לגבי הדחיה הבנתי שאפשר להשיג את זה גם בעצמי בדיון הראשון אבל לא חושב שאפשר לסגור עסקה עם התובע, אני ניסיתי לדבר עם התובע בערעור שלי על הפסילה המנהלתית והוא נפנף אותי באלגנטיות ("אני עסוק"), אז לא נראה לי שאפשר לעשות זאת בלי עו"ד.

פורסם

אגב,

במהלך הבדיקה שלי, עצרו רכב נוסף לבדיקת אלכוהול, הרכב עצר לשתי שניות אבל אז פתאום התחיל ליסוע וברח! השוטרים לא עשו שום דבר!! אפילו לא רשמו מספר רכב. למה? אין ספק שזה נהג הרבה יותר מסוכן לציבור, כשאמרתי את זה לשוטר הוא רק ענה לי: "זה לא רלוונטי לגביך" - עבודה חרא של שוטרים, את העבריינים הגדולים הם לא תופסים.

זה מאוד רלוונטי לכולנו.

א - זה אומר שעדיף לברוח מניידת משטרה שעוצרת אותך לבדיקת שיכרות. זה חוסך לך זמן ויציל אותך מהרשאה לא תמיד הוגנת, אם מסתמכים על הינשוף.

ב - נהג שבורח מניידת, יש לו משהו להסתיר. אולי השוטרים הזעיקו גיבוי שעצר אותו לאחר מכן.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי, כמה שנים מאוחר יותר אבל זה תיאור כמעט זהה למצב בו נקלעתי אליו כעת. גם לי התקבלה תוצאה של 290 מיקרוגרם, זאת לאחר 2 כוסות יין כמה שעות קודם לכן. גם אני לא אכלתי דבר במשך כל היום, ובנוסף לקחתי ריטלין בבוקר של אותו היום. אני ממש אשמח לדעת האם הנתונים הללו אכן עזרו לך בתוצאות המשפט? ועל מה ההגנה התבססה ברובה? אציין כי בדיקת המאפיינים שלי הייתה תקינה לחלוטין ואין לי כל עבר תעבורתי עם רישיון כמעט 5 שנים.

אודה על התייחסותך!

פורסם

קח עורך דין על מנת:

לבקש את הרשיון בחזרה - סיכוי סביר

להשגי עסקת טיעון על "נהיגה תחת השפעה" - המשמעות הגדולה שאין פסילת מינימום של 24 חודשים על כל המשתמע.

להערכתי הנזקים יסתכמו בכמה אלפי שקלים לעורך הדין ולקנס.

שלילה בפועל של 6-8 חודשים ועוד קצת על תנאי לשנתיים

התחייבות של 5K עד 10K ש"ח לשנתיים לא לעבור אותה עברה

• תוכן חדש...