Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יפתור לכם את הבעיה ואת כל הויכוחים המטרה היחידה שאני רוצה להתקין מתג על חוט ה - REMOTE (בלי פלוסים ועינינים אלא רק על חוט ה - REMOTE) בכדי שהמדבר לא ימשוך לי זרם מהמצבר כאשר האוטו כבוי. אחרת המגבר ממשיך למשוך לי זרם מהמצבר גם כשהרדיו כבוי.

ושוב תודה לכל העונים! :D

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

מה?

איזה שטויות!

זה אולי כל הרעיון של Remote?????

כל הרעיון הוא ש- Remote נותן עולה רק כאשר ה- HU פועל וכאשר הוא כבוי אז לא...

תשתה משהו, נראה לי עמדת יותר מדי בשמש...

Yosi-m: יש פסול בויכוח לשם ויכוח... מה אתה מקשקש?

kicker צודק בכל מאת האחוזים...

פורסם
מה?

איזה שטויות!

זה אולי כל הרעיון של Remote?????

כל הרעיון הוא ש- Remote נותן עולה רק כאשר ה- HU פועל וכאשר הוא כבוי אז לא...

תשתה משהו, נראה לי עמדת יותר מדי בשמש...

Yosi-m: יש פסול בויכוח לשם ויכוח... מה אתה מקשקש?

kicker צודק בכל מאת האחוזים...

אני לא יודע למה יש אנשים בפורום הזה שכל תשובה שלהם נגמרת בעקיצה או בירידה על מישהו אבל זה ממש לא לעניין כבר...

בכל מקרה כאשר הרדיו שלי כבוי וה - REMOTE מחובר אז עדיין המגבר לא נכבה, על אף שזה מה שצריך לקרות. אז חשבתי שהפיתרון הכי פשוט בשבילי יהיה להתקין מפסק, זה הכל...

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

אם המגבר אינו כבה, וממשיך לצרוך זרם גם כאשר הרדיו כבוי, סימן שיש בעיה במערכת.

התקנת מפסק לא תפתור את הבעיה אלא אתה רק מתעלם ממנה.

אני מסכים איתך לגבי העקיצות, אך ישנם אנשים בפורום שמתוכחים לשם הויכוח בלבד ללא כל ידע, נסיון בסיסי והבנת הנאמר.

חוזר ואומר, קומבינות הן לא פתרון!

עופר.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

לא מבין מה אתה רוצה, אני בכלל לא עקצתי - אמרתי בפירוש!!!!

מי שאין לו מושג שלא יאמר דברים בשיא הבטחון.

לי אישית, שיש שאלה יש אולי חמישה אנשים שאני מייחס לדעה שלהם משקל : alpine,kicker,eyalr,refael azi,ועוד אחד שאת שמו אני אשמור לעצמי.

אבל אני כבר מכיר את האנשים פה - מישהו חדש ששואל שאלה ומקבל תשובות מלאות בטחון ויחד עם זאת מלאות שיט ולצדן תשובות סותרות של אלו שכן מבינים פשוט יוצא מבולבל והפורום כולו מצטייר בעניו כשטות אחת גדולה.

עד עכשיו אני השתדלתי לא להתייחס פרסונלית לאנשים אלא לתשובות בלבד, אבל די - יש גבול...

לא שאסור לטעות - מותר ואף רצוי אבל מלטעות ועד לדבר שטויות נון-סטופ יש הבדל תהומי...

פורסם

מבלי להתייחס ספציפית אם במקרה הזה היה טעם להגיב אישית או לא הרי שיש הרבה פעמים שאין ברירה אחרת. בשביל לשמור על רמה נורמלית בפורום הרבה פעמים צריך "לקטול" משתמש שהוא אולי מלא בטחון אבל חסר ידע.

אני אישית משתדל להימנע מכך מהסיבה שעצם היותי מנהל, משתמש יכול לקחת את זה אישי מדי ובשל כך להפסיק להיות בפורום ואז לא השגנו הרבה. "קטילות" שכאלו ע"י משתמשים ותיקים/בעלי ידע עוזרות לשמור על רמה גבוהה יותר. אם זה חורג מגבול הטעם הטוב, זה כבר ימחק/ינעל.

לסיכום: זו לא הדרך הכי טובה שכן אנשים יכולים להיפגע אך לעיתים היא הכי יעילה ויש כאן משתמשים שסבלו מקטילות בעבר והיום הם תורמים יותר.

• תוכן חדש...