Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבבה אז יש את זה. אני שואל מי ובשביל מה צריך דבר כזה.

ומה הכוונה איכות? אתה מדבר על איכות סאונד? אם כן אז אני לא מסכים איתך.

איזה כרטיס קול לדעתך מכיל DAC טוב יותר מזה שקיים במכשירי HU מדגמים מתקדמים, ועל סמך מה אתה טוען את זה?

כרטיסי קול מעולם לא הצטיינו ב-DACים יוצאי דופן, אלא בעיקר ביציאת SPDIF ששולחת אות לא מפוענח ונותנת לרסיבר חיצוני לפענח אותו.

ועוד לא הבנתי איך בכלל אתה מחבר אותו למגבר. אני לא מכיר כרטיס קול עם 3 יציאות pre out לא מוגברות. אתה מכיר?

פורסם

מה זה asus HDV? לא קיים דגם כזה בגוגל...

מה לגבי תוכנה?

ועם איזו תוכנה אתה בעצם מפעיל את כל המערכת? ניהול שירים, סרטים, דיבורית.. כל ממשק המעבר בין כל הפונקציות וכו' ?

אני מניח שאתה לא עובד סתם ככה עם windows, פותח שירים עם Winamp וסרטים עם Media player..

פורסם

XONAR D2X ASUS ואחיו הגדול שהזכירו למעלה, מה זאת אומרת לא מוגבר? כל יציאת RCA מוגברת איך שהוא, זה מה שהפריאוט אומר 6V או 2V מקסימום.

במקרה הזה ה D2X מוציא כ 3VRMS מה שיוצא כ9V בכללי, אני לא יודע אם זה לכל ערוץ או באופן כללי לכולם, זה אגב מה שלא ברור גם ב HU למינהם.

אתה עובד אם FOOBAR או WINAMP פשוט במערכת שנקראת FRONT END ששולטת על הכל בSHELL חיצוני.

העיבוד קול מתבצע על ידי פלאגינים VST בתוכנה יעודית כמו CONSOLE או AUDIOMULCH.

פורסם

אתעלק על השירשור , יש לי מק_מיני שאני שוקל מאוד להפוך אותו לקרפיוטר - אני צריךעוד לרכוש ספק DC-DC ואפילו לא צריך לשחוט את הספק המקורי כדי לקחת את הכבל (המקמיני שלי הוא דור קודם שהספק שלו הוא חיצוני בניגוד למקמיני דור נוכחי שבו הספק הוא מובנה )

וכבל ומסך ליליפוט - החלפה לדיסק ssd תהיה הכרחית .

עדיין אני לא יודע איך לפתור את הבעיה של ה fader , ובגלל שאני רוצה להתקין אותו בתא הכפפות אני צריך למצוא פתרון לספק הכח

מדובר בפרוייקט ארוך טווח אבל יש לי סבלנות.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

איך פותרים את הבעיה של הFADER ?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

זה לא קשור לתקציב, הפרויקט בשביל לקבל איכות ולדעתי גיל צודק.

לגבי האדון עם הרובר אני מאוד אשמח לראות תוצאות של הדאשבורד אחרי ההורדה של המעפרה והמצית

• תוכן חדש...