Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמש נבדקתי בינשוף וקיבלתי תוצאה של 290 מיקרוגרם, רשיוני נשלל מנהלתית ל 30 יום ויש לי משפט עוד כ-3 חודשים.

האם ייתכן לקבל תוצאה כזו שמשמעותה נהיגה בשכרות / בהשפעת אלכוהול (אני לא בטוח) מכוס יין אדום אחת?

לא אכלתי ארוחת ערב ונאמר לי שייתכן שזה הגורם.

הייתי משוכנע שמדובר בטעות אבל השוטר טען שהתוצאה התקבלה בשתי בדיקות שונות.

בדיקת המאפיינים שלי הייתה תקינה.

סירבתי לחתום על הדו"ח בטענה שזו טעות וזה גם מה שנרשם בדו"ח ובזימון למשפט.

כשעה אחרי הבדיקה המרשיעה נעשתה לי בדיקה נוספת הפעם רק עם הצינורית פלסטיק (לא הינשוף) אותה עברתי נקי וזאת על מנת לאפשר לי לנהוג הבייתה עם הרכב - קיבלתי היתר לנהוג שעה בלבד לאחריה אני ב 30 יום שלילה.

מה צפוי לי במשפט?

האם העובדה שהשוטר נתן לי לנהוג הבייתה אח"כ וכן התוצאה הלא הגיונית יכולים לעזור לי לקבל זיכוי? כמו כן התיק שלי נקי לגמרי כ- 10 שנים.

אשמח לשמוע ממי שעבר מקרים דומים, אני מאוד חושש כי אני מודע לכך ששופטי תעבורה "חמים" על עבירות אלכוהול.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היית צריך לבקש בדיקת דם, אם באמת שתית רק כוס אחת. מצד שני על בדיקת דם אין דרך לערער. בכל אופן אני לא יודע אם השוטר חייב לענות לבקשה שלך או לא. הכי טוב שתתיעץ עם עו"ד.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לפי מה שנאמר,לדעתי אם תקח עורך דין טוב המצב לא יהיה גרוע!

(אם אתה מהצפון אוכל להמליץ על עורך דין טוב)

בהצלחה

אם שותים לא נוהגים.

פורסם
היית צריך לבקש בדיקת דם, אם באמת שתית רק כוס אחת. מצד שני על בדיקת דם אין דרך לערער. בכל אופן אני לא יודע אם השוטר חייב לענות לבקשה שלך או לא. הכי טוב שתתיעץ עם עו"ד.

הוא יכל לבקש, אבל אין שום סיבה שהיו נענים לבקשה שלו... נהג חייב לנשוף לתוך ה"ינשוף" ולא רשאי לבחור אם הוא מעוניין בבדיקת דם. סירוב להיבדק בינשוף ודרישה לבדיקת דם תציב אותו מול הזמנה לדין על סירוב לבדיקה.

פורסם

החוק אומר כי שיכור הוא מי שבגופו 240 מ"ג אלכוהול בליטר אויר נשוף,

החלטת בית משפט השלום לתעבורה קבע בעבר רף אכיפה של 400 מ"ג,

בית המשפט המחוזי קיבל את ערעור פרקליטות המדינה בעניין, וקבע כי הרף יעמוד מעתה על 290 מ"ג.

כך שאתה נמצא במצב גבולי, בהחלט יתכן כי תזוכה מאשמה (כמובן הכל תלוי בשופט).

לזכותך כאן: בדיקת המאפיינים תקינה ועבר תעבורתי נקי.

* זה שנהגתה לאחר מכן לא עוזר, הרי כבר ירדתה מהרף.

פסילה ל-30 יום, לא מוצדק וניתן לערער (הגשת בקשה לאותו בית המשפט-לביטול פסילה מנהלית) על החלטת הקצין.

אלכוהול ונהיגה:

http://www.motori.co.il/content/view/211/10909/

פורסם

בדיקת דם נעשית רק במקרים מיוחדים . אין לך זכות לבקש בדיקת דם , ההחלטה בידי השוטר בלבד.

אתה יכול ללכת לעשות בדיקת דם באופן פרטי מיד כדי להזים את בדיקת הינשוף.

290 מק"ג זה הרף .289 אתה פטור 290 אתה אשם , הזוי, כמו כל גבול .

בדיקת מאפיינים תקינה , קח עו"ד וצא למלחמה גם על השלילה המינהלית וגם על ההמשך , כי התוצאות יכולות להיות כואבות.

בדיקה בשני אתרי משפט מראה כי קיימת מחלוקת כלשהי האם עד 290 וכולל לא שיכור ורק מ על 290 שיכור, או שהתיאוריה היא מ 290 וכולל 290 נחשב כשיכור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בדיקת דם נעשית רק במקרים מיוחדים . אין לך זכות לבקש בדיקת דם , ההחלטה בידי השוטר בלבד.

