Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור שבמחשבה לאחור עדיף לא לשתות כלל וברור שאני נגד נהיגה בשכרות, אבל מאוד תמוה שמכשיר המדידה של המשטרה "תופס" גם אנשים שרף האלכוהול שלהם נמוך כמו במקרה שלי.

המכשיר מודד .הקריאה שלו יכולה לגלות 100 מק"ג יכולה גם לגלות 1000 מק"ג לכן מבחינת המכשיר תוצאה של 290 מק"ג \ היא ככל תוצאה אחרת רק שאצלנו לתוצאה הזו יש משמעות משפטית.

לעניין הנושא שהקצין נתן לי לנהוג, נראה לי שזה לפי הנוהל כי אפילו בטופס המודפס של פסילת הרשיון יש שורה מיוחדת שכתוב בה: "רשאי לנהוג עד שעה _______" במיוחד כנראה למצבים כאלה שלמרות הפסילה רוצים לאפשר לנהג לפחות לקחת את הרכב הבייתה במידה כמובן שרמת האלכוהול של הנהג כבר לא מעל רף הבדיקה.

טופס הפסילה משמש לא רק לגבי עבירות שכרות אלא גם לגבי עבירות אחרות, כמו מהירות ולכן קיימת האופציה לתת לנהוג הבייתה.

בשכרות שזה מצב לא רגעי אלא בעל השלכה של זמן ממושך יותר. לתת לנהוג כאשר אתה "שיכור" היא תוצאה מטומטמת.

בשכרות יש גם אופציה שנותנים גם הודעת אי שימוש ברכב , כנראה בגלל הכמות הגבולית לא "זכית" בבונוס הזה.

קיבלתי הצעה לטיפול ע"י עו"ד אסף שמיר שהומלץ לי ע"י חבר שבעבר הוא טיפל לו ולמכריו בהצלחה במשפטי תעבורה (אבל לא ספציפית אלכוהול), האם יש למישהו נסיון איתו? והאם המחיר של 4000 ש"ח לטיפול בתיק נשמע סביר? לי זה נשמע גבוה.

הערותי בכחול

לא מבין במחירים . האם ישבת עימו כבר וביררת את נסיונו בתחום הספציפי.? לעו"ד שם טוב מאוד בנושאי תעבורה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

4000 ש"ח זה מחיר די ממוצע.

הסוכמי נעים בין 1500 ל-10+ תלוי בעו"ד.

דווקא המשרדים הגדולים יעשו פחות בשבילך וייקחו יותר.

קח בחשבון דבר אחד - אתה יכול לצאת מזה בלי שלילה או עם שלילה מינימלית ביותר - עסקת טיעון טובה ואתה מסודר.

תנסה לרחרח איזה עו"ד בעל קשרים טובים יותר בפרקליטות של המחוז שתפסו אותך בו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סגרתי בסוף אצל עו"ד אסף שמיר אחרי שקיבלתי מספר המלצות כולל מהפורום.

מקווה ליצוג טוב ולצאת מזה זכאי או עם עונש מינימלי.

פורסם

תקשיב אחי..

אל תלך לעורך דין אתה לא צריך אותו.. אתה יכול לקבל על זה תנאי בלי משפט!!

ביום של המשפט שלך תלך לבית המשפט בשעה שמונה בבוקר, תדבר שמה עם התובע ותיסגור איתו על עסקת טיעול.. אם אתה רואה שהעסקה שהוא מציע לך היא טובה(והיא תהיה טובה, כי תפסו אותך רק על 290 בבדיקה) הוא יתן לך שלילה על תנאי ולא יותר.

אם אתה רואה שהעסקה לא מתאימה לך, אז אתה יכול להגיד לו שאתה רוצה לדחות את המפשט כדי להתייעץ עם עורך דין, והוא ידשחה לך אותו.

חבל לבזבז פה כסף על עורך דין..

פורסם
תקשיב אחי..

אל תלך לעורך דין אתה לא צריך אותו.. אתה יכול לקבל על זה תנאי בלי משפט!!

ביום של המשפט שלך תלך לבית המשפט בשעה שמונה בבוקר, תדבר שמה עם התובע ותיסגור איתו על עסקת טיעול.. אם אתה רואה שהעסקה שהוא מציע לך היא טובה(והיא תהיה טובה, כי תפסו אותך רק על 290 בבדיקה) הוא יתן לך שלילה על תנאי ולא יותר.

אם אתה רואה שהעסקה לא מתאימה לך, אז אתה יכול להגיד לו שאתה רוצה לדחות את המפשט כדי להתייעץ עם עורך דין, והוא ידשחה לך אותו.

חבל לבזבז פה כסף על עורך דין..

מאיפוא הבאת את ההנפצה הזו בכחול. יש לך דוגמה לפסק דין שכזה נשמח לראות.

