Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SONI 3 vs XBOX

-מוטי-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן , אבל כמו שליביו אמר , הם בדרך לעלות על זה , כמו שמייקרוסופט ברגע שאתה מתחבר לאינטרנט מזהיים בקונסולה אם שיחקת במשחק פרוץ ואז אתה "מסומן" ובגל הבאנים הקרוב תקבל באן.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מתכוון הם כבר יודעים ממזמן וגם שלחו גל מיילים באיזשהו שלב.

(בככל אם אתם חושבים שלרוב החברות שאתם פורצים את המוצרים שלהן יש ממש בעיה לזהות את זה אתם טועים , מהPS3 והאקסבוקס ועד האייפון , השאלה היא מה הן בוחרות לעשות)

מוטי - הPS3 שלי ממש לא פרוץ.

גם עם PS3 פרוץ תוכל סתם לגלוש באינטרנט - פשוט לא תוכל להתחבר לרשת של הPSN (עידכונים , דמויים , תוכן להורדה ועוד)

הדיסק הקשיח משמש להתקנות של משחקים , עידכונים , דמויים , סרטים מוסיקה ותמונות.

תקנה את הכי קטן שיש - מקסימום - תמיד אפשר לקנות דיסק 2.5" גדול יותר ולהחליף ב2 דקות בלי לאבד אחריות אפילו

(לדוגמא - 500 גיגה עולה כ300 ש"ח)

תקפיד רק על הגירסא הכי חדשה (כרגע ה160 גיגה SLIM זה הדגם הבסיסי החדש ביותר , ה120 אלו דגמים ישנים יותר)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ובכן יש לי ps3 בערך מהיום השני שהוא יצא לשוק בארץ....

אני לא פורץ כי

א.יצא עדכון חדש לפניי שבועיים בערך והוא חוסם את כל הפריצות שיש עד כה ויש משחקים חדשים שלא יעבדו בלי העדכון...

ב.אין כי כוח להתעסק בכל העניין של הורדות פריצות וכו,

ג. היום הפריצה חוסמת את הגלישה אונליין לרשת של המכשיר , ומשחקים ברשת.

לי יש 32 גיגה וזה לא רע, ועד כה לא התעצבנתי שמחקתי דברים ישנים. (החשוביים שמורים טוב טוב..).

יש לי ספרייה שעלתה לי לפחות 10000 שח עד כה... אבל זה לאורך בערך 4 שנים. אבל הרבה כסף יצא.( בערך 50 משחקים עד כה).

עדכונים נותנים שיפור בהרצות משחקים ותיקון באגים ושיפורים שונים בגלישה ברשת (אופציות וכו). כמו כן תמיכה ב 3d ועוד ועוד.

אז לשיקולך המסור.

פורסם

לא צריך לקנות מאיבי, לפעמים זה לא משתלם במיוחד שמדובר במשחקים חדשים.

אני למשל קונה מ pcgames.co.il יש להם אחלה מחירים גם על משומים.

וגם ביד שתים יש מלא משחקים במחיר זול.

בנוסף לכך אפשר לעשות שיתוף עם עוד חברים שאתה סומך עליהם:

אני עם עוד שני חברים קונים משקחים מPSN ומתחלקים בעלות. "צריך שלכולם יהיה אותו יוזר ששמנו קונים"

למשל קנינו את mass effect 2 והתחלקנו בכסף כך עלה לכל אחד 20$.

פורסם

ps3 - framerate higher then xbox

xbox- graphic looks a littil better then ps3 in the shades and resulotion

בפלייסטישן המשחק ירוץ יותר חלק

באקס בוקס קצת קצת יותר יפה תלוי במשחק לרוב הפעמים (על איזה קונסולה בנו את המשחק )

בפלייסטישן יש סרטי בלו ריי ושנאי פנימי

באקס בוקס צריך לקנות שנאי חיצוני

בפלייסטישן - לא משלמים על המולטי פלייר

באקס בוקס - משלמים פר שנה

סיכום : אני עם הפלייסטישן אבל הכי הכי טוב ? זה מחשב חזק ! מוכר שלי את דרך אגב מי שרוצה לשומע פרטים יכול לשלוח הודעה פרטית

