Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוסע כל יום קרוב ל-150 ק"מ בין עירוני ואני מתלבט איזה רכב לקנות, על הפרק עומדות שתי מתמודדות הקורולה החדשה עם גיר אוטומטי רגיל או הפולו החדשה עם מנוע TSI . אשמח לשמוע איזה רכב עדיף מבינהם היות ואני עומד לרכוש אחד מהם בימים הקרובים. אשמח לשמוע חוות דעת ועזרה כי אני מתלבט, מפחד מהפולו היות והיו לי חוויות לא טובות עם אירופיות.

תודה מראש

פורסם

למען ההגינות חשבתי על כך, אבל הבנתי במנועי הדיזל שואפת לאפס, ובגדול אני יותר בעד בנזין.

אשמח אם תוכל לפרט לי אם יש דיזל האם חסכוני משמעותית מבנזין?

תודה

פורסם

רכב דיזל הוא יותר חסכוני מרכב בנזין. האמת שלדעתי מנועי טורבו דיזל מודרניים גם עדיפים מבחינת זמינות כוח וביצועים. הכוח מגיע בסל"ד נמוך ולא מצריך מהרכב האצות חזקות ורועשות שכידוע גם גוזלות המון דלק.

הרבה תחנות דלק מוכרות סולר בהנחה משמעותית. לדעתי משתלם לבדוק מהי התחנה הזולה ביותר שבה אתה נתקל במסלולים היומיומיים שלך או לחלופין אחת אחרת שנמצאת בסביבה הקרובה וכך לחסוך בהוצאות.

האופציות הדיי מצומצמות באגף הדיזל העממי כוללים את רכבי קונצרן פולקסוואגן (פולקסוואגן וסקודה בעיקר) וגם את רכבי קיה שמתמודדים מולם בתחום המוניות.

מהאופציות שציינת הבנתי שהתקציב קרוב ל-100 אלף שקלים. בתקציב הזה תוכל למצוא את האחיות אוקטביה/ג'טה עם מנועי 1.9 ליטר וגיר DSG 6 הילוכים משנת 2008. שתיהן איכותיות ומרווחות.

הפביה נכנסת למשחק משנתון חדש יותר אבל מצויידת בגיר ידני בלבד עם מנועי הדיזל. מחירה של פביה ספייס דיזל חדשה הוא 118 אלף שקלים. במחירון הרשמי רק דגם הסטיישן מגיע עם מנוע דיזל אבל אני מכיר מורה לנהיגה שמחזיק בבעלותו פביה 5 דלתות עם מנוע דיזל.

דגמי קיה מאוד נדירים בשוק הפרטי עם מנועי הדיזל. ישנה המג'נטיס הגדולה והמיושנת. הריו הם רובם מוניות לשעבר ובסיד דיזל משומשת עדיין לא נתקלתי, היא גם מגיעה במרכב סטיישן בלבד עם מנוע הדיזל. מחירה של ריו דיזל ידנית חדשה הוא 113 אלף שקלים.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

בוקר טוב,

אפשר לשאול מדוע צומצמה ההתלבטות רק לשני הרכבים האלו? מדובר בשני רכבים די שונים והמשותף להם הוא בעיקר החיסכון בדלק.

דיזל גם יכול לבוא בחשבון, למרות שבאמת קצת יותר קשה למצוא דיזל יד ראשונה פרטית. אם תחליט שזה הכיוון שלך, שלח לי הודעה פרטית ואנסה לעזור לך.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...