Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מצדיק נהיגה בשכרות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאשדודי

קרא כאןhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=334934

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שוטר הזה מטומטם.

אני לא מאמין שהוא נתן לך לנהוג הביתה...

בכל מקרה, אני מתקשה להאמין ששתית רק כוס יין אחת.

כמה אתה שוקל?

לא, ואתה מאוד חכם, נכון...?! :shock: הוא רושם שלאחר שעה השוטר עשה לו בדיקה והוא נמצא כשיר כבר לנהוג. הרי ברור שזאת פונקציה של זמן ולאחר שעה בה טיפלו בתיק השכרות שלו רמת האלכוהול ירדה לרמה מותרת ולכן השוטר נהג בחוכמה, בדק אותו ווידא כי הוא כבר כשיר לנהוג.

עבודה תקינה ב- 100% של השוטר.

פורסם

TT - אני לא יודע מי אתה או מה ההכשרה שלך.

זאת עבודה לא תקינה ב-1000% של השוטר ותאמין לי שאני יודע מה אני אומר.

נראה לך הגיוני שהשוטר עוצר אותך לוקח לך את הרישיון, מחרים לך את הרכב, אבל כל זה רק מיום ראשון.

היום אתה שיכור ותיסע חופשי.

הבדיקה עם הצינורית פלסטיק (או הנשיפון האלקטרוני הזה) - לא מדוייקת ולא קבילה בבית משפט.

ההיתר לנהוג שעה אחת הוא פשוט בדיחה.

נותנים רישיון זמני עד לשימוע. ואם נעשה שימוע והוחלט לקחת את הרישיון - אין רישיון זמני.

אל תלמד את החוקים והנהלים, כי את מה שאני שחכתי אתה עוד לא למדת.

ותאמין לי שאם אני אראה את הדו"חות 99% שאני מפיל לך את התיק.

ואל תסמכו יותר מדי על עורכי הדין - באמת שהם לא יודעים מספיק, אלא אם כן תמצאו אחד שהוא שוטר תנועה לשעבר. הוא יכול לפרק את המערכת בלי בעיה.

פורסם
TT - אני לא יודע מי אתה או מה ההכשרה שלך.

זאת עבודה לא תקינה ב-1000% של השוטר ותאמין לי שאני יודע מה אני אומר.

נראה לך הגיוני שהשוטר עוצר אותך לוקח לך את הרישיון, מחרים לך את הרכב, אבל כל זה רק מיום ראשון.

היום אתה שיכור ותיסע חופשי.

הבדיקה עם הצינורית פלסטיק (או הנשיפון האלקטרוני הזה) - לא מדוייקת ולא קבילה בבית משפט.

ההיתר לנהוג שעה אחת הוא פשוט בדיחה.

נותנים רישיון זמני עד לשימוע. ואם נעשה שימוע והוחלט לקחת את הרישיון - אין רישיון זמני.

אל תלמד את החוקים והנהלים, כי את מה שאני שחכתי אתה עוד לא למדת.

ותאמין לי שאם אני אראה את הדו"חות 99% שאני מפיל לך את התיק.

ואל תסמכו יותר מדי על עורכי הדין - באמת שהם לא יודעים מספיק, אלא אם כן תמצאו אחד שהוא שוטר תנועה לשעבר. הוא יכול לפרק את המערכת בלי בעיה.

תאמין לי שאני יודע מה אני אומר... :lol: טעות גדולה בידך. אין שום בעיה לזמן נהג לשימוע ובמידה ורמת האלכוהול ירדה לרמה מותרת, לאפשר לו לנהוג עד לשימוע.

פורסם

ללא קשר לויכוח בין שני "השוטרים" ,תוצאה של 290 שהיא הגבול ,המזכה אותך בחבילת "הטבות", היא לא ראוייה.

השוטרים הפעם היו מבית שמאי ולא מבית הילל.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תאמין לי שאני יודע מה אני אומר... :lol: טעות גדולה בידך. אין שום בעיה לזמן נהג לשימוע ובמידה ורמת האלכוהול ירדה לרמה מותרת, לאפשר לו לנהוג עד לשימוע.

אני פשוט לא מצליח להבין אותך.

בוא תנסה להתרכז רגע, אולי ייצא מזה משהו...

אין שום בעיה לזמן נהג לשימוע... לאפשר לו לנהוג עד לשימוע.

1. הבחור לא זומן לשימוע. בוצע לו שימוע ורישיונו נלקח. לאחר שרישיונו נפסל מנהלתית ל-30 יום - הוא לא יכול לנהוג יותר.

במידה ורמת האלכוהול ירדה לרמה מותרת.

2. כמו שכבר אמרתי לך בדיקת הינשופון האלקטרוני שבוצעה היא כעלה תאנה. היא לא קבילה בבית משפט והטווח שגיאות שלה עצום. ייתכן שבדיקה נוספת במכשיר הינשוף הייתה מראה שוב תוצאה שאינה קבילה על פי החוק. וכל מקרה במקרה הספציפי הזה זה לא רלוונטי. בוצעה שלילה מנהלתית - הוא לא יכול לנהוג.

