Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

אשמח לדעת מהי השכירות של טיוטה קורולה שנת 2008 ,האם היא הולכת מחירון ,או שמה בגלל שהשוק מוצף בהם קונים בזול ומוכרים בזול?

אגב אשמח לדעת האם התיבה הרובוטית כזו גרועה כמו שכולם חושבים או שהשד לא כזה גדול...

אגב אני מדבר על בערך על כ בין 80-120K קילומטרים.

האם יש הבדל בין ליסינג לפרטי במחיר שמצדיק קנייה מפרטי ?

פורסם
שלום לכל חברי הפורום.

אשמח לדעת מהי השכירות של טיוטה קורולה שנת 2008 ,האם היא הולכת מחירון ,או שמה בגלל שהשוק מוצף בהם קונים בזול ומוכרים בזול?

אגב אשמח לדעת האם התיבה הרובוטית כזו גרועה כמו שכולם חושבים או שהשד לא כזה גדול...

א. שכירות גרוע, לא הולכת מחירון הולך להיות גרוע יותר בגלל העלייה במחירי הדלק.

ב. זה תלוי רק בך יש חלק שמסתגלים בקלות לתיבה הרובוטית וחלק לא סבלים אותה אישית לדעתי זה רק עניין פסיכולוגי ומאוד קל להתרגל אליה

ג.תלוי בהבדל במחיר לרוב רכבי ליסינג עוברים התעללות לא קלה לכן הטיפול בהם יהיה יקר הרבה יותר והרכב עצמו יהיה במצב פחות טוב

פורסם

יש המון רכבים גם בשוק הפרטי וגם בליסינג.

לדעתי התיבה נוראית, אני לא הצלחתי להסתדר איתה וניסיתי מספר פעמים.

בנוגע לקניה מפרטי או מליסינג זה תלוי בתקציב שלך. בסביבות ה-75 אלף שקלים תוכל לרכוש אחת כזאת פרטית מ-2008. מליסינג תוכל להשיג ב-60-65 אלף שקלים.

אני אישית הייתי מחפש משפחתית אחרת כמו מאזדה 3 או יונדאי I30.

בהצלחה.

פורסם

לא הייתי הולך על הרובוטית 2008. קורולה 2007 אם גיר אוטומטי מצויין, עדיפה על כל משפחתית מהשנה הזו.

פורסם
לא הייתי הולך על הרובוטית 2008. קורולה 2007 אם גיר אוטומטי מצויין, עדיפה על כל משפחתית מהשנה הזו.

אני חושב שאתה טועה ובגדול מה עם האוקטביה דיזל DSG? או הלאון טורבו או אפילו לנסר אפשר להתווכח על כך רבות, כל אחד והצרכים שלו.

אמנם הרובוטית נוחה פחות אבל השיפור בצריכת הדלק הוא מאוד משמעותי באשוואה לגרסא האוטומאטית הרגילה.

פורסם

תודה על התגובות חברה.

לפי מה שהבנתי צריך להתרגל לתיבה ובסך הכול, הרכב הוא סביר.

לדעתי הוא עדיף על המאזדה 3.

אגב מהי צריכת הדלק שלו בעיר ובבינעירוני?

פורסם

קח בחשבון שלהרבה אנשים (גם אם היו רוכשים ובסוף מתרגלים ואפילו נהנים) יש דעה שלילית מאוד על הרכבים הללו עם התיבה הרובוטית והרבה לא מוכנים לשמוע על הנושא גם אם רואים את ההבדלים הגדולים במחיר בין גרסא זו לבין הגרסא האוט' הרגילה

פורסם

צריכת דלק נמוכה - אין ספק, אחד היתרונות הגדולים של הגיר הרובוטי

סחירות עתידות - שוב, פה קיימת בעיה אפשרית מאחר ויש הרבה שמתנגדים לגיר הזה ולא מוכנים לשמוע עליו

אמינות - כן, לא שמעתי על בעיות מיוחדות בגיר (תקנו אותי אם אני טועה) והרכב לכשעצמו אמין

ירידת ערך קטנה - טויוטה, במיוחד הקורולות בדר"כ שומרות מחיר וירידת הערך קטנה (כמובן כשמדובר על רכב שעבר כבר 3 שנים על הכביש כמו במקרה שלך)

פורסם

אם הייתי קונה את הרכב רק לעצמי - דווקא הייתי הולך על קורולה 2008

אני כן הצלחתי להסתדר עם הגיר - אני אומר שיש לו הרבה קטעים מרגיזים, מעצבנים למען האמת אבל אני מצד אחד אהבתי לנהוג עליה במצב הידני וגם הגיר הרובוטי לא הציק לי עד כדי כך.

