Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תפסיקו לומר לו איך לבצע את ההחלפה.

תיגש למוסך שיחליף את הרפידות ויבדוק את עובי הצלחות ולפי תבדוק כדאיות החלפת הצלחות.

אגב לוקאס וTRW התאחדו(ככה שמעתי) אז במידה ומציאים לך TRW זו חברה טובה(יצרן גרמני).

המחיר משתנה לפי הגודל, לכן רק אדם עם רכב כמו שלך יוכל לומר לך על עלויות.

בכל מקרה אל תיגע בזה בבית.

תודה קובי ולכל המגיבים. המכונאי אמר שהוא יקח על העבודה 50 ש"ח כך שאני ככל הנראה יתן לו לעשות אותה.

אם יש למישהו מושג על עלויות אודה על כך מאוד.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

שבוע טוב לכולם!

ברכות חמות לנבחרת שלנו.נקווה לטוב.

אתמול בבוקר התרחתי את עצמי להגיע לחנויות המוכרות בדרך חברון,באר שבע.

לקחתי שני זוגות של רפידות בלימה לגלגלים הקדמיים מבית REMSA, בעלות של 70 ש"ח.

מבקש את אישורכם לקניה ותגובות עליה. באחת התמונות מחכה שאלה קטנה.

תודה, ושוב שבוע טוב לכולם.

יעקב

IMG_5791.jpg

IMG_5792.jpg

IMG_5795.jpg

IMG_5796 .jpg

פרידריך ניטשה

פורסם

ברור שהחץ מצביע על הצד שמוצמד לצלחת בלימה.

קנית רפידות תחליפיות מתוצרת ספרד, הן בסדר גמור.

תתחדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שבת שלום!

מקפיץ את האשכול למתרת סיומו הרשמי לכל המעוניין:

ובכן היום הייתי אצל מכונאי שהחליף לי את כריות הבלמים עבור 50 ש"ח.

אני יכול לומר לכם מהתרשמותי שבפעם הבאה אני הולך לבצעת או לפחות לנסות בעצמי.

כמובן שכשמסתכלים מהצד על עבודה ובמיוחד כשהיא נעשית ע"י אדם בעל ניסיון של שנים זה לא נראה מסובך, אבל כמות וקושי הפעולות והכלים הנדרשים לביצוע מסתכמים בסה"כ ב2 ברגים שיוצאים מהקליפר, החלפת כריות, הכנסת בוכנה וחיבור פשוט של החיישן. אם זאת יש שוני בין דגמים שונים של רכבים. אצלי זה התגלה כפרוייקט פשוט למדי.

אשמח לתגובות.

חג עצמאות שמח לכולם!

יעקב.

פרידריך ניטשה

פורסם
שבת שלום!

מקפיץ את האשכול למתרת סיומו הרשמי לכל המעוניין:

ובכן היום הייתי אצל מכונאי שהחליף לי את כריות הבלמים עבור 50 ש"ח.

אני יכול לומר לכם מהתרשמותי שבפעם הבאה אני הולך לבצעת או לפחות לנסות בעצמי.

כמובן שכשמסתכלים מהצד על עבודה ובמיוחד כשהיא נעשית ע"י אדם בעל ניסיון של שנים זה לא נראה מסובך, אבל כמות וקושי הפעולות והכלים הנדרשים לביצוע מסתכמים בסה"כ ב2 ברגים שיוצאים מהקליפר, החלפת כריות, הכנסת בוכנה וחיבור פשוט של החיישן. אם זאת יש שוני בין דגמים שונים של רכבים. אצלי זה התגלה כפרוייקט פשוט למדי.

אשמח לתגובות.

חג עצמאות שמח לכולם!

יעקב.

השם ירחם (והוא לא) לא הייתי נוגע במערכת הבלימה בעצמי כאשר אין לי ידע, ניסיון וכלים מתאימים. בטח שלא כאשר גבו ממך מחיר של 50 שקלים שזה מחיר מצחיק לעבודה שכזו. עזוב אותך משטויות, תן למוסכניק שלך להרוויח 50 שקלים ולעצמך להרוויח שקט נפשי שהעבודה בוצעה כמו שצריך. בתכל'ס, אתה מחליף בלמים פעם בX זמן אז ככה שלחסוך את ה 50 שקלים הללו בשביל לעיתים נדירות שאתה נאלץ להחליף את הבלמים זה ממש זניח.

לצערי הרב אני מכיר אנשים שסיימו את חייהם בשביל לחסוך כמה שקלים. החיים שווים יותר מזה.

חג שמח, מהנה ובטוח לך, לבני משפחתך ולכל בית ישראל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
עזוב אותך משטויות, תן למוסכניק שלך להרוויח 50 שקלים ולעצמך להרוויח שקט נפשי שהעבודה בוצעה כמו שצריך. בתכל'ס, אתה מחליף בלמים פעם בX זמן אז ככה שלחסוך את ה 50 שקלים הללו בשביל לעיתים נדירות שאתה נאלץ להחליף את הבלמים זה ממש זניח.

לצערי הרב אני מכיר אנשים שסיימו את חייהם בשביל לחסוך כמה שקלים. החיים שווים יותר מזה.

קודם כל תודה על התגובות. שנית, ברצוני לציין שפשוט יותר מעניין לעשות בעצמך במיוחד כשאתה רואה שזה אפשרי. כמה וכמה סרטונים ביוטיוב שמסבירים את התהליך, מעידים על כך. שלישית גם חיסכון של 50 שקלים זה חיסכון וזה לא שלא הוצאתי על הטיפולים של ה"בובה" כמה אלפים טובים כי אני כן, אבל 50 ש"ח פה ועוד 50 שם וחוסכים הרבה, אם אנשים בארץ היו מבינים את זה המצב הכלכלי שלהם היה הרבה יותר טוב. יש הבדל בין חסכנו לקמצנות אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי.

הסיבה העיקרית לרצון שלי ל"עשה זאת בעצמך" הוא העניין בדבר.

שוב תודה.

אשמח לכל ביקורת.

יעקב.

פרידריך ניטשה

• תוכן חדש...