תאמין לי שאני יודע מה אני אומר... :lol: טעות גדולה בידך.

רק אומר לחברי הפורום שאני -TT שוחחנו ביננו בה"פ. בקצרה הסכמנו לא להסכים.

זאת דעתי.

TT מתעקש לא להתייחס למקרה הספציפי אלא סתם לזרוק עובדות באוויר שהן נכונות כשלעצמן אבל לא רלוונטיות למקרה הזה.

ההתנהלות של אותו קצין שביצע בשטח את השימוע הייתה שגויה.

אין דבר כזה אישור לנהוג הביתה אחרי שלילה. באותו הרגע לקחו לו את הרישיון ונתנו לו טופס שלילה.

כאשר נהג מזומן לשימוע אז הוא לוקחים לו את הרישיון ונותנים לו במקום אישור זמני לנהוג ברכב.

הבחור שנתפס - האם קיבלת רישיון זמני מהשוטר? או שהוא אמר לך בעל פה - יש לך שעה לנהוג עד הבית?

בשני המקרים הדבר יכול להיות לטובתך בעת המשפט.

בנוגע לתוצאה של 290 - מדובר בנהיגה בשכרות לכל דבר.

מכיוון שבתי המשפט מזמן כבר לא מתהלבים מתוצאות כאלו, יחד עם חרושת השמועות על אי אמינות מכשיר הינשוף, העומס על בתי המשפט וריבוי הטעויות בדו"חות השוטרים - עו"ד טוב/סביר יוציא אותך מזה בעסקת טיעון וייתכן שללא שלילה נוספת בפועל מעל ה-30 יום ואם כן אז לתקופה מאוד קצרה.

פורסם
אתה מצדיק נהיגה בשכרות?

ל'

איך השתמע מדבריי שאני מצדיק נהיגה בשכרות? הרי בפירוש רשמתי שהשוטרים עושים קופות מדברים אחרים (דיברתי בכללי לווא דווקא על המקרה הזה)

בכל אופן לעניות דעתי מה ש Nakamichi אומר פה בעצם אומר שכל הדוחות שמקבלים הנהגים על שכרות לא קבילים כלל.

". כמו שכבר אמרתי לך בדיקת הינשופון האלקטרוני שבוצעה היא כעלה תאנה. היא לא קבילה בבית משפט והטווח שגיאות שלה עצום. ייתכן שבדיקה נוספת במכשיר הינשוף הייתה מראה שוב תוצאה שאינה קבילה על פי החוק. וכל מקרה במקרה הספציפי הזה זה לא רלוונטי. בוצעה שלילה מנהלתית - הוא לא יכול לנהוג."

הרי בית המשפט מרשיע וכך גם המשטרה עשרות נהגים כל שבוע על סמך הבדיקה של הינשוף.. זה המדד שלהם, אם הציוד מכויל נכון ומביא תוצאות נכונות כל הזמן? זה כבר סיפור אחר, באותה מידה שאתה אומר שבעוד מדידה התוצאה יכולה להיות גבוהה יותר אולי זה גם הפוך ובמקרה של הבחור הייתה יוצאת נמוכה יותר (סתם זרקתי השערה).

זה בדיוק כמו עם הממל"ז.. יש עשרות גורמים שבסופו של הדבר האזרח הפשוט לא יודע ולא יכול להוכיח לכן יש הפניה המונית לעו"ד בנושאים אלו.

בלי קשר 290 זה גבולי ביותר ואם מותר עד 290 מקרו גרם והתוצאה שלו הייתה בול 290 אז הגיוני שלאחר שעה שחרר אותו לנהוג חזרה הביתה... עצוב או לא בסופו של דבר המשטרה רק כסף מעניין אותה וממש ממש לא בטיחות הנהגים במדינה! (מחנים ניידת בחושך על אי תנועה ומסכנים בעצמם את התנועה בכביש מהיר שלרגע המהירות המותרת הופכת ל 70 מסיבה לא ברורה! ושמה מנסים לממל"ז רכבים)

פשוט פטתי..

פורסם

בכל אופן לעניות דעתי מה ש Nakamichi אומר פה בעצם אומר שכל הדוחות שמקבלים הנהגים על שכרות לא קבילים כלל.

". כמו שכבר אמרתי לך בדיקת הינשופון האלקטרוני שבוצעה היא כעלה תאנה. היא לא קבילה בבית משפט והטווח שגיאות שלה עצום. ייתכן שבדיקה נוספת במכשיר הינשוף הייתה מראה שוב תוצאה שאינה קבילה על פי החוק. וכל מקרה במקרה הספציפי הזה זה לא רלוונטי. בוצעה שלילה מנהלתית - הוא לא יכול לנהוג."