אבל אני יודע שהרכב הזה לא מיועד רק לי ואשתי למשל - אמרה לי שאם אני הייתי רוכש את הרכב הזה מאבא שלי היא פשוט היתה שוח@#ת אותי :-D אחרי שהיא ניסתה לנהוג בו.

היה לנו את הרכב הזה 3 שנים במשפחה - בסוף גם אבא שלי נשבר.

-------

הרכב לא סחיר בגלל הגיר הרובוטי מעבר לכך זה רכב שיש לו יתרונות כמעט מכל בחינה אפשרית.

חסכוני מאוד בדלק לעומת הגודל הכמעט מפלצתי של הרכב הזה.

סחיבה חזקה מאוד (בידני הוא אפילו זריז)

זול לתחזוקה וטיפולים

אמינות נהדרת

------------

תעשו נסיעת מבחן ארוכה על הרכב הזה בעיקר בפקקים ובכיכרות (אתם כבר תבינו למה אני אומר כיכרות :-D ) - אם זה לא ממש מפריע לכם - אז אפשר למצוא אקסמפלרים נהדרים עם אפס קילומטרז' במחיר נמוך בהרבה מהמחירון של הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שכירות? את רוצה לשכור קורולה?

לא...אתה כמובן מתכוון לסחירות עתידית של הקורולה!!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

היי,

טויוטה קורולה הוא רכב טוב מאד. בשנת מודל 2008 למדנו להכיר, ולא תמיד לטובה, את התיבה הרובוטית. התיבה הזו, שהרעיון מאחוריה נכון וטוב אך הביצוע של טויוטה אינו מהמוצלחים, מצריכה זמן הסתגלות והתרגלות. יש כאלה שמתרגלים אליה תוך מספר שעות, ויש שגם אחרי שנה עם הרכב עדיין 'נלחמים' איתה. עם זאת, ולאור המוניטין הטוב של טויוטה, גם למכוניות עם הגיר הרובוטי יש שוק משומשות טוב. לא טוב מאד כמו לדגמים ה"רגילים" אך עדיין לא קטסטרופה. אמנם אני בעל אינטרס כשמדובר על המלצה על קנייה מליסינג מול קניה מפרטי – אבל נקודה אחת חשובה מעל לכל אינטרס: אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו. כשמדובר ברכב משומש – חשוב מצבו, כיצד טופל והליקויים בו. קח בחשבון שיש חברות ליסינג ששומרות על המכוניות שלהן כמו שצריך, מטפלות במוסכים מורשים וכו', ויש לקוחות פרטיים שלא עושים את זה.

כך שחבל להכליל. מצאת רכב במצב שמשביע את רצונך? בדוק אותו בדיקה מקיפה במכון בדיקה שאתה בוחר, ובמידה והבדיקה מניחה את דעתך – בצע משא ומתן על המחיר, ובמידה ואתה קונה מליסינג – דרוש אחריות ופריסת תשלומים נוחה, וכן התחייבות לרכוש את הרכב בסוף התקופה.

בהצלחה,

גיל מאוויס

שלום לכל חברי הפורום.

פורסם

שמירת ערך מתחלקת לשני תחומים. המחירון ברכב הזה הוא נקודת ציון, גם רכבים פרטיים נמכרים מתחת למחירון ובטח שגם רכבי ליסינג. לכן על הנייר המחירון לא שונה בהרבה לעומת המשפחתיות כי על טויוטה יש מי ששומר אבל בפועל מחירי השוק נמוכים יותר.

המצב הוא מעט אבסורדי משום שדגמי 2007 של הדגם הקודם מיד פרטית נמכרים במחיר גבוה יותר מהדגמים הרובוטיים שמבחינת רכב נטו עדיפים ומודרניים בהרבה וגם חדשים בשנה.

בנוגע לאמינות, אני שמעתי שבתיבות שעברו שדרוג תוכנה הקלאץ' מחזיק פחות מעמד ודורשת החלפה תכופה יותר. רכב שמתקרב ל-100 אלף קילומטר או שעבר חיים קשים עם נהיגה אגרסיבית ידרוש החלפת קלאץ'. סממנים המעידים על צורך בהחלפה הם רעידות בעמידה ומכות בהחלפות הילוכים.

פורסם

מה השימושים, מה התקציב? לא חסר קורולות "רגילות" שנת 2007 למשל שיהיו מעולות, סחירות מאוד, אמינות וכו'

• תוכן חדש...