Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SONI 3 vs XBOX

-מוטי-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי , הגלישה באקסבוקס מסורבלת , העניין המרכזי של האינטרנט זה כדי שיהיה אפשר לשחק אונליין , זה הייעוד המקורי ,

בשביל לראות בצפייה ישירה למה שלא תחבר כמוני את המחשב למסך טלוויזיה?

עריכה: בטח תגיד עכשיו שזו בעיית מרחק.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום ,שמי אסי ואני מנהל את סניף חיפה של אנג'ויסטיק עברתי על השרשור בקצרה וראיתי הרבה שאלות שנענו כבר, אז אם יש משהו שעדיין לא פתור אשמח לעזור !

שבת שלום.

פורסם

מוטי - במכשיר שלי שקניתי 120 SLIM מארהב הוא עושה רעש פיצפוצים כזה מידי פעם , וגם אחרי שמשחקים 6 שעות ברציפות הוא לפעמים נתקע , משחקים בעלי FRAME RATE גבוה או שפשוט לא יודע מה הבעיה שלהם תוקעים לי את הפלייסטישן וצריך לנתק ולחבר מחדש

DJ HERO 2 - פלייסטישן לפעמים נתקע

CRYSIS 2 נתקע לי פעם אחת במהלך כל המשחק (אחרי 6 שעות משחק רציפות )

מנתקים את הפלאג מאחורה מחזירים וממשיכים לשחק ! הפלייסטישן הוא סוס עבודה אין דאגה

פשוט אם יש לך את הפיצפוצים האלה מידי פעם אל תיבהל זה קורה גם לי וגם לחבר שלי שיש לו פלייסטישן אם זה ממש מלחיץ אותך חפש על הפיצפוצים האלה ברשת

בהצלחה בבחירה ואני שוב אומר לך הייתי קונה PS3 יד שניה ! וחוסך לעצמי 800 שקל מהמחירון !

פורסם
מוטי - במכשיר שלי שקניתי 120 SLIM מארהב הוא עושה רעש פיצפוצים כזה מידי פעם , וגם אחרי שמשחקים 6 שעות ברציפות הוא לפעמים נתקע , משחקים בעלי FRAME RATE גבוה או שפשוט לא יודע מה הבעיה שלהם תוקעים לי את הפלייסטישן וצריך לנתק ולחבר מחדש

DJ HERO 2 - פלייסטישן לפעמים נתקע

CRYSIS 2 נתקע לי פעם אחת במהלך כל המשחק (אחרי 6 שעות משחק רציפות )

מנתקים את הפלאג מאחורה מחזירים וממשיכים לשחק ! הפלייסטישן הוא סוס עבודה אין דאגה

פשוט אם יש לך את הפיצפוצים האלה מידי פעם אל תיבהל זה קורה גם לי וגם לחבר שלי שיש לו פלייסטישן אם זה ממש מלחיץ אותך חפש על הפיצפוצים האלה ברשת

בהצלחה בבחירה ואני שוב אומר לך הייתי קונה PS3 יד שניה ! וחוסך לעצמי 800 שקל מהמחירון !

הדגמים ה120 וה250 אלו האבטיפוס של דגם הסלים היו להם כמה פשלות רציניות וחזרו אליי כאלו לתיקון בערימות. לצערי המכשיר הזה ממש לא עשה את ההבדל, לעומת זאת הדגמים שבאו במקום ה160 ו320 מדהימים והם באמת סוס עבודה

הבעיות המרכזיות ב120 המדובר הוא שגוף החימום בנוי בצורה כזו שכאשר הוא מתחמם מעבר למידה הרגילה הוא דוחף עצמו מהלוח ולא מקרר טוב את המעבד לכן הפיצפוצים ולכן התקיעה של המכשיר.

הפתרון הוא לפתוח ולשים מתחת לקלאמפס מטבע של 10 אג'

לשים משחה טרמית על בסיס כסף ולא על בסיס סיליקון(של סוני)

אם לא תטפל בזה בסוף המכשיר יכבה ולא ידלק יותר,ואי אפשר לתקן את זה אחר כך בסלים.