בדיקת מאפיינים תקינה , קח עו"ד וצא למלחמה גם על השלילה המינהלית וגם על ההמשך , כי התוצאות יכולות להיות כואבות.

בדיקה בשני אתרי משפט מראה כי קיימת מחלוקת כלשהי האם עד 290 וכולל לא שיכור ורק מ על 290 שיכור, או שהתיאוריה היא מ 290 וכולל 290 נחשב כשיכור.

290 נחשב שיכור לכל דבר. אין ערך של 289 היות והינשוף קופץ בכפולות של 5. 285 לא ייחשב שיכור ואילו 290 כבר ייחשב ככזה.

פורסם

את בדיקת הדם כבר פספסתי בכל מקרה, זה כבר לא רלוונטי.

אני מהמרכז וההזמנה למשפט היא בת"א ברחוב שוקן,

איך בדיוק אני עושה את הבקשה לביטול הפסילה המנהלתית? אני מניח שזה יהיה אפשרי רק אחרי החג ביום שלישי בכל מקרה.

ומה בדיוק כדאי לי לבקש שם בשביל לקבל את הרשיון חזרה לפחות עד המשפט?

תודה לכל העונים.

פורסם

290 נחשב שיכור לכל דבר. אין ערך של 289 היות והינשוף קופץ בכפולות של 5. 285 לא ייחשב שיכור ואילו 290 כבר ייחשב ככזה.

את בדיקת הדם כבר פספסתי בכל מקרה, זה כבר לא רלוונטי.

אני מהמרכז וההזמנה למשפט היא בת"א ברחוב שוקן,

איך בדיוק אני עושה את הבקשה לביטול הפסילה המנהלתית? אני מניח שזה יהיה אפשרי רק אחרי החג ביום שלישי בכל מקרה.

ומה בדיוק כדאי לי לבקש שם בשביל לקבל את הרשיון חזרה לפחות עד המשפט?

תודה לכל העונים.

ראה את המלצתי בכחול.

ידוע שקופץ ב 5 מעיד על "הדיוק" קיים ויכוח בין שופטים האם עד 290 וכולל עדיין לא שיכור, או 290 ומעלה .

כיוון שבדיקת המאפיינים טובה ו עבר תעבורתי נקי מומלץ לטפל בזריזות ועם עו"ד

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תודה, באמת מכמה בירורים שעשיתי נאמר לי שאני יכול לצאת בזול. גם עו"ד (לא של תעבורה) התפלא שלמרות כל הנסיבות המקלות שתוארו למעלה נפסל לי הרישון במקום.

יש למישהו מושג איך מבקשים ערעור מיידי על הפסילה של ה-30 יום?

ניסיתי להתקשר למרחב דן אח"כ למוקד תנועה ארצי *9666 ואפילו למוקד 100 ואני לא מקבל שוב תשובה.

פורסם

אם קיבלת פסילה במקום, התבצע לך שימוע על ידי קצין.

עד כמה שידוע לי לא ניתן לקבל את הרשיון עד תום תקופת המנהלתית.

אם אני טועה, אתה יכל לפנות למוקד 100 ולבקש את מספר הטלפון ל מרכז שירות לאזרח מהיחידה בה ניתן לך הדוח.

*עכשיו במחשבה לאחור, היה כדאי לוותר על היין לא?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בניגוד למה שידוע ל- ל' ניתן גם ניתן לבקש את ביטול הפסילה על ידי פניה לבית המשפט לתעבורה. לא בהכרח שהוא יקבל את הבקשה אבל לפי עברך, הגבוליות 290 מק"ג ובדיקת המאפיינים הטובה שלך יש לך סיכוי.

עו"ד אמרתי , אמרתי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עו"ד, ומהר.

הבקשה לקיצור השלילה המנהלתית יש לה עוד יתרונות, כמו אפשרות לראות את ראיות התביעה וניהול מו"מ על התיק כולו.

יכול מאוד להיות שבמסגרת הבקשה הזו אפשר יהיה להגיע להסדר נוח על כל התיק ולסגור עניין בלכל היותר כמה חודשי פסילה בודדים.

ללכת למשפט בלי עו"ד זו תהיה טפשות רצינית כי אתה עוד עלול לקבל יותר משנה פסילה ואז הוצאת רשיון מהתחלה, לא נעים בכלל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מצטרף להמלצות לקיחת עו"ד למרות שהמצב שלך (יחסית) הוא מצוין, הכי גבולי שיש ללא עבר תעבורתי בעייתי, ככה שבוא נגיד אם יש למישהו סיכוי ללא עו"ד זה לך.

מה שכן, עדיף לא להסתכן ולקחת עו"ד.

נ.ב פשוט מטריף אותי ההכנסות שבסופו של דבר המשטרה עושה מציבור הנהגים ואני לא מדבר על דברים מוצדקים אלא על בררה שמלבישים על נהגים רק בשביל להכניס כסף לקופת המדינה זה פשוט מטורף.

שיהיה הרבה בהצלחה.

• תוכן חדש...