פורסם

עם האקסבוקס אתה מקבל שנאי חיצוני , אין צורך לקנות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

נכון , שאתה מביא אותו מארהב אז צריך לקנות שנאי שמתאים לארץ לעומת פלייסטישן ששם הוא מקבל את כל סוגי החשמל

אז אם קונים בארץ מקבלים בקופסא את השנאי איתו כנראה כמו שהבחור מעליי ציין , אבל ברצינות אתה לא רוצה ליהנות מHD ?

אינטרנט חינם משחקים מעולים ולבעדים כמו GOD OF WAR GT5

פורסם

מצטרף לפותח השרשור,גם אני כעת בתהלבטויות על בחירת קונסולה לשימוש אישי.

אני נותה יותר לכיוון המקורי כי אני גם ככה אשחק פעמיים בחודש בערך(אני בצבא רוב הזמן)ואני מוכן לשלם 200 שקל פעם בכמה חודשים תמורת משחק טוב..

האם יש טעם לשלם קצת יותר בשביל לקבל את גרסת הSLIM עם 320 ג'יגה(שכרגע נסחרת ב1800 שקל) ואילו גרסת ה160 נסחרת בסביבות 1650.

האם יש טעם לשלם עוד קצת תמורת נפח כפול?

אם השימושים שלי הם לא גדולים מדי ואני לא גיימר גדול מדי האם אני צריך את כול הזכרון הזה?

לא הבנתי איך הפלייסטישן מתחבר לאינטרנט,צריך לקנות ראוטר בשביל זה?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני מחבר את הפלייסטיישן עם כבל רשת ! ככה אין בעיות אין לאגים מיותרים של ווי פי ואין בעיות קליטה , מה שמאוד מאוד חשוב שמשחקים מולטי פלייר שותרים למינהם כמו קול אוף דיוטי וכו ששם כל שניה קריטית . אני יגיד לך את האמת אני עם הסליים 120 גיגה בייט ואני אפילו לא משתמש ב20 גיגה נראה לי ... אין פשוט מה להשתמש , מה כן ? אפשר להוריד סרטים מהמחשב בלו ריי להעביר אותם לפלייסטישן ואז לחבר את הפלייסטשין לטלוויזיה גדולה בסלון או למקרן וכאילו לראות את הסרט על טלוויזיה שלא מחוברת למחשב , מקווה שהבנתה אותי

פורסם

אני עויין את סוני בגלל מלחמת החורמה שלה במשתמשים של הקונסולות. כיום הם רודפים אחרי הנער (הוא צעיר מאוד ומוכשר עוד יותר מאוד) שפרץ את ה-PS3 והוא עבר מגרמניה לארגנטינה. אני לא בטוח ששיפור מוצר הוא עבירה, מה גם שהסחורה לא נמכרה - על זה יטחנו המשפטנים.

רק שלא יהיה למישהו רעיון - לפי זה יצרני רכב יתבעו את מי שעשה שיפורים או תוספות.

מקצת שאני קורא אצל הגיימרים - מיקוסופט מעלימה עין משיפורים ותוספות, ולא מתנגדת לשימוש בהם.

בווי של נינטנדו יש כל טוב של תוכנות ושדרוגים, וגם אם החברה חסמה אפשרות צרובים/דיסק חיצוני - יש מייד, ולפעמים לפני ההפצה הרשמית, באתרים "רשמיים" לגיימרים (כמו gbatemp ועוד כמה מצויינים) יש עדכונים עם נטרול ושיפורים.

תגידו - בפלייסטיישן או באקס אין לכם אתרים כאלו, עם תוכנה ותמיכה ?

העדכונים חיוניים למשחקים חדשים ולפעמים יש תוספות למערכת ההפעלה. זה כמו שמעדכים את המחשב האישי.

עם עלות גבוהה של משחק - כדי לשמור על הסידי המקורי משריטות ופגיעה - יש סיבה טובה לשמור העתק לשימוש אישי.

