Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגן רוח לאופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש מגן רוח שאפשר להתאימו לאופנוע (הרוח מעל 100 קמ"ש .....).

לדגם המקורי של האופנוע לא היה מגן רוח (Yamaha xs1100 eleven special) אבל אני רוצה בכל אופן להוסיף.

ניסיתי מגן תחליפי (אני חושב של דיוק 150) אבל הוא לא נראה טוב על האופנוע, הוא היה כמעט שטוח.

מצ"ב תמונות של האיזור.

יש למישהו רעיון או אפילו יותר טוב מגן שהוא לא צריך?

תודה:

בועז.

IMG00424-20110318-1420.jpg

IMG00425-20110318-1421.jpg

IMG00426-20110318-1421.jpg

IMG00427-20110318-1422.jpg

IMG00428-20110318-1422.jpg

פורסם

הכידון שלך מאד מזכיר כידונים של הארלי, שווה לנסות אצל בני בייקר או

באומנות אחזקת האופנוע, והייתי מפרסם את השאלה גם ב-"פול-גז" -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני חושב שזו טעות. מגן רוח סטנדרטי שמתחבר לכידון הוא אבזר לא-מקורי שלא תוכנן עם האופנוע. מנסיון, זה גורם לזריקת רוח ישירות על הקסדה - תלוי בגובה שלך ויחסית לגובה מעל המושב - ומערבולות לא נעימות סביב הראש. מעבר לזה המגן מווברץ ומטריד בקו הראייה, מעוות את הראות במיוחד בלילה. הפיירינג של וטר מתחבר לשלדה והוא יקר. לטעמי אלו תוספות שמאד פוגמות במראה האופנוע (כלי שתוכנן כך מראש זה סיפור אחר).

פורסם

ראשית, אני מסכים שזה מעט פוגם במראה האופנוע (שאני מאוד אוהב) אך לגבי האוירודינאמיות,היו דגמים דומים מאוד לשלי אך בסגנונות שונים כמ לדוגמא ה XS1100 Martini או ה XS1100 Venturer שחולקים שילדה זהה ומנוע זהה אלא בסטייל שונה ולהם היה מגן רוח מקורי.

מעבר לכך, כל הרעיון הוא להינות מהרכיבה, ונכון להיום הרוח פוגמת לי בנ"ל.

בועז.

פורסם
כאן תמצא את מבוקשך רק המחירים קצת יקרים, אבל הם נראים ממש מקוריים ולא גורעים מעיצוב האופנוע.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
ראשית, אני מסכים שזה מעט פוגם במראה האופנוע (שאני מאוד אוהב) אך לגבי האוירודינאמיות,היו דגמים דומים מאוד לשלי אך בסגנונות שונים כמ לדוגמא ה XS1100 Martini או ה XS1100 Venturer שחולקים שילדה זהה ומנוע זהה אלא בסטייל שונה ולהם היה מגן רוח מקורי. נכון, אבל זה מוצר מקורי שתוכנן בחברה או הוצע ע"י דילר נבחר (זו תחילת ההיסטוריה של הפיירינג המסחרי/טורינג, שים לב שהתצורה הזו נעלמה מהשוק כמעט לגמרי) וזה חצי פיירינג מחובר לשלדה בדומה לווטר שהוצע לך קודם. הסיכוי שתמצא כזה בארץ הוא אפסי אבל שיהיה בהצלחה.

מעבר לכך, כל הרעיון הוא להינות מהרכיבה, ונכון להיום הרוח פוגמת לי בנ"ל.

בועז.

התייחסות נקודתית באדום...

פורסם

אז תחפש פה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים.

הרכבתי את מגן הרוח החדש (מצ"ב תמונות).

בנסיעה בסביבות 90 קמ"ש מתחילות לי רעידות בקסדה שמתגברות עם המהירות.

יש למישהו עצה לאן לשנות את הזוית\גובה וכו....

במצב הנוכחי, גובה המשקף מסתיים בערך בגובה שבו מתחילה הקסדה והראש שלי מתחיל בערך 45 ס"מ מאחורי המשקף.

תודה:

בועז.

DSC00822.jpg

DSC00821.jpg

פורסם

זה הבעייה בועז, לאופנוענים אמיתיים יש יבלות בתחת, שברים בגפיים

וחרקים בין השיניים, וזה לא הולך עם משקף נגד רוח...

ובכלל אופנועניים מכורים לגבס...

בוא להשוויץ איתו בשישי בטוביה - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...