מכללי הפורום

1. לא יודעים את התשובה בוודאות, אל תענו !
    אם ראיתם שאלה שאתם לא יודעים את התשובה עליה, אנא חסכו משאר חברי הפורום את תשובתכם הלא מלומדת. לפעמים אף אחד לא יודע את התשובה, ומכאן מתפתח דיון ;
    בד"כ, עדיף לבלום את הפה ולתת למי שיודע לענות. בפעם הבאה שישאלו, גם אתם תדעו את התשובה. כאשר אתם עונים ללא ידע, אתם טועים, מטעים וגורמים לאנשים שיודעים את התשובה לאבד רצון לענות.
  2. השתמשו בסימני פיסוק ובמאיית מילים.
    בימיינו אנו ניתן למצוא פתרון קל ופשוט לשגיאות כתיב. אם יש לכם שגיאות כתיב כבדו את האנשים האחרים שקוראים כאן והשתמשו במאיית או בעזרה של חבר. פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. סימני פיסוק בסגנון צ'אט ... עם ... 3 ... נקודות בין משפט ... למשפט אינם מקובלים. זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם. כמו כן, "חחחחחחחחחח" זאת לא מילה וקיצורי סלנג כמו "ת'מכונית" לא מקובלים; אנחנו מנסים לשמר את השפה. הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה כלום לפורום. אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי".

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לעזאזל.

עכשיו הכל ברור.

יש דרך להמנע משלילה מנהלתית? (ביום ראשון נקבע לי ה"דיון"), האם יש איזשהו משקל לנסיבות המקרה, או לאילושהן נסיבות בכלל או שלכולם שוללים לחודש?

פורסם

יש משקל להכל

וותק הנהג, עבירות קודמות , נהג חדש הרף הוא 50 ולא 290 (נסיבות המקרה ? לא ברור לי הכוונה) נחיצות הרשיון ,

מצב רוחו של הקצין איך אתה נראה ולבוש איך אתה מדבר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הכוונה לבדיקת המאפיינים, בדיקת המוטוריקה שעברתי בהצלחה, היעדר ריח של אלכוהול מהנשימה, וקביעה של השוטר כי לא ניתן לדעת אם אני אכן שיכור או לא.

בכל מקרה טוב לדעת שהשלילה המנהלתית היא לא גורפת.

תודה.

פורסם

אגב מה מטרתה של השלילה המנהלתית? גם לי נתנו לסוע משם בתום כל התהליך ואחרי בדיקת נשיפון נוספת, והדיון על השלילה יעשה רק מחר.

פורסם

אני משערת ש:

1. יכל להיות שלא היה קצין שיבצע לך שימוע באותו הרגע.

2. התחשבו בך ונתנו לך לשוב הביתה עם רכבך לאחר שבדקו שאתה כשיר לנסיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רציתי להוסיף דבר נוסף

בעבירות חמורות כמו שכרות , לקצין המשטרה יש גם סמכות להורות על הפסקת השימוש ברכב בו בוצעה הנהיגה בשכרות לתקופה של עד 30 יום ואם כבר בוצעה ברכב הנ"ל עבירה חמורה גם עד ל 60 יום.

ורשימת העבירות החמורות היא די ארוכה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בחיים אל תתנו שיתפסו אתכם!

אם יש מחסום ואין לכם אפשרות לפרסס או לברוח איכשהוא אני ממליץ פשוט לנטוש את הרכב !

סיפורים אפשר לספר להם כמה שעות אחר כך בכיף...

כל קנס אחר או אפילו מעצר או לא יודע מה ,עדיפים על פני בדיקת אלכוהול שאתה יודע בוודאות שלא תעבור.

חוצמזה אני קורא לכולם לדווח בWAZE על משטרות ובמיוחד על מחסומים של בדיקות כאלה.

שהמשטרה תאכל חצץ.

לדעתי לבחור ששתה כוס יין אחת ואפילו שתיים מותר לנהוג, 290 מג זה כלום!

אני לא מעודד נהיגה בשכרות, פשוט שונא אבל ממש ממש שונא שוטרים :x

פורסם
,עדיפים על פני בדיקת אלכוהול שאתה יודע בוודאות שלא תעבור.

אני לא מעודד נהיגה בשכרות,

אם אדם יודע שלא יעבור את בדיקת השכרות, המשמעות של כך היא שהוא שיכור על פי חוק.

אבל במשפט החותם שלך של התגובה, כתבת שאתה לא מעודד נהיגה בשכרות.

יש מעט סתירה בדבר לא?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם אדם יודע שלא יעבור את בדיקת השכרות, המשמעות של כך היא שהוא שיכור על פי חוק.

אבל במשפט החותם שלך של התגובה, כתבת שאתה לא מעודד נהיגה בשכרות.

יש מעט סתירה בדבר לא?

ל'

כן הבנתי כבר שאת השוטרת הסמויה פה בפורום , אז קודם כל משטרת ישראל מודה לך מקרב לב על המאמץ.

מה שהתכוונתי הוא שסף השיכרות מבחינת הבדיקה נמוך מדי ובהחלט לא שווה לכל נפש (משקל, גיל, מצב בריאותי וכו' )

לכן גם אם שותים במידה ובאחריות (כוס או שתיים) אפשר לנהוג , הבעיה שמבחינתם אתה שיכור!

אז לא, לא ניתן להם את התענוג הזה לדפוק אותנו על כוס יין שמשפיעה הרבה פחות למשל, מאחת כמוך שיושבת ליד

הנהג וחופרת לו במוח כל הנסיעה!

• תוכן חדש...