Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב נייד קטן של ACER שהמקלדת יתקלקלה לו, חשבתי לנצל את זה והתחיל פרויקט של CARPC, מאיפה קונים מסך שמתאים למחשב ואיך הוא בדיוק מתחבר?, הרכב הוא רובר 216 ואין מקום לדאבל דין יש מסך נשלף שיתאים לCARPC?.

תודה מראש

פורסם

הסבר ממש מהיר קליל ופשוט שחוסך הרבה לבנתיים!, תודה רבה

עריכה:

איך המגברים מתחברים למחשב?

פורסם

את המגברים מחברים ליציאת הקול במחשב, אפשרות יותר טובה זה קניית כרטיס קול חיצוני, USB.

לגבי הדלקה וכיבוי, אפשר לבנות מעגל שעון, או למצוא מקום למתג.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני חושב שאתה נכנס לפרויקט הזה מהסיבות הלא נכונות.

אתה מוכן להשקיע הרבה כסף? הרבה זמן?

אם היה לך רצון אמיתי לCARPC, לא היה צורך לחכות להזדמנות שכזאת

בלי רצון אמיתי לCARPC - זה משהו שיקח ממך הרבה כסף ואנרגיה ולא בטוח שתהנה ממנו.

מעבר לכל זה, לא הזכרת בכלל את המפרט של המחשב, מה אתה מתכנן לעשות איתו ברכב.

פרויקט CARPC זה לא כמו לשים זרוע על החלון ולתקוע בה GPS, זה המון השקעה ומצריך בדרך כלל לא מעט ידע במחשבים.

שיהיה בהצלחה.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אמיר אני מסכים איתך לגבי הכל חוץ מהכסף

אם כבר ההפך , אתה מקבל הרבה יותר תמורת מה שאתה משלם..

ואתה מקבל רק את הפונקציות שאתה צריך ולא משלם על דברים שאתה לא משתמש בהם

חוץ מזה , לקבל דאבל דין שעושה את כל מה שאתה רוצה שcar-pc יעשה יעלה לך פי 2 ואפילו 3

נכון , מצריך השקעה של זמן , למידה ועבודה

אבל בשביל זה זה פרוייקט :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אוקיי אני מבין את שניכם אבל באמת שאני חובב סאונד ויש לי ידע בהתקנות מחשבים וכ'ו עניין של כסף קצת בעייתי כרגע אבל זאת לא בעיה :), עכשיו, מה שהייתי רוצה לאפיק מהCARPC זה איכות סאונד טובה כמובן (יקנה כרטיס קול חיצוני נוסף כמובן), אינטרנט יהיה על ידי מכשיר פלאפון שישמש כמודם אלחוטי, GPS, ונגן סרטים, מצלמת רוורס וכ'ו בעיקרון תסבירו לי לאן אני ממשיך הלאה?

פורסם

ידידי אין פה תאוריה אחת או תאוריה בכלל!

תבדוק תקרא המון ותתנסה בבית לפני שמגיעים לרכב וקונים מה שמסביב, MP3CAR.