הרי בית המשפט מרשיע וכך גם המשטרה עשרות נהגים כל שבוע על סמך הבדיקה של הינשוף.. זה המדד שלהם, אם הציוד מכויל נכון ומביא תוצאות נכונות כל הזמן? זה כבר סיפור אחר, באותה מידה שאתה אומר שבעוד מדידה התוצאה יכולה להיות גבוהה יותר אולי זה גם הפוך ובמקרה של הבחור הייתה יוצאת נמוכה יותר (סתם זרקתי השערה).

זה בדיוק כמו עם הממל"ז.. יש עשרות גורמים שבסופו של הדבר האזרח הפשוט לא יודע ולא יכול להוכיח לכן יש הפניה המונית לעו"ד בנושאים אלו.

בלי קשר 290 זה גבולי ביותר ואם מותר עד 290 מקרו גרם והתוצאה שלו הייתה בול 290 אז הגיוני שלאחר שעה שחרר אותו לנהוג חזרה הביתה... עצוב או לא בסופו של דבר המשטרה רק כסף מעניין אותה וממש ממש לא בטיחות הנהגים במדינה! (מחנים ניידת בחושך על אי תנועה ומסכנים בעצמם את התנועה בכביש מהיר שלרגע המהירות המותרת הופכת ל 70 מסיבה לא ברורה! ושמה מנסים לממל"ז רכבים)

פשוט פטתי..

שתי בדיקות שונות ראה בכחול

מאשימים על סמך בדיקת הינשוף בלבד.

יש הרבה פרמטרים שיש לקיימם בעת בדיקת הינשוף שבהם אדם שבקי יכול להפיל את הבדיקה או את הבודק- השוטר.

בית המשפט המחוזי בינתיים קבע שהמכשיר אמין ואפשר על סמך בדיקותיו להרשיע.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כמו שישה כבר הסביר מדובר ב-2 מכשירים שונים לחלוטין.

הסיבה שמתשמים במכשיר הראשון ולפניו בשקיות האלו שניפחו זה מכיוון שהבדיקה שמה קצרה ונותנת אינדיקציה ראשונית האם יש צורך לקחת את הנהג לבדיקת ינשוף או לא.

אין שום סיכוי בעולם שהמכשיר הזה - שכמעט ואף אחד לא יודע על כמה הוא מכויל בתיאוריה - אי פעם יעבור איזשהיא בדיקה כי הוא נותן תוצאות מצחיקות. אתה יכול לנשוף. לעבור/להכשל. לנשוף שנית לאחר דקה ולקבל תוצאה הפוכה.

הינשוף קביל. אבל אין ספק שגם לשופטי התעבורה נצרב משהו במוח מאחורה. ותוצאות שלפני כמה שנים היו גוררות עונשים הרבה יותר משמעותיים היום יוצאים בעונשים קלים יחסית.

פורסם

Nakamichi עם כל הכבוד אין לי כוח ורצון להיכנס איתך לוויכוחים...

נהג שנפסל יכול לקבל אישור לנהוג לעוד מספר שעות לאחר שנפסל ע"מ להגיע לבית/מקום מבטחים.

הליך הרישום של השוטר והליך השימוע לוקח זמן רב. במידה והתוצאה היא נמוכה יחסית (290) ניתן לעשות לנהג בדיקת נשיפון חוזרת בסיום הטיפול ובמידה והוא נמצא "עובר" במכשיר ה"נשיפון" האלקטרוני אין שום מניעה כי ינהג הביתה למרות שנערך לו שימוע והוא נפסל ל-30 יום!!! כל זאת יכול לבוא לטובתו של הנהג בבית המשפט כדי לקבל עונש מופחת משהו. עונשו של אדם שנתפס על 290 לא יהיה בד"כ כעונשו של אדם שנתפס על 900 .

בכל מקרה והכי טוב, מי ששותה לא נוהג, משפט כל כך נכון.

פורסם

ברור שבמחשבה לאחור עדיף לא לשתות כלל וברור שאני נגד נהיגה בשכרות, אבל מאוד תמוה שמכשיר המדידה של המשטרה "תופס" גם אנשים שרף האלכוהול שלהם נמוך כמו במקרה שלי.

לעניין הנושא שהקצין נתן לי לנהוג, נראה לי שזה לפי הנוהל כי אפילו בטופס המודפס של פסילת הרשיון יש שורה מיוחדת שכתוב בה: "רשאי לנהוג עד שעה _______" במיוחד כנראה למצבים כאלה שלמרות הפסילה רוצים לאפשר לנהג לפחות לקחת את הרכב הבייתה במידה כמובן שרמת האלכוהול של הנהג כבר לא מעל רף הבדיקה.

קיבלתי הצעה לטיפול ע"י עו"ד אסף שמיר שהומלץ לי ע"י חבר שבעבר הוא טיפל לו ולמכריו בהצלחה במשפטי תעבורה (אבל לא ספציפית אלכוהול), האם יש למישהו נסיון איתו? והאם המחיר של 4000 ש"ח לטיפול בתיק נשמע סביר? לי זה נשמע גבוה.

• תוכן חדש...