Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שלוקח לסטרטר בין 5 ל 7 פעימות להניע את האוטו שהאוטו קר (בין שניה לשניה ורבע). האם זה תקין?

במכוניות הקודמות שהיו לי זה היה בין פעימה אחת לשתיים (מקסימום 3).

אם המנוע יחסית חם והאוטו עמד שעה או שעתיים זה לוקח בין פעימה לשתיים.

אני תמיד מחכה עד שהמשאבת דלק מפסיקה לעבוד לפני שאני מניע.

בנוסף שמתי לב שבבוקר האוטו מניע ומתייצב על 700-800 סיבובים מיידית, ובצהריים הוא עומד על 1100 ולוקח לו 2 דקות להגיע ל-700-800 סיבובים. האם תקין?

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

גם אצלי בבוקר הסל"ד יורד ישר לסביבות ה600-700 ובצהריים או כאשר חם זה נשאר דקה על 1100 ואז יורד.

בקשר למספר הפעימות אצלי זה לוקח בערך שניה - 3-5 פעימות, לפי מיטב ידיעתי זה פעולה נורמלית של המנוע.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

על הבוקר האוטו תמיד על 500-600 את את פעולת "הצ'וק" משום מה..

אני נותן חצי דקה גז שיתחמם.. תופעה מעצבנת..

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם
על הבוקר האוטו תמיד על 500-600 את את פעולת "הצ'וק" משום מה..

אני נותן חצי דקה גז שיתחמם.. תופעה מעצבנת..

איתן, למה לעזאזל אתה נותן גז "שיתחמם"? אתה לא בפייבוריט של ימי העבר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם בפייבוריט זה היה מיותר, מעניין אותי למה אנשים חושבים שבמכוניות ישנות היה צריך חימום לפני הנסיעה ובחדשות לא צריך.

רכב תקין, גם אם הוא משנת 1970 יכול להניע ומייד להתחיל בתנועה.

יש לי כאן ספר נהג של חיפושית ישנה, וכתוב שם בפירוש שאין צורך בחימום מנוע ויש לצאת לדרך מיידית.

כתוב כמובן גם לא לאמץ את המנוע בדקות הראשונות ולשמור על סל"ד סביר.

זה היה נכון לפני 40 שנה ונשאר אותו דבר היום.

תבינו, המנוע מגיע לטמפ' עבודה בנסעה הרבה יותר מהר מאשר בחימום במקום, כך שהבלאי הכללי (זמן עבודה עם מנוע קר) נמוך יותר.

פורסם
גם בפייבוריט זה היה מיותר, מעניין אותי למה אנשים חושבים שבמכוניות ישנות היה צריך חימום לפני הנסיעה ובחדשות לא צריך.

רכב תקין, גם אם הוא משנת 1970 יכול להניע ומייד להתחיל בתנועה.

יש לי כאן ספר נהג של חיפושית ישנה, וכתוב שם בפירוש שאין צורך בחימום מנוע ויש לצאת לדרך מיידית.

כתוב כמובן גם לא לאמץ את המנוע בדקות הראשונות ולשמור על סל"ד סביר.

זה היה נכון לפני 40 שנה ונשאר אותו דבר היום.

תבינו, המנוע מגיע לטמפ' עבודה בנסעה הרבה יותר מהר מאשר בחימום במקום, כך שהבלאי הכללי (זמן עבודה עם מנוע קר) נמוך יותר.

צודק בהחלט,נזק יכול להגרם גם למיסבי גל הזיזים שעדין לא קיבלו שמן ובנוסף יהרס שמן המנוע מחדירת אדי דלק דרך הצלינדרים.

פורסם

בספר של המיאטה רשום שמומלץ לחכות 10 שניות לפני שנוסעים. למרות שאני חושב שזה קשור לשימון, כי כבר כמה חום יהיה ב-10 שניות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...