מה שיקרה שהבדיל מתחת למעבד (הלחמה צפה) יימס ויהפך לשלולית קטנה ואפילו REFLOW לא יעזור

מקווה שעזרתי

אסי

פורסם

אני לא מתעסק עם זה , ואני גם לא כל כך משחק הרבה עם המכשיר , ברגע שהוא יחזיר את נשמתו לבורא אני יקנה יד שניה 320 גיגבייט :-D

פורסם

מה שאתה אומר נכון לגבי הדגמים הראשונים של הסלים הCECH2000 ולא ה2100 שבאו באותם נפחים , אבל עם מעבד בליטוגרפיה שונה לגמרי (40 לעומת 65 נ"מ).

ממליץ לך לקרא פה:

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_hardware

לפני שאתה קובע עובדות חצי נכונות ו"קובר" קונסולות.

לגבי רעש ה"פיצפוצים" אתה שוב טועה - הוא קיים בכל דגמי הסלים והפילו בולט יותר בחדשים יותר (שבהם הקטינו את המאווררים לטובת גופי קירור גדולים יותר) וזה קורה עקב התרחבות והתקווצות שונים בין הפלסטיק לגופי הקירור - נורמאלי לגמרי.

מסקנה לבחור - אם יש לך דגם 2100 - אין לך מה לדאוג.

בכ"א - כל אחת מהקונסולות יותר אמינה בערך מכל אחד מהXBOXים המקביל שנמכר באותו זמן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מה שאתה אומר נכון לגבי הדגמים הראשונים של הסלים הCECH2000 ולא ה2100 שבאו באותם נפחים , אבל עם מעבד בליטוגרפיה שונה לגמרי (40 לעומת 65 נ"מ).

ממליץ לך לקרא פה:

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_hardware

לפני שאתה קובע עובדות חצי נכונות ו"קובר" קונסולות.

צודק הכללתי כיוון שאין טעם להכנס לעובי הקורה בעוד שהמכשירים החדשים כבר עולים פחות ממה שעלו הישנים.

לגבי רעש ה"פיצפוצים" אתה שוב טועה - הוא קיים בכל דגמי הסלים והפילו בולט יותר בחדשים יותר (שבהם הקטינו את המאווררים לטובת גופי קירור גדולים יותר) וזה קורה עקב התרחבות והתקווצות שונים בין הפלסטיק לגופי הקירור - נורמאלי לגמרי.

זה מה שהסברתי במילים אחרות

מסקנה לבחור - אם יש לך דגם 2100 - אין לך מה לדאוג.

בכ"א - כל אחת מהקונסולות יותר אמינה בערך מכל אחד מהXBOXים המקביל שנמכר באותו זמן.

על כל פלייסטישן אחד -אני מוכר 10 אקסבוקסים ורמת התקלות בשתי המכשירים מהדגמים החדשים היא אפס גם מדגם הסלים באקסבוקס וגם מדגמי ה160\320 של הפלייסטישן. גם אתה "קובר קונסולות"..

מה שאתה מדבר זה לא מקביל, אלא הדגמים הישנים של 2008 שהם היו צרה בפני עצמה.

ליביו

באדום

פורסם

אם הגלישה מהסוני מסורבלת,יורד לי ייתרון נוסף מהסוני 3(לא מתכוון לשחק ברשת על פי מה שנראה לי ).

יש לי לפטופ, אשתמש דרכו (אין לו יציאת HD לצערי)

הכל מוביל אותו לסוני 2 משומש, וכן אני יודע שהמשפט מוזר.

יש לי את כל הציוד לסוני 2 (שני שלטים, שנאי וכבלים ) חסר רק קונסולה. בקניית אחת כזו אוכל להינות ממגון משחקים בלי סיכון, וזה בהחלט מספיק לכמה פעמים בשבוע שאני יושב עם חברים לפרו.

יכול להיות שכן ארצה סוני 3 בסוף, אבל כרגע לדעתי סוני 2 יוכל לחלוטין לספק את הצרכים שלי בתחום הזה.

קצת טקן , קצת פרו זה מה שביקשתי :)

במידה וזה לא יספיק, אז אתן את הסוני 2 לדוד צעיר ואביא סוני 3.

לדעתי זה הצעד הנכון בשבילי .

תודה לכל מי שהגיב בשרשור ולקח חלק, יכול להיות שהוא יחזור עוד חודש.

מצטער אם גרמתי למישהו לטרחה יתרה.

כרגע-סוני שלוש +שלט נוסף+משחק יוצא מעל 2500 שח.

סוני 2- צריך רק קונסולה אני בטוח שאוכל למצוא משומשת במצב טוב ב250 שח.

