Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SONI 3 vs XBOX

-מוטי-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות לסיכום הדברים, לראות שהבנתי:

1. מה העדכונים והפיצ'רים בעצם נותנים לך ?

2. לא אוההב משחקי יריות, מה עוד יש מעניין אונליין ?

3. במידה ופורצים, אפשר לגלוש באינטרנט בביטחון מלא ?

4. במידה והתשובה שלילית לשאלה בקודמת, אם יש פריצה בDOK ואני שולף אותה לפני זה משנה ?

זה בהחלט יסכם לי הכל.

תודה רבה.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוגע למחשבים חזקים, אני באמת עם יד על הלב לא מסכים עם העניין, בתור מי שעובד עם מחשב מאוד חזק (Core I7,6GB RAM) וכרטיס מסך שיבייש שתי קונסולות ביחד, זה פשוט לא אותה חוויה לשבת מול מסך 22\24\26 אינץ' בחדר עם מקלדת ולשחק את המשחקים כמו שזה כיף לשבת עם חברים ו4 שלטים ולשחק ביחד על מסך גדול..

שורה תחתונה, לא עסק זול אבל בהחלט מתגמל ברגע ששילמת.

אבי.

אני לא מבין למה זה סותר.

אני יושב בסלון מול מסך 42' שמחובר למחשב (אין כבלים ואין צורך בכבלים).

כשאני רוצה לשחק עם הגה אני מגלגל לסלון את השולחן עם הגלגלים שאליו מחובר כדרך קבע ההגה (ומקבע את הגלגלים) וכשאני רוצה לשחק עם חברים, יש לי 3 שלטים שונים ואין לי הגבלה לכמה אני יכול לחבר במקביל (אז יש לי ג'ויסטיק, 2 שלטים כמו של פלייסטיישן, הגה, 2 עכברים, 2 מקלדות ופעם הייתה לי כפפה).

כל זה הרבה יותר נוח מפלייסטיישן כי אני יכול לעשות יותר דברים.

פורסם

גם אצלי יש PS3 מבסלון, ובאמת שלא מצטער על הרכישה, תענוג של מכשיר, מעולה כמדיה סרבר.

כמו שליביו אמר, הדבר היחידי שבאמת יזיז לעינית הזאת זה דיסקים צרובים (מכל סוג) באיכות נמוכה.

פורסם

פרנקוס , איך הפיפא 2011?

והטקן?

והGRAND TURISMO או הפורזה?

גיטר הירו ורוק באנד?

משחקי הWWE?

מורטל קומבט חדש שיוצא החודש!

זה סתם דוגמאות בשלוף למשחקים וגם עם יותר משחקן אחד שלא יעזור איזה מחשב תחבר לטלוויזיה - הם פשוט לא יצאו למחשב.

ואם מגיעים לבלעדיים לקונסולות שלא מגיעים למחשב אז בכלל הרשימה כבר הופכת למגוכחת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כמה שאלות לסיכום הדברים, לראות שהבנתי:

2. לא אוההב משחקי יריות, מה עוד יש מעניין אונליין ? FIFA , MARVEL VS CAPCOM 3 , UFC , EA MMA , TEKKEN , משחקי נהיגה למיניהם (אם נוח לך לשחק עם הבקר) ועוד המון , אלא המשחקים שעלו לי בשליפה.

3. במידה ופורצים, אפשר לגלוש באינטרנט בביטחון מלא ? לא , אף פעם.

זה בהחלט יסכם לי הכל.

תודה רבה.

מה שידעתי עניתי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תשמע אני לא יודע בדיוק איך זה עובד בסוני , בטח ליביו יענה לך על זה בוודאות.

מה שכן אני יודע , שאלת אם אתה יכול בבטחון מלא , אז בבטחון מלא לא.

קח לדוגמא את האקס בוקס , יש אפשרות לתקן משחקים כך שייחשבו כמקוריים , אבל תמיד קיים החשש הזה שסומנת , וחלק גדול מהשחקנים תמיד בודקים מתי יגיע גל הבאנים הבא ותמיד כשהוא בדרך הם מפחדים שייחסמו.

אם אתה מכניס דיסק צרוב ומשחק הקונסולה שלך אוטומטית מסומנת (אלא אם כן עשית תיקון , וגם זה לא בטוח תמיד) , ובגל הבאנים תחסם.

בקשר לאיך זה עובד בסוני זה כבר ליביו יענה :)

פורסם

א. אתה לא יכול להשתמש בפריצה עם הגירסא האחרונה , ובלי העידכון האחרון - אין משחק ברשת - כלומר גם ככה אתה לא יכול אינטרנט ופריצה.

ב. לסוני אין בעיה לזהות שהשתמשת בפריצה, גם אחרי ששלפת את הDOK. בכלל , לרוב החברות (לא לסוני , מייקרוסופט , נינטנדו מה3DS והלאה הכניסו גם מנגנונים כאלו ואפילו לאפל - אין שום בעיה לדעת אם מכשיר הוא עם ג'יילברייק או לא) לא באמת יש בעיה לזהות פריצות במכשירים שלהם - והם שלחו כבר גל מיילים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בקיצור,גם אם נצא מנ'ק הנחה שאני רוצה רק גלישה ולא משחקים באונליין -אני לא יכול לפרוץ נכון?

לא הבנתי מה העדכונים האלה עושים, אפשר שוב הסבר בבקשה?מישהו פה אמר שמתחיל לשעמם בלעדיהם..

האקס בוקס חוזר לתמונה..למרות שאניי לא אוהב את השלטים,אני אוהב חופש במשחקים וזכור לי ששמעתי על דגם שלא יכול לקבל טבעת מוות, מישהו יכול לאמת?

פורסם

אם אתה רוצה רק גלישה - תפרוץ - אין שום בעיה.

קח בחשבון שהדפדפן חרא. יש דיבורים על עידכון רציני שלו - אבל כרגע - כל פלאפון עם מסך מגע בערך עושה עבודה יותר טובה.

וכמובן - אין עברית.

ואהבתי - אני אוהב את החופש עלק...

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לא הייתי קונה פלייסטישן 3 חדש אין טעם ואין בשביל מה , תקנה את הגירסאות החדשות שאין מצב שהופעלו 4 שנים , אני מתכוון ל320 גיגבייט או ל160 גייגביט יד שניה ב1000 שקל וסגור תעסק במקום 1800 או 1700 כמובן תבדוק שהכל עובד בפלייסטישן

ואל דאגה לכל מי שיש את המכשיר ויש לו תקיעות וצריך לנתק מהחשמל ולחבר מחדש , או שיש רעשים של פצפוצים זה ידוע הפלייסטישן מנסה לדבר איתכם .

פורסם

הסבירות לקבל טבעת מוות נמוכה עד אפסית בדגמים החדשים של הג'אספר והסלים באקסבוקס.

אבל שוב , אם אתה צורב משחקים ומתקן אותם טוב לא תחסם אבל קיים חשש מינימלי שמתישהו זה יבוא , עם כל העדכנוים וההגנות החדשות שמייקרוסופט מפיצה.

פורסם
האבל קיים חשש מינימלי שמתישהו זה יבוא
= זה רק עניין של זמן עד שתקבל באן.

אני אשמח גם אם תסביר לבחור איך גולשים מהXBOX.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אסביר את רצוני לגלוש באינטרנט. אני רוצה לראות סרטים בצפייה ישירה, ולרוב אין לי אותם על המחשב.

כנראה שארז מעניין הפריצה.

אני בודק עוד חנות אחת ונדבר.

תודה.

• תוכן חדש...