Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS בסיאט אביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

באיביזה החדשה שלי מותקנת מערכת מולטימדיה עם אופציה לGPS , הבנתי מהסוכנות שרק עלי להרכיב אנטנה לGPS כדי להשתמש בו. יש יציאה במערכת לכרטיס זיכרון וכתוב מעליו Maps, אז השאלה, האם צריך להתקין תוכנת GPS או שהיא כבר מותקנת?

ו האם יש אפשרות להפעיל את התוכנה מבלי אנטנה רק כדי לראות אם היא אכן עובדת .

אני חושב שהמערכת היא Necvox 1.3 HQ. אני לוחץ על אופצית ה GPS, אבל שום דבר לא קורה.

תודה .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

ברצוני לדעת האם הGPS פועל לך ללא תוכנה?או שקנית אנטנה וזה עובד?

אני גם צריך לקבל את האיביזה השבוע ,הבנתי שאני אקבל אותה עם מערכת של קנווד 5026,אשמח לקבל את תגובתך.

תודה.

פורסם
שלום,

ברצוני לדעת האם הGPS פועל לך ללא תוכנה?או שקנית אנטנה וזה עובד?

אני גם צריך לקבל את האיביזה השבוע ,הבנתי שאני אקבל אותה עם מערכת של קנווד 5026,אשמח לקבל את תגובתך.

תודה.

אתה תקבל מערכת DDX 4028 הכולל בתוכו BT מגירסא 5026 ... , אני יודע כי כבר קיבלתי את האיביזה שלי ....

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/255176_1738918999455_1433056106_31388280_4404069_n.jpg

לגבי המערכת, איך אני מוציא אותה אם לא נתנו לי את המקלות שאיתם אפשר לפתוח ? בטח כדי שאם אני ירצה להוסיף משהו שאני יגיע למוסך מורשה וישלם כסף ...

seat ibiza 1.4 2011 דגם פשוט וחיסכוני :))))

פורסם
אתה תקבל מערכת DDX 4028 הכולל בתוכו BT מגירסא 5026 ... , אני יודע כי כבר קיבלתי את האיביזה שלי ....

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/255176_1738918999455_1433056106_31388280_4404069_n.jpg

לגבי המערכת, איך אני מוציא אותה אם לא נתנו לי את המקלות שאיתם אפשר לפתוח ? בטח כדי שאם אני ירצה להוסיף משהו שאני יגיע למוסך מורשה וישלם כסף ...

לגבי הסיאט ללא המערכת של קנווד. אפשר להוסיף לה BT מובנה איכשהו?

פורסם
לגבי הסיאט ללא המערכת של קנווד. אפשר להוסיף לה BT מובנה איכשהו?

מובנה לא, ניפרד כן, יש מלא סוגים של BT אם מערכות או בלי ...

פורסם

מה הבדל בין הDDX 5026 לבין הDDX4028?

ומצטרף לבקשה על הGPS.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
מה הבדל בין הDDX 5026 לבין הDDX4028?

ל DDX 5026 יש אופציה לטלויזיה ומצלמה ול DDX 4028 למשהו אחד .

כמובן חוץ מאופציה לטלויזיה ב 5026 , כדי שטלויזיה תעבוד צריך לחבר גם DVB-T .

פורסם

אני גם הזמנתי מצלמת רברס, וזה לא משנה כי יש RCA ב4028 גם.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

לא הזמנתי גם GPS, אין לי צורך באחד.

ההונדה סיויק מטוס.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטער להחיות נושא שדי מת, אבל גם אני רכשתי את האיביזה וקיבלתי את המערכת קנווד 4028.

לגבי הג'י פי אס, מה הפתרון ? אשמח אם תחלוק את זה עם כולנו, כי בחברה מדברים על תוספת של 2000 שקל.

הבנתי שצריך אנטנה חיצונית, וראיתי אותה באי ביי בסביבות ה 300 שקל... ואיפה נמצא הכרטיס שבו מוסיפים

את המפות ? אשמח אם תסביר לשאר רוכשי האיביזיות או המערכות עצמן ... ועוד שאלה, האם הצלחת לראות

וידיאו קליפים מהאייפון למערכת ?

• תוכן חדש...