Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת VW POLO או VW GOLF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום הנכבדים!

אני חדש בפורום,

אני מתעניין ברכישת רכב חדש

היום הייתי באולם התצוגה של פולקסווגן והתרשמתי מהגולף ופולו

גולף 1.6 DSG טרנדליין

פולו 1.2 TSI קומפורטליין

הגולף ממש מגרדת את קצה התקציב שלי, כרגע אני חושב ללכת עליה אך עדין חושב גם על הפולו מפני שנאמר לי שהמנוע שלה נחשב למתקדם הרבה יותר.

הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם בנושא, בהיבטים של צריכת דלק, ביצועים ואבזור.

באיזה רכב אתם הייתם בוחרים?

תודה מראש

יובל

VW POLO TSI 2011 BLACK

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר ראשון תתחדש דבר שני מאחד שקנה את הפולו רכב מדהים!!!!!!

ואם אתה רוצה לשקול גם ידני היא עולה 90 על ככביש שזה מאוד זול

סתם ליידע כללי פולו מאבדת ערך הרבה פחות מהגולף

טכנית הרכבים בשנתון הנוכחי מאוד מזכירים אחד את השני רק שהפולו לטעמי יפה יותר זולה יותר ושומרת על ערכה

הללטה נעימה

פורסם

לדעתי אין מה להשוות בין הפולו לגולף... הגולף לוקחת בהליכה.

אני אומנם מכירה בעיקר את הדגמים הישנים (יש לי גולף 2001 ואחותי עכשיו מכרה פולו 2002), בתור שני רכבים של 9-10 שנים על הכביש, הגולף חזקה בהרבה, שקטה, ונראית הרבה יותר רצינית ואיכותית מהפולו. מצד שני דווקא הגולף לאורך השנים עשתה הרבה יותר בעיות מאשר הפולו שלא עשתה שום בעיה כמעט. מרגע שמלאו לגולף 6 שנים, התחילו הקלקולים, כל פעם משהו אחר. אחרי שהחלפתי הכל והשקעתי בה הון - בשנה האחרונה טפו טפו יש שקט. השבוע העמדתי אותה למכירה ואומנם אין לי סיכוי לקבל מחירון אבל יש לא מעט מתעניינים, כלומר זה רכב שתמיד יש לו שוק.

פורסם

כאחד שרכש את הפולו ומחכה לא בכליון עיניים, אני אומר פולו!

הרכב מרגיש איכותי מאוד! מרווח מבפנים וממש לא מרגיש כמו רכב קטן

הרכב נראה מעולה!

תצרוכת דלק יפה מאוד (יותר טובה מהגולף)

המנוע הוא פשוט תענוג! האצה מעולה ומאוד מהנה לנהיגה ה Tsi נותן עבודה כמו שאומרים

בטיחותי מאוד..ונוח

בשבילי זאת הייתה ההחלטה הנכונה, גם זול ב 15 אלף ש"ח וגם אני אישית מקבל הרבה יותר

מבחינת ירידת ערך שני הרכבים שומרים יפה על הערך אבל ככל שתקנה רכב יותר יקר לרוב ככה תאבד יותר אבל לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה (:

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

על הגולף הם עשו לי הנחה עד 126 K

על הפולו הם לא מוכנים לא לעשות הנחה.. 115 K על הכביש.

בכמה אתה הצלחת להוציא אותה?ובנוסף צריך להמתין שלושה חודשים לערך....

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

בהפרש כזה, אילו זה היה בתקציב שלי הייתי מעדיפה את הגולף. תבדוק את ירידת הערך בשני הרכבים, בדגמים ישנים יש פער גדול מאוד לטובת הגולף, אבל אולי זה הצטמצם בשנים האחרונות, בגלל השיפורים בפולו.

פורסם

על הפולו tsi אין שום הנחה ואתה יכול להבין למה, גם ככה יש ביקוש מטורף לרכב הזה בארץ ובחו"ל וזמני המתנה ארוכים מאוד.. כשלושה חודשים אז למה להם לעשות הנחה על מה שהם מוכרים ביתר קלות?

