Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש פרטים לפני רכישה, כול דבר יעזור..

בעיר מחפש לדעת אם ניתן לשלב בא מערכת מולטימדיה (ניווט וכו') כי בגרסא הארופאית ניתן.

פורסם

אתה הרי לא באמת מתכוון לקנות אוטו על סמך נסיעת מבחן שמישהו מהפורום עשה נכון?

למה שפשוט לא תיגש לסוכנות הקרובה לביתך והזמן נסיעת מבחן...?

פורסם
אתה הרי לא באמת מתכוון לקנות אוטו על סמך נסיעת מבחן שמישהו מהפורום עשה נכון?

למה שפשוט לא תיגש לסוכנות הקרובה לביתך והזמן נסיעת מבחן...?

כי זה הגיוני מידי :lol:

חבר, לא נסעתי על ה-RCZ אבל תתכונן לחבוש כובע כי הגג כולו זכוכית... שלא תישרף.

לי יש שירוקו, תבין מזה מה שאתה רוצה ;)

פורסם

תהיה נסיעת מיבחן בנתיים מחכה לרכב פנוי, בנתיים קצת רשמים מהחברים פה יעזרו לא פחות...

אם יש בעלים של אחת כזאת אז בכלל מעולה...יש המון דקויות שלא נין להבין מנסיעת מיבחן.

גימרים, ה HU והאם ניתן להחליף?

פורסם

לגבי השירוקו יצא לי לנהוג עליה המון אם זה מה-1.4 עם ה-122 כ"ס ועד ה-2.0T הרכב מרגיש מוצק על הכביש, לפי דעתי נראה טוב איכות ההרכבה שלו טובה הכל יושב במקום בלי רעשים מיותרים פשוט פולקסווגאני.

לגבי הפיג'ו יצא לי לנהוג עליה, היא קצת חלשה בגסה ההתחלתית אבל תלוי באיזה גרסה אתה משווה את השירוקו מולה איכות ההרכבה טובה והכל במקום.

לפי דעתי אחרי שתערוך נסיעת מבחן תדע למה אתה יותר מתחבר, שניהם מעוצבות ומיוחדות בחירה קשה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

לRCZ אין גג זכוכית מלא.

מומלץ בחום לבקש נסיעת מבחן,רק כך תוכל להבין במה מדובר.

אם תרצה נסיעה על ה156כ"ס האוטומטית,צור קשר בפרטי,היא צריכה להגיע אלי לסניף בקרוב מאוד...

פורסם

אחחח השירוקו אחחח השירוקו, טסט ראשון עם בוחן שניסה להתחכם ולתת לי להשתלב לכביש של 80 מעצירה,

לRCZ יש תחת יפה אבל לדעתי השירוקו מקדימה הרבה יותר יפה ממנה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אחחח השירוקו אחחח השירוקו, טסט ראשון עם בוחן שניסה להתחכם ולתת לי להשתלב לכביש של 80 מעצירה,

לRCZ יש תחת יפה אבל לדעתי השירוקו מקדימה הרבה יותר יפה ממנה.

למדת במקרה באיזור חיפה והקריות ?

לגבי ההתלבטות של פותח הת'רד, לדעתי בסעיף הפוזה השירוקו מנצחת בהפרש קטן, שים לב שתיבת ההילוכים ב-RCZ הושאלה מקונצרן BMW והיא בעלת שישה הילוכים.

ה-RCZ זוכה לתשבוחות בכל העולם, אך אני מעדיף את השירוקו רק בגלל העובדה שבמחיר של RCZ אוטומטית אתה יכול לקבל שירוקו כפולת מצמדים עם מנוע 2.0 ורמת הגימור הגבוהה ביותר (בתוספת קטנה של 6K~ לפני התמקחות). מצד שני, צ'מפיון.

הבוז לך.

פורסם

מסתובבים כאן בעלים של RCZ?

מישהו יודע, כמה רכבים כאלה על על הכביש עד כה?

אשמח מאוד לתמונות של המולטימדיה שהותקנה...זה חלק בין החשובים עבורי בבחירה.

פורסם
למדת במקרה באיזור חיפה והקריות ?

לגבי ההתלבטות של פותח הת'רד, לדעתי בסעיף הפוזה השירוקו מנצחת בהפרש קטן, שים לב שתיבת ההילוכים ב-RCZ הושאלה מקונצרן BMW והיא בעלת שישה הילוכים.

ה-RCZ זוכה לתשבוחות בכל העולם, אך אני מעדיף את השירוקו רק בגלל העובדה שבמחיר של RCZ אוטומטית אתה יכול לקבל שירוקו כפולת מצמדים עם מנוע 2.0 ורמת הגימור הגבוהה ביותר (בתוספת קטנה של 6K~ לפני התמקחות). מצד שני, צ'מפיון.

כן, למדתי באיזור חיפה.

גם לשירוקו TSI יש תיבת שישה הילוכים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מסתובבים כאן בעלים של RCZ?

מישהו יודע, כמה רכבים כאלה על על הכביש עד כה?

אשמח מאוד לתמונות של המולטימדיה שהותקנה...זה חלק בין החשובים עבורי בבחירה.

כמה שאני זוכר ה RCZ נבחר כהרכב של הקהילה ההומוהית לסבית. כדאי שתבדוק בפורום שלהם.

פורסם
כן, למדתי באיזור חיפה.

גם לשירוקו TSI יש תיבת שישה הילוכים.

למיטב הבנתי יש לה שבעה הילוכים, תקן אותי אם אני טועה. (עריכה: אני חוזר בי, יש לה שישה הילוכים, תודה על תיקון הטעות).

אם למדת באיזור חיפה, ראיתי את השירוקו, בצבע ירוק זוהר אם אינני טועה - רכב נהדר שאני מאמין שהוא מביא לא מעט תלמידים למורה :wink:

כמה שאני זוכר ה RCZ נבחר כהרכב של הקהילה ההומוהית לסבית. כדאי שתבדוק בפורום שלהם.

כרכב של הקהילה ההומו לסבית בצרפת ליתר דיוק, לא כמו החאפרים פה. :-D

הבוז לך.

פורסם

חחחח, חשבתי שאתה צוחק לרגע....וואלה נכון...טוב בכול אופן מה זה משנה?!

אם הרכב יהיה לטעמי זה הדבר האחרון שמעניין אותי.

אם כבר BMW במצב גרוע יותר עם ערסים וזה רכב מעולה.

• תוכן חדש...