אחת הסיבות לבעיה במשחקי אונליין היא שבקוד/סיריאל אפשר להשתמש רק פעם אחת. הפתרון הוא שיתוך בין חברים כמו שמישהו רשם או למצוא פתרון יצירתי אחר.

בכל הקונסולות יש הרבה משחקים שאפשר לשחק לבד בבית בהנאה (ולפעמים לימוד) גדולה.

למי שמחפש - אני מציע להכניס לשיקולים עלות ערכה מלאה, לפחות צמד שלטים, בדיקה אם ניתן להשתמש בדיסק חיצוני בחיבור USB או העברת משחקים לדיסק הפנימי. לבדוק עלות מדיה - ופה הבלו ריי נופל בגדול. בעקרון אני חושב שלא כדאי להשתמש בקונסולה כנגן דיבידי, בשביל זה יש מכשיר יעודי לסרטים ומוזיקה. באיזה יום עינית הלייזר נפגמת אם יש שימוש מסיבי בקונסולה והחלפתה לא זולה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הסיפור של ה"עינית" הנשחקת זה חתיכת סיפור מצוץ, אני יכול לומר לך שאת ה-PS3 שלי יש לי מעל שנתיים, קורה המון פעמים שאני מסיים לשחק, עושה PAUSE באמצע המשחק ומשאיר את המכשיר דולק לעיתים לכמה ימים רצוף והמכשיר לא ממש מתרגש מזה.

הוא הרבה יותר עמיד ממה שנוטים לחשוב.

נכון, בתור נגן DVD לא הייתי ממליץ להשתמש בו פשוט כי הוא פחות נוח לשימוש, אבל בבלוריי אני בהחלט משתמש בו להקרנת סרטים מ-2 סיבות:

1.אין לי עוד נגן בלוריי.

2.הסיבה ל-1 היא שעד היום ה-ps3 לאחד מנגני הבלוריי הכי טובים בשוק.

אגב, למה לא לעשות מלחמת חורמה באותו בחור ש"פרץ" את המכשיר ? (זו לא בדיוק פריצה אלא יותר גניבה לקוד מקורי של סוני עצמה,אבל נניח).

סוני מפסידה כסף על כל קונסולה שהיא מוכרת במטרה לקדם את מכירות המשחקים שהם הרווח האמיתי, בא בחור שרוצה לעשות לה נזק כלכלי, לא הגיוני שתעשה מלחמת חורמה כדי להביא אותו לדין ?

למה אתה לא מתעצבן על מייקרוסופט שבכל באן שהם עושים משביתים שמחה לאלפי משתמשים והופכים להם את המכשיר המשוכלל שרכשו למגאסון עם גרפיקה משופרת ?

קח ps3 ותוריד לו את הפיצ'רים של משחקי אונליין,שידרוגים,הורדות וכו' וקיבלת ps2 עם גרפיקה קצת יותר טובה.

אני יכול לומר לך בכנות שכיום בלפחות 50% מהמשחקים הקמפיין או הסיפור משחק עצמו לא מעניין בכלל, האקשן האמיתי נמצא באונליין (ראה ערך call of dury black opps שיש לו חרא קמפיין שגרם לי להחזיר את המשחק חזרה לחנות, אבל בסוף גיליתי שהאונליין לא רע ורכשתי שוב את המשחק בשביל לשחק אונליין עם חברים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שהייתי בארהב בחנות של סוני בדולפין מול מיאמי , אז שאלתי את הבחור שם לגבי הסרטים שניתן להפעיל על המכשיר והוא ציין לי שלפי השמועות שהולכות אצלהם בחברה , העין לייזר לא הכי מתאימה לדיסק של די וי די וזה הורס את העין עם הזמן אבל דיסקים של בלו ריי הם היעוד של העין הזו ולכן אדרבה תראו כמה שיותר סרטים בלו ריי , לגבי הדי וי די הוא בעצמו אמר לי שחבל שזה סתם שוחק את העין

• תוכן חדש...