Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SONI 3 vs XBOX

-מוטי-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קישקוש מוחלט לגבי DVD.

מה שלא בריא (מניסיון , לי הלכה עינית ככה) - זה DVDים צרובים באיכות נמוכה.

לי הלכה עינית ככה בPS3 אחרי שנה וחצי (לפני שהתחלתי להשתמש בMEDIA SERVER ברשת) , מאז - כמו שעידן אומר - טחנתי את הPS3 (יש לי מהיום הראשון) עם ימים שהוא לא כבוי - העינית ממש לא הבעיה (מה גם שכאמור - זה כמעט לא רלוונטי בימינו)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב עשיתי איזה חיפושון קטן באינטרנט ואכן זה מיתוס , הפלייסטישן יכול להפעיל די וי די ובלו ראי וסי די רגיל של מוזיקה בלי בעיה ולשם זה הוא נועד

ולכן כנראה שאותו בחור בחנות סוני הלך לפי המיתוס .

פורסם

כן .. אולי בגלל שהוא עובד של סוני ואולי בגלל האנגלית המצוחצחת הוא הצליח לשכנע אותי , בדרך כלל אני לא נופל מהר :wink:

פורסם

לX360 כרטיס גרפי חזק יותר לPS3 מעבד חזק יתר.

הודות לכרטיס גרפי העדיף משחקים על הX360 בדרך כלל יראו טוב יותר, ראה לדוגמה CRYSIS 2 שנראה הרבה טוב יותר על הX360.

משחקים לX360 לרוב זולים יותר, בנוסף לקונסולה קיימת כבר הרבה זמן פריצה מה שמוזיל עוד יותר את עלות המשחקים, מה שאין עד היום לPS3 - לפחות לא משהו מוצלח כמו בX.

אני אישית הייתי בוחר בXBOX.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני כבר עובר על 3 אתרים בימים האחרונים GAMER GAMESTOP IGN וכולם לא אמרו שיש עליונות גרפית ניכרת לאקס בוקס אמרו שבקריסס רואים טיפה יותר טוב עם הצללים וזהו!

השלטים באקס בוקס שמנים ולא נוחים , אין בלו ריי , וצריך לשלם להם על כל אפצ'י שאתה עושה בחדר , הם גרידים ואני לא אהבתי את זה .

יש להם בלעדיות על משחקים טובים כגון GEARS OF WAR ו HALO אבל לפלייסטיישן יש GOD OF WAR ו GT5 ו UNCHARTED ו KILLZONE

אני אוהב את סוני תמיד אהבתי. אבל מבחינת עליונות ביצועית כלשהי באמת שאין הרבה הבדל , אז תראה יותר יפה באקס בוקס אבל הוא יעשה לך תקיעות באמצע קרב עמוס וכל הכיף ילך לך כפות , תראה קצת פחות ניצוצות אבל הכל יזרום בפלייסטישן והחיוך לא ירד

במחשב אתה לא צריך להתפשר על כלום ! קרי AMD HD6690 וNVIDIA GTX590 אבל אלה כרטיסים ב3500 שקל בארץ וזה עוד לפני שדיברנו על I7 של אינטל

פורסם

נוחות זה אינדיבידואלי , אני אישית חושב שהשלט של האקס בוקס בנוי בצורה יותר טובה והרבה יותר נוח לי ממנו מאשר עם הסוני , במיוחד בגלל הסטיקים שאחד יותר גבוה מהשני.

smallars אתה צודק שמחשב אין צורך להתפשר , אבל יש משחקים שפשוט לא אותו דבר במחשב ובקונסולה , פיפא לדוגמא , ו TEKKEN. אלה דברים שהמחשב לא משנה כמה חזק יהיה לא יחליף את החוויה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

למי שמתכנן לא לפרוץ ולשחק ברשת - עדיף סוני בגלל שלא צריך לשלם עבור אפשרות לשחק ברשת.

למי שמתכנן לשחק לבד, מקסימום עם עוד חבר - עדיף בוקס בגלל העלות הנמוכה של צריבת משחקים.

דרך אגב, הבוקס תומך ב-HD כבר כמה שנים טובות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מוטי באמזון יש בקרים לסוני 3 , המחיר הוא בין 40-50 דולר לאחד אלחוטי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מוטי באמזון יש בקרים לסוני 3 , המחיר הוא בין 40-50 דולר לאחד אלחוטי.

אמזון לא שולחים שום דבר לישראל חוץ מספרים ודיסקים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מכיוון שכבר נרשמו פה הרוב המכריע של הדברים, אני רק רוצה להוסיף שגם לי יש פליסטיישן 3 מהיום הראשון שנחת בארץ פחות או יותר, אמנם הוא לא נטחן עד דק כמו אצל אחי, אבל גם אצלי יש ימים שלמים שהוא נשאר דלוק, והרבה פעמים אני זורק כמה סדרות או סרטים באיכות גבוהה על הDOK, ופשוט אין מה להגיד המכשיר הזה היה ועד היום הינו מכשיר מולטימדיה חובה בכל סלון לדעתי.

מעבר לכך, שברגע שאתה פורץ אותו אמנם וואוו יש לך כמה משחקים אבל זה נהיה מהר מאוד משעמם מאוד, ואתה מתחיל להתגעגע לכל העדכונים והפיצ'רים והמשחק אונליין שמוסיף כ"כ הרבה.

אגב, זה לא שאני לא מבין אנשים שפורצים את הקונסולות, לראייה אני עם מכשירי אייפון פרוצים כבר 3 שנים אבל התנאי היה ותמיד יהיה שהפריצה לא תפגע בפונקציונאליות של המכשיר, דבר שלא קרה מעולם בתחום הקונסולות.

בנוגע למחשבים חזקים, אני באמת עם יד על הלב לא מסכים עם העניין, בתור מי שעובד עם מחשב מאוד חזק (Core I7,6GB RAM) וכרטיס מסך שיבייש שתי קונסולות ביחד, זה פשוט לא אותה חוויה לשבת מול מסך 22\24\26 אינץ' בחדר עם מקלדת ולשחק את המשחקים כמו שזה כיף לשבת עם חברים ו4 שלטים ולשחק ביחד על מסך גדול..

שורה תחתונה, לא עסק זול אבל בהחלט מתגמל ברגע ששילמת.

אבי.

• תוכן חדש...