Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי פולו קלאסיק ורציתי להתעייץ לגבי המערכת באוטו שלי.

ראשית יש ברשותי 2 סוגים של רדיו-דיסק ושני סוגים של רמקולים 4 אינצ' לקדימה - רציתי לשאול מה עדיף על מה.

נתחיל מהרמקולים מקדימה(4 אינצ') יש לי לשים או רמקולים של פיוניר 70W או רמקולים של GRUNPOINT שהם 80W ושניהם 20 RMS.

בקשר לרדיו דיסק. יש לי לשים או רדיו-דיסק של PIONEER מהדגם הזה :

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DEHP2050M&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=he

או רדיו דיסק של KENWOOD מהדגם הזה :

http://www.radiohof.co.il/149309/%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%95%D7%93-kenwood-%D7%93%D7%92%D7%9D-KDC-W313

בדלתות יש לי סתם רמקולים מעפנים בלי חברה.

מאחורה יש לי לשים או רמקולים 16X9 של JBL לא יודע איזה בדיוק אבל הם בתוך תיבות ככה שאני יכול להוציא אותם ולהכניס למגש מאחורה או לשים רמקולים של PIONEER 16X9 שאני גם לא יודע בדיוק איזה.

בעתיד ארצה להתייעץ על קנייה של מערכת חדשה לרכב לגמרי. כרגע מה שהכי חשוב לי זה לדעת איזה רדיו דיסק טוב יותר ואם אפשר לדעת גם למה.

תודה רבה מראש

פורסם

אישית הייתי הולך על פיוניר , אני אוהב אותם יותר. 0אבל זו רק דעה אישית שלי )

לגבי רמקולים , לך על 2 תויטרים מקדימה ו2 6X9 מאחורה , זה יתן לך סאונד מעולה בלי הרבה כסף.

מכוון שהרכב לא גדול במיוחד אל תשים רמקולים גדולים , גם 120W יעשו עבודה טובה.

פורסם

אישית הייתי הולך על הרדיודיסק של פיוניר. (העדפה שלי ). לגבי רמקולים מקדימה קשה לענות על השאלה שלך משום שלא ציינת מה הדגם המדויק של הפיוניר.

אני מבין שמדובר ברמקולים קואקסיאליים (לא קומפוננט זאת אומרת טוויטר וופר בנפרד), ולכן לדעתי כדאי לך לחבר זוג אחד, לשמוע ואז את השני ולבסוף להחליט. תשאר עם מה שאתה הכי אוהב.

פורסם

אז אתם אומרים בעצם לא לשים רמקולים בדלתות מקדימה למרות שיש מקום.

ובתקציב של בערך 500 ש"ח כמה אפשר כבר לשפר את המערכת?

פורסם

טוב נפלה פה אי הבנה. אני הבנתי שיש לך כבר רמקולים ואתה מתלבט מה להתקין מבין מה שיש לך.

איזה שנה הרכב? האם יש לך מקום ל 6.5 מקדימה? או לפחות 5.25? אם כן אז עדיף שתתקין ותשקיע בהם.

פורסם

תראה לא רוצה להטעות אותך אבל נראה לי שאתה כן יכול לשים מקדימה 6.5. או לפחות 5.25. הכי טוב זה לבדוק חבל לקנות סתם משהו יותר קטן שייתן לך פחות באס.

• תוכן חדש...