Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי, הלכנו עם אבא שלי למלא דלק

היה דיי קר, אז החימום היה דלוק, כשאני בא לכבות את המנוע כדי לרדת ולמלא את המיכל דלק, אבא שלי אומר לי שאני אשאיר את המנוע עובד, שלא יקרה כלום.

אוקיי, אז אני משאיר את המנוע עובד, הולך, ממלא דלק, חוזר לאוטו, ואני רואה שהמחוג של הדלק אפילו לא זז, אז אני שואל את אבא שלי והוא אומר לי שלאחר שאני אדליק את האוטו שוב, המחוג יהיה איפה שהוא אמור להיות.

מאז כבר הדלקתי את האוטו 6-7 פעמים, ולא רק שהמחוג לא עלה, אפילו נדלקה לי הנורה!

זה דיי מוזר, לפחות לי, הדבר הזה

אז.. לאיפה נעלם הדלק שלי? :shock:

פורסם

יכל להיות שהמצוף תפוס ולכן אינו משנה ת גובהו, לא למעלה ולא למטה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה עונשו של מי שממלא דלק עם מנוע עובד. מילית כבר דלק מאז? אם לא תיכנס לתדלק שוב והפעם עם מנוע כבוי

some people need a high five

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אבא שלי אומר לי שאני אשאיר את המנוע עובד, שלא יקרה כלום.

:shock:

מז"א שלא יקרה כלום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כדי להשמע למתדלקים, וגם לפעול באופן עצמאי בשירות עצמי ולכבות את המנוע.

הכל נועד למען הבטיחות שלנו.

לכן גם מתריעים על שימוש בטלפונים סלולריים בתחנות דלק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני יותר ממאמין שהמצוף שלך תקין ושאף אחד לא חורר לך את המיכל. נתקלתי כבר בתופעה שבה רכב תודלק עם סוויץ' במצב פועל, שלאחריה מד הדלק סירב לעלות. ברוב המקרים זה הסתדר תוך יום, בחלקם אפילו בתקופה קצרה יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר במד-דלק ממוחשב, לכן כאשר ממלאים דלק חייבים לדומם מנוע ולסגור סוויץ' לחלוטין ע"מ שהמחוג דלק יתעדכן באופן מדוייק ואמיתי. המחוג (והמחשב) אינם מכירים בתופעה של מיכל דלק שמתמלא תוך כדי נסיעה (תוך כדי נסיעה = סוויץ' פתוח ומנוע פועל).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא מבין את האנשים שמתדלקים עם רכב מונע, אני לא מזמן תדלקתי ובא רכב שהנהגת לא דוממה והתחילה לתדלק תוך כדי שהיא מקשקשת עם החברות עזבו שהיא לא ספרה ממטר את זה שהערתי לה שתדומם גם המתדלק לא יחס לזה יותר מדי חשיבות.

פורסם

זו מגאן שתיים?

בכל מקרה, כבה מנוע, פתח את דלתית התדלוק או מכסה טנק דלק, המתן מספר שניות וסגור חזרה.

• תוכן חדש...