Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

משפחתי עומדת לרכוש טויוטה קורולה משנת 2007 - מנוע 1.6 ברכב המוכר שמשום מה אהוב על כל אדם שני בישראל.

שאלתי היא כזו - האם המנועים שמורכבים ברכבים משנתון 07' מועדים גם הם לתקלות (שהבנתי שלא הוכחו באופן חותך) מצד סתימות כאלה ואחרות במעבר השמן עקב בוצה? או שמדובר ברכבים משנתונים נמוכים יותר?

האם יש סדרת מנועים שידועה ספציפית כרגישה לבעיה?

תודה וחג שמח

פורסם

החל מסוף שנת ייצור 2005 בוצע שינוי במנוע שמונע היווצרות בוצה כנראה בגלל פגם תיכנוני של הייצרן.

בכול מקרה מומלץ לרוקן את השמן הקיים ולמלא שמן סינטטי מלא בדרגת צמיגות 5W40 או 30.

איזה כייף לי :)

פורסם

סבבה מרק, תודה.

האם יש דגשים שיש לשים בשעת בדיקת הרכב - "מחלות" מוכרות וכיו"ב?

תודה

פורסם

שלום רב

כמובן מרק ענה נכון .

לגבי בדיקות אני תמיד מייעץ לבקש ספר טיפולים מסודר גם לשם בדיקה האם הרכב מטופל ע"פ תחזוקה מונעת או תחזוקת שבר

ומעבר לכך לראות האם יש "מחלות ספציפיות לרכב זה .

ברמה עקרונית אני מאוד ממליץ על השנתון הנ"ל ואין איתו בעיות .

יש לבדוק מצב מותחן רצועת אביזרים + אי נזילות שמן מאיזור האחורי של ראש המנוע

וכמובן ביצוע בדיקה ממוחשבת למערכות הרכב ( כמובן שבדיקה זו נותנת את מצבו של חיישן חמצן + ממיר קטליטי )

בברכה זסיו יוסי

• תוכן חדש...