Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SONI 3 vs XBOX

-מוטי-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי חבר שקנה לפני חצי שנה באילת סוני 3 סלים 160 גיגה שני שלטים ,משחק ואחריות ישפאר ב1900 שח!! אם הוא ישיג לי מחיר דומה ,לא חושב שאוותר

דבר ראשון אחריות של ישפאר זה על הפנים -ההתנהלות מול החברה פשוט גרועה(תעשה חיפוש בגוגל)

דבר שני המחיר לא הגיוני גם אם אתה מוריד את המעמ והמוכר לא מרוויח שקל.

אלא אם כן זוהי סחורה גנובה.

מה שאני רק אומר זה שאל תפתח ציפיות

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באופן עקרוני אני מסכים איתך לגבי ישפאר.

במיוחד אם אתה מחוץ לזמן אחריות - לתקן דרכם זה בדיחה (אתה חותם שאתה מוכן לתיקון של עד 1000 ש"ח אוטומטית - הם שולחים לחול ואתה שלושה - ארבעה שבועות ללא קונסולה - ללא התחייבות זמן)

א ב ל, במסגרת אחריות - אתה מקבל קונסולה חליפית והקונסולה מתוקנת בשורה התחתונה במעבדות סוני באירופה , ועם כל הכבוד למעבדות הכי טובות בארץ (ויש הרבה כבוד, גם את שלי הקודם תיקנתי בארץ והייתי מאוד מרוצה) , הם קצת יותר מקצועיים.

בתור בעל חנות - אתה נותן קונסולה חלופית על יבוא מקביל?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
באופן עקרוני אני מסכים איתך לגבי ישפאר.

במיוחד אם אתה מחוץ לזמן אחריות - לתקן דרכם זה בדיחה (אתה חותם שאתה מוכן לתיקון של עד 1000 ש"ח אוטומטית - הם שולחים לחול ואתה שלושה - ארבעה שבועות ללא קונסולה - ללא התחייבות זמן)

א ב ל, במסגרת אחריות - אתה מקבל קונסולה חליפית והקונסולה מתוקנת בשורה התחתונה במעבדות סוני באירופה , ועם כל הכבוד למעבדות הכי טובות בארץ (ויש הרבה כבוד, גם את שלי הקודם תיקנתי בארץ והייתי מאוד מרוצה) , הם קצת יותר מקצועיים.

בתור בעל חנות - אתה נותן קונסולה חלופית על יבוא מקביל?

ליביו

למקרה יכול להיות 2 אפשרויות.

אם זו תקלה שהטכנאים של הרשת מסדרים תוך 14 ימי עסקים אז הלקוח ממתין,

ובמצב שידוע לנו שאין לנו אפשרות לתקן -שולחים ליבואן את המכשיר ומביאים ללקוח כבר מכשיר חדש.

כי מה זה משנה הרי ממילא מקבלים חזרה מכשיר חדש וממילא חבל לעכב את הלקוח סתם

ואת האמת זה כל כך נדיר שיש תקלות במכשירים האלה שהן לא "פיצ'פקעס" שאפשר לסדר תוך שניה שזה באמת לא נושא שמטריד אותנו.

לכן כל עניין האחריות ישפאר\ פרללי הוא זניח ומה שחשוב הוא ש"ת המחיר..

פורסם
יש לי חבר שקנה לפני חצי שנה באילת סוני 3 סלים 160 גיגה שני שלטים ,משחק ואחריות ישפאר ב1900 שח!! אם הוא ישיג לי מחיר דומה ,לא חושב שאוותר

תשמע אם המחיר כל כך מציק , אתה יכול לקנות קונסולה של 4 ג'יגה , ולקנות לה חלקים בנפרד , 2 שלטים ייצא לך יותר זול מבארץ זה בטוח , ודיסק קשיח לקנות ממישהו או מחו"ל או ביינתים להשאר עם 4 ג'יגה עד שתסדר , ייצא חסכון משמעותי אני מאמין.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
יש כאלה שאומרים:ישפאר ויש כאלה שאומרים קיהה..למי להקשיב בהנחה שיש הפרש של 250 שח

כמו שציינתי כבר את דעתי (ואני מוכר משלושתם) זה באמת לא משנה כי אתה לא תראה את האחריות הזאת מתממשת בתוך השנה.

העניין הוא כזה:

התנהלות מול יבואן או העדפה להתנהלות מול חנות ובני אדם פנים אל פנים. איפה אתה יודע יותר ללחוץ?

פורסם
כ

התנהלות מול יבואן או העדפה להתנהלות מול חנות ובני אדם פנים אל פנים. איפה אתה יודע יותר ללחוץ?

חנות טובה תטפל לך במכשיר מול היבואן, וכל עוד אנג'ויסטיק לא מיבאים בעצמם - המצב הוא זהה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
חנות טובה תטפל לך במכשיר מול היבואן, וכל עוד אנג'ויסטיק לא מיבאים בעצמם - המצב הוא זהה.

ליביו

אנג'ויסטיק מוכרים גם מכשירים מיבוא של צליל מולטימדיה (שזה אנג'ויסטיק ראשון לציון)

פורסם

אז למה שלא תתנו מכשיר חלופי על כל תיקון כמו ישפאר?

המכשירים אירופאים? (משנה לבלו ריי)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
אז למה שלא תתנו מכשיר חלופי על כל תיקון כמו ישפאר?

המכשירים אירופאים? (משנה לבלו ריי)

ליביו

כמו שאמרתי כבר בדרך כלל לא מגיעים למצב הזה (הטיפול הרבה יותר מהיר ונגיש מישפאר)

המכשירים לפעמים מאירופה ולפעמים מארה"ב מה שכן זה לא משנה כב ר לבלוריי היום הכל פתוח גם בלוריי וגם המשחקים, רק DVD מקורי זה משנה או אם יש לך טלווזיה רגילה ולא LCD

• תוכן חדש...