Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

SONI 3 vs XBOX


-מוטי-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ולילה טוב.

כמו שרשמתי בכותרת, התלבטות בין שתי הקונסולות.

כמובן שמדובר על הגרסא ה"רזה" של סוני 3. בXBOX אינני מבין כלל.

יש משהו שדיי לא מובן לי, מה קורה בפריצות של שני המכשירים?

זכור לי שלסוני לא היה המון זמן, יצא פריצה (שמחיפוש קצרצר לא מצאתי איזה שהוא מדריך אלא רק כאלה שמוכרים ) וסוני תובעת את החבר'ה,מה גם הבנתי שיש שמועה שסוני ,בזמן שאתה מחובר לאינטרנט יכולה לעלות על הפריצה.

בנוגע לXBOX, הבנתי שגם אותו אפשר לפרוץ, אבל זכור לי שיש אנשים שהקונסולה נחסמה להם. כרגע הפריצה אפשרית ולא מסוכנת ?

במידה ואני לא מעוניין לשלם על כל משחק שאני רוצה, איזה קונסולה לקחת ?(במידה ויש פריצה לא מסוכנת בלבד

כמובן שגם בשימושיה המשניים אשתמש: ניגון HD,גלישה באינטרנט אלחוטי בלו ריי.ככל הידוע לי , בשניהם ישנן האפשרויות הללו.

שוב, אני לא מעודכן כרגע במצב כך שיכול להיות שאני טועה ואשמח לתיקון.

תודה רבה,מוטי.

  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי מוטי , בקונסולות אתה חייב להחליט לגבי דבר אחד , או שאתה משחק אופליין עם פרוץ , או שאתה משקיע וקונה משחקים מקוריים ולא נוגע בפריצה.

אני לא יודע איך זה עובד בדיוק בפריצה של סוני (על זה כנראה ליביו ירחיב פה) , אבל באקס בוקס יש אפשרות לעשות למשחקים תיקון , עם תוכנה , קצת מסובך , אבל מה שזה עושה זה בעצם עושה מין תיקון כזה כאילו שהמשחק מקורי שהקונסולה לא מזהה , כמובן שזה לא עובד 100% ובסוף רוב המשתמשים נתפסים בדרך כזו או אחרת ע"י מייקרוסופט , או שמקבלים סימון אונליין ואז בגל הבאנים הקרוב הם נחסמים. לראיה - ישנם משתמשים שמחזיקים שני קונסולות (עוד לא נתקלתי בארץ) , אחת פרוצה , ואחת לאונליין.

בעקרון מגוון המשחקים הוא ברובו זהה , מלבד כותרים בודדים אשר אקסקלוסיביים לאקס בוקס או לסוני (כמו HALO במקרה של הבוקס) , אני מחזיק קונסולת אקס בוקס ומשחק רק אופליין , וגם כשחקן יחיד זה כיף גדול , יש מגוון רחב של משחקים , מבחינת הנגן אתה תמצא את עצמך כמעט ולא עושה בו שימוש , הוא מסובך ולא הכי חדשני , ולא נראה לי שמנגן בלוריי (זה הסוני שמנגן).

שימושה העיקרי של הקונסולה הוא למשחקים , אם תשאל אותי , במבט לאחור לא הייתי פורץ והייתי קונה מקוריים כדי לשחק ברשת , זה כיף מאוד ויש משחקים שלא תמצא לPC.

נ.ב.

סוללות נטענות תקנה בDX עולות 5 דולר ופה בארץ כל חנות מוכרת בסביבות ה100-200 שקל סוללה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

גם בPS3 עכשיו זה סוג של תוכנה.

כאמור אי אפשר לשלב אונליין ופריצה , וזה לדעתי הורס את כל הנקודה.

אין עידכוני תוכנה לקונסולה , אין עידכונים למשחקים , אין תוכן להורדה ואין אונליין.

במקרה של פריצה - קנה מחשב - יותר פשוט.

 

ניגון HD קצת יותר פשוט בPS3 , בלו ריי יש רק בPS3 , גלישה יש רק בPS3 (אבל הדפדפן חרא)

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בלו ריי ממש לא קריטי לי אבל רצוי שיהיה לעתיד.

ליביו, מה שאמרת שאין עדכונים למשחקי וכו זה לאחר הפריצה ?

אפשרי להוציא את הפריצה ולהכניס נכון ? במידה וארצה לשחק ברשת פשוט אוציא את הפריצה(הבנתי שזה DOK, יכול להיות ?)

וברגע שארצה לשחק משחקים רגילים אחזיר את הפריצה.

