Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אספנות לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכולים להגיד מה שרוצים.

אני לא חושבת (לפחות ממעגל האספנים שאני מכירה) שיש כאן מישהו שמתנשא וחושב שהוא טוב יותר מאדם אחר.

יכל להיות שזו הרגשה והיא לא נכונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפעמים צריך לחשוב איך זה נראה למפרסם הוא לא יודע שהיו שירשורים קודמים וכניראה הוא יוצא בהנחה שיהיה מי שיסכים לעזור לו ,במקום זה הוא מקבל מבול של תגובות (שאנחנו יודעים שהם חוזרות על עצמן) חלקן ציניות, חלקן מרושעות חלקן עוסקות בכסף ויש גם כאילו שמסבירים בסבלנות את נקודת המבט שלנו (זה כבר יותר נדיר), לאותו אחד שמפרסם זה צורם ומבחינתינו זה בטוח לא מקדם את התדמית של רכבי האספנות. לדעתי ההצעה להכין תגובה של מוכנה של המועדון היא מצויינת ורק מי שמעוניין לעזור יכול לפנות בהודעה פרטית.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

ההצעה שלי:

ניסוח חד פעמי של הודעת דובר, המבהירה את העמדה שלנו

בצורה נחמדה וקלילה. שתישלח באופן פרטי לפותח השירשור

והמודעה תימחק, סוף סוף יש שירשורים שלא יהיה איכפת לאיש

אם ימחקו לעד...:roll: - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

דובר של מי? של המועדון שאתה לא חבר בו?

בסך הכל מדובר כאן על בקשה של מישהו שלא מכיר אותנו ונכנס (ואולי נרשם לפורום) בפעם הראשונה.

נימוס, סבלנות, התיחסות מכובדת לא צריכים כללים.

אפשרות נוספת ודווקא מוצאת חן בעיני היא לנעול את השירשור מיד לאחר ההודעה הראשונה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
דובר של מי? של המועדון שאתה לא חבר בו?

בסך הכל מדובר כאן על בקשה של מישהו שלא מכיר אותנו ונכנס (ואולי נרשם לפורום) בפעם הראשונה.

נימוס, סבלנות, התיחסות מכובדת לא צריכים כללים.

אפשרות נוספת ודווקא מוצאת חן בעיני היא לנעול את השירשור מיד לאחר ההודעה הראשונה.

לא יודע בני, אם אתם מציגים את הפורום, כרשמי של מועדון החמש, אז אולי שלו ??

כי היד על הברז שלך, כנציג המועדון?

וכבר דיברנו על זה שאתה לא באמת רוצה אותי כחבר במועדון .....

פורסם

טוב, לא נהפוך את זה לדיון על רן שושני והמועדון.

אני מניח שננעל שירשור כזה כשיופיע.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

את מה? את השירשור על רן שושני, או את הבקשות לרכב אספנות להשאלה...:wink:

בכל מקרה עדיין אל תאבד תיקוה בני, אני עדיין פה!:-D -רן

פורסם
אולי פספסתי, אבל מישהו איחל לזוג הצעיר מזל-טוב ושיהיה בהצלחה?

אתה איש טוב מדי.

בין היתר אתה מחרב את השרשור, אנא הפסק זאת, בעיקר לאור זה שהרגע הנחתי לידי את הפופקורן. לא חבל לבזבז פופקורן סתם...

:-P

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...