מבחינת ירידת ערך זה לא פקטור כי שני הרכבים שומרים על הערך מעולה, איכות חומרים בשניהן מעולה (לא סתם אומרים על הדגם החדש של הפולו שהיא גולף קטנה כי ממש מרגישים את זה), הגולף יותר גדולה אז למי שזה חשוב לו זה יתרון אבל אם הוא ביקש השוואה בין שניהם אני מבין שהוא יכול להסתדר עם פולו שהיא הקטנה ביניהם ולמרות זאת מרגישה מרווחת עם תא מטען לא רע בכלל.

וכמו שאמרתי היתרונות שלה זה המנוע המעולה!

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
על הגולף הם עשו לי הנחה עד 126 K

על הפולו הם לא מוכנים לא לעשות הנחה.. 115 K על הכביש.

בכמה אתה הצלחת להוציא אותה?ובנוסף צריך להמתין שלושה חודשים לערך....

126 על הכביש או כמחיר ראשוני?

כשאני הייתי בסוכנות המחיר על הכביש היה מעל 130 אלף שקלים וזה רק בזכות אגרת רישוי והתקנה של האיתורן בלי לדבר על שום תוספת אחרת.

פורסם

המחיר הוא 126 K על הכביש כולל אגרות למינהן.

אך הדבר שמאוד מרתיע אותי בגולף הוא המנוע 1.6 המיושן..

מישהו יודע מתי יגיע לארץ מנוע ה 1.2 TSI לגולף...זה יהיה מושלם מבחינתי..

גם מנוע טוב וגם הגודל והאיכות של הגולף במחיר סביר יחסית.

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

מישהו יודע מתי יגיע לארץ מנוע ה 1.2 TSI לגולף...זה יהיה מושלם מבחינתי..

גם מנוע טוב וגם הגודל והאיכות של הגולף במחיר סביר יחסית.

זו שאלת מיליון האירו..

בצ'מפיון אף לא אחד מוכן להגיד דבר מה על הגולף 1.2TSI שבטוח תגיע.., לא סתם נותנים הנחות והטבות על ה 1.6.

גם אני אשמח לתשובה לנ"ל.

פורסם

דרך אגב מבחינת מחיר על הכביש,

כשאני רכשתי את הפולו הוא התחיל איתי ב 95 על הכביש לידנית ומאז התחיל תהליך של הורדה במחיר כעבור שבוע הגעתי שוב ראיתי שוב ישבנו דיברנו ופה ושם .. והוא ירד ל 92

ואז כעבור שבוע באתי שוב ואמרתי שאני מתלבט בין זה לבין המאזדה ואיכשהו המחיר ירד ל90 ובסוף שבוע אחרי זה כשרכשתי המחיר ירד ל 88 פלוס כל התוספות1!!!!!

אל תהיו פרייארים אל תוותרו קבלו כל פעם הצעה אחרת ובסוף תראו שהם יורידו במחיר.

שווה לכם אני הרווחתי 7 K

פורסם

פרייר או לא, במנועי ה TSI לא מורידים מחיר. באחרים כן. המבין יבין. לא הייתי הולך על טכנולוגיה ישנה בגלל הפרש של כמה אלפי שקלים. לא נהגתי בגולף, אני כן נוהג בפולו TSI, רכב מהנה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הייתי היום בסוכנות שוב ועדין לא הצלחתי לקבל החלטה :)

הסוכן החביב הציע לבצע נסיעת מבחן על שני הרכבים ואז להחליט...

אז קבעתי קודם נסיעה על הגולף.בטח אעשה אותה בשבוע הקרוב..

ואז אעשה על הפולו..

אספר לכם את רשמיי בקרוב...

אשמח לדעת אם יש חברי פורום שהם בעלי הגולף 1.6 מה דעתם על הרכב...

שבוע טוב.

VW POLO TSI 2011 BLACK

• תוכן חדש...