פרקטי ?

פורסם

א. סוני בתהליכים לחסום קונסולות פרוצות , ברגע שזה קורה - נדפקת.

ב. הפריצה לא עובדת על הגירסא החדשה - ואם אין גירסא חדשה - אין רשת ואין את כל הדברים שאמרתי.

ג. הפריצה על DOK כבר מיושנת , יש שיטות עדכניות יותר.

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בקיצור,אני לא יכול לגשת לחנות לקנות סוני 3 ולפרוץ אותו ללא סכנה?(כשאני משתמש בפריצה -אופליין,כשאני רוצה איהטרנט אז אונליין בלי הפריצה.)

מה לגבי גרסת התלת מימד של סוני 3? אם התכנון לקנות את הסוני בזמן הקרוב לא לוותר עליה?

בנוסף, ראיתי חיישן של האקסבוקס שכאילו אתה משחק בלי אביזרים עליך בכלל. מישהו התנסה?

כעקרון אני כמעט תמיד באותם משחקים.בערך שלושה שאני אוהב וזהו.אפשר לעשות עם חברים כך שזה לא כזה נורא.

 

אתקשר לברר מחירים היום בע'ה.

פורסם

לא אתה לא יכול.

גם לא אקסבוקס.

 

אין דבר כזה גירסאת תלת מימד של הפלייסטיישן 3 (סוני זה חברה , כמו שאתה לא אומר פיזו 2010 ומצפה שידעו על מה אתה מדבר). כל הPS3ים מהראשון שיצא בהשקה עד האחרון שמיוצר בשניה זו תומכים בתלת מימד.

 

לגבי הקינקט (שזה מה שאתה מדבר עליו - זיהוי תנועה ממצלמה) - זה לא למשחקים לגיימרים - יותר לילדים ולהדגמות.

 

אם אתה גם ככה משחק באותם משחקים (אחד מכות , אחד Shooter אונליין ואחד ספורט) - ה200-250 ש"ח למשחק כפול שלוש לשנה לא ישבור אותך.

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בדיעבד אם אונליין זה משהו שמעניין אותך עדיף לקנות ולהשאר עם מקורי , אני את שלי פרצתי ולא חשבתי בזמנו.

ד"א פרו וטקן הם לא המשחקים היחידים , יש משחקים שכדאי להכיר כמו UFC 2010 , marvel vs capcom 3

MVC3 מהנה בטירוף. ויש עוד המון משחקים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יריות גם אני נגד בשימוש בשלט של קונסולה , אבל אפשר לשחק PES או פיפא במקרה שלי , אפשר UFC , MVC3

טקן , מירוצים שאתה אוהב וכמעט כל משחק יש לו אונליין.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יריות בקונסולה ממש מוזר בהתחלה, אבל אחרי שמתרגלים לא מרגישים שזה מוזר וזה זורם טוב.

לגבי פריצה, אם אתה באמת בדרך כלל משחק ב2-4 משחקים אל תפרוץ, כמו שאמרו מעליי 800~ ש"ח בשנה זה לא מה שיהרוג אף אחד (בהנחה ואתה לא קונה מהגנבים בארץ...) .

8)
פורסם

אוכל להוציא את הפריצה (בסוני 3) לגלוש באינטרנט ואז להחזיר את הפריצה?

השלט של הסוני ממש נוח לי יחסית לשלט של ה XBOX.

כרגע אני עושה השוואת מחירים בין החנויות. אעלה את הממצאים בקרוב.

שלט שני(אלא אם כן יהיה מבצע) ומשחקים מאייבי.

פורסם

מוטי, את הפרו תחליף בפיפא כשתהיה לך קונסולה.

תמו ימי הפרו העליזים, היפנים- KONAMI כרגע מפגרים שנות אור מ-EA (ואני עוד שחקן פרו לשעבר לדעתי משנת 1999 או אולי שנה פחות שזה עוד נקרא ווינינג אילבן)

לא חותם

פורסם

כרגע עוד אין מה לדבר על משחקים. אחרי שאברר מחירים וחבילות נדבר.

הבחירה שלי היא בסוני בסוף,בחירת הנפח תשתנה לפי הפער במחיר.

חברים שברשותם קונסולה עם נפח פנימי, מה אתם עושים איתו ?(חוץ מלאחסן משחקים).

עדיין שאלתי העיקרית היא האם אוכל להוציא את הפריצה (בסוני 3) לגלוש באינטרנט ואז להחזיר את הפריצה?

תודה רבה לכולם.


×
×
  • תוכן חדש...