Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינינו שניהם עגלות לעומת פולו גיר רגיל חדשה אממה התקציב איננו מאפשר....

אז מכאן נובעת השאלה איזה רכב באמת נותן תמורה מלאה למחירו בהתחשב לנתונים הבאים:

160 ק"מ ביום כל יום בכביש 6 + 40

צריכת דלק ממוצעת אמתית

והכי חשוב אני בחור בגובה של 190 איזה מהשניים יהיה יותר נוח לבהמה כמוני???

תודה רבה

http://fancytuning.com/wp-content/uploads/2009/07/jms-vw-scirocco-4.jpg

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

פורסם

מבין שתיהן, ללא ספק ספארק.

ההמלצה שלי בתחום התקציבים הזה ובקטגוריה הזו- פנדה, יותר מרווח פנים לנהג, נוחה יותר משתיהן.

פורסם
מבין שתיהן, ללא ספק ספארק.

ההמלצה שלי בתחום התקציבים הזה ובקטגוריה הזו- פנדה, יותר מרווח פנים לנהג, נוחה יותר משתיהן.

ומה קורה מהבחינה של האמינות??

זה הפרט הכי חשוב כי אני עובר מרכב גרמני/ספרדי אמין בטרוף לרכב אסייאתי אמין??

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

פורסם

ביחס לרכבים גדולים יותר, כן.

ביחס לאלטו/ספארק, מדובר באותו סיפור.

בכל מקרה לא מדובר בסיפור רציני-

גם אני (1.83) וגם אבי (1.91) הסתדרנו איתו מצוין, גם בנסיעות ארוכות כמו חיפה-ת"א על כביש 6.

haze- האלטו הוכיחה את עצמה כאמינה מאוד עד לנקודה זו, הפנדה גם כן לא עושה בעיות מיותרות, ולמרות שטויות אופייניות לפיאט (נורה שנדלקת פה ושם בלי סיבה נראית לעין, מה שמסתיים ב 5 דקות במוסך ו 100 שקלים בערך אם זה קורה), הרכב אמין, ועלויות התחזוקה הכלליות שלו לא גבוהות.

לגבי הספארק, אני לא יודע, הוא החדש מבין השלושה.

פורסם

האם זה נכון לקחת רב עירוני קטן לנסיעות ארוכות מידי יום בכביש מהיר? לדעתי לא. אולי כדאי לשקול אופצייה של רכב משומש בעל הספק ונפח מנוע גדולים יותר. האם רכב כזה יעמוד טוב לאורך זמן נסיעות מהירות בכביש 6 על מהירויות תלת ספריות של 120 ומעלה? איך בתנאי מהירות גבוהה תיהיה אחיזת כביש?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ומה עם קודם כל נסיעת מבחן?

צודק אבל בינתיים אני מתייעץ לגבי כל הדבר הזה כי מעניין אותי כרגע בכללי....

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

פורסם
האם זה נכון לקחת רב עירוני קטן לנסיעות ארוכות מידי יום בכביש מהיר? לדעתי לא. אולי כדאי לשקול אופצייה של רכב משומש בעל הספק ונפח מנוע גדולים יותר. האם רכב כזה יעמוד טוב לאורך זמן נסיעות מהירות בכביש 6 על מהירויות תלת ספריות של 120 ומעלה? איך בתנאי מהירות גבוהה תיהיה אחיזת כביש?

אז זהו שהשיקול הוא רכב חדש ושקט על הראש או רכב ישן יותר (בהרבה) שכן עלול לעשות בעיות?? יותר רציניות מבעיית חשמל אקראית

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

פורסם

160 ק"מ ביום?! לדעתי הרכבים האלה לא בנויים לנסיעות כאלה, הייעוד שלהם הוא יותר עירוני.

המלצה שלי חפש רכב סופרמיני, בתקציב הזה דייהטסו סיריון 2008 תעשה את העבודה, מניסיון אישי עם רכב כזה שכור.

לרכב, צריכת דלק נמוכה כ-1/16-1/15, ביצועים טובים, מרווח, נוח... שווה בדיקה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לדעתי סויפט 1.5 תתאים יותר לנסיעות בין עירוניות. בתקציב שלך בערך 2008.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ומה דעתכם על איזה דיזל?? בלי כל הקשקושי טורבו דיזל אני לא מחפש ביצועי על מחפש אמינות שיהיה כח סחיבה וכמובן צריכת דלק סבירה

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

• תוכן חדש...