כמובן שיש הבדל גדול בין ה2 וכן שמתי לב שהשוויתי בין מוצר חדש ליד 2 אבל יש פה הבדל גדול מאוד מבחינה כספית ויכול להיות שהסוני 2 יספיק לי.

פורסם

מוטי , כסף זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך בסוני 2.

הקונסולה ישנה , המון משחקים כבר לא יוצאים אליה , נכון שאתה משחק רק טקן ופרו , אבל במידה ותרצה משחקים אחרים תהיה מוגבל.

השלטים - לא אלחוטיים , קח את זה בחשבון , אם אתה מחבר 4 שלטים (2 על2) או 2 שלטים , יהיו המון חוטים בסלון.

הגרפיקה - נחותה בהרבה מאוד מזו של האקסבוקס או הסוני 3 , לא יהיה יותר מידי הבדל בין אם תחבר לטלוויזה CRT או LCD.

ולך תדע מה אתה קונה ב250 שקל , מה עבר על הקונסולה ואם היא לא תתקע עוד יומיים.

במיוחד כשב1900 שקל אתה יכול לקנות אקסבוקס פרוץ + 2 שלטים + 2 משחקים + כבל HD.

פורסם

אסי ,

גם בדגמים האחרונים של הXBOX הרגיל יש תקלות ואני מכיר גם כמה סלימים עם תקלות (אני מכיר יותר מבעל חנות אחד באיזור שלי שמקבלים מכשירים לתיקון , למרות שבסלימים זה בעיקר בעיות מסביב - מבחינת חימום - יש להם הגנה והם נכבים פשוט).

אבל אין ספק - שני הדגמים האחרונים של הPS3 והXBOX הם סוסי עבודה ואין בהם כמעט שום בעיה.

היה באחד הפורומים איסוף סטטיסטיקות על PS3ים של כ20 אלף מכשירים שמתו - מהסלים האחרון - 0 מכשירים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מוטי , כסף זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך בסוני 2.

הקונסולה ישנה , המון משחקים כבר לא יוצאים אליה , נכון שאתה משחק רק טקן ופרו , אבל במידה ותרצה משחקים אחרים תהיה מוגבל.

השלטים - לא אלחוטיים , קח את זה בחשבון , אם אתה מחבר 4 שלטים (2 על2) או 2 שלטים , יהיו המון חוטים בסלון.

הגרפיקה - נחותה בהרבה מאוד מזו של האקסבוקס או הסוני 3 , לא יהיה יותר מידי הבדל בין אם תחבר לטלוויזה CRT או LCD.

ולך תדע מה אתה קונה ב250 שקל , מה עבר על הקונסולה ואם היא לא תתקע עוד יומיים.

אני מודע ליתרונות של האקס בוקס או הסוני 3 מול הסוני 2.

איפה אפשר לקנות חבילה כזו כמו שציינת ?

לא הבנתי את המשפט על הגרפיקה .

תודה.

פורסם
אני מודע ליתרונות של האקס בוקס או הסוני 3 מול הסוני 2.

איפה אפשר לקנות חבילה כזו כמו שציינת ?

לא הבנתי את המשפט על הגרפיקה .

תודה.

מצטער טיפה הטעתי אותך , המחיר זה קניתי אקסבוקס שמן.

את הסלים יש פה למשל

http://www.gamestation.co.il/category.asp?catcode=31&AdCat=31&parentid=0

אם אתה מוריד מאחת החבילות (אפשרי בחנות) את הכבל HD , חסכת 150 שקלים ,וגם את האוזניות לא זוכר כמה הן עולות.

בקשר לגרפיקה המעבדים של הבוקס והסוני חזקים יותר מהסוני 2, ומריצים משחקים יותר טוב.

פורסם

הלוואי והחבילה הזו עוד הייתה קיימת, היא כבר לא על המדפים מלפני חצי שנה.

לגבי פותח השרשור יש לי ערימות של מכשירים כאלה אם תרצה תקפוץ תקח מכשיר (תקין נראה לי אפילו יש לי אחד עם צ'יפ)

פורסם

יש לי חבר שקנה לפני חצי שנה באילת סוני 3 סלים 160 גיגה שני שלטים ,משחק ואחריות ישפאר ב1900 שח!! אם הוא ישיג לי מחיר דומה ,לא חושב שאוותר

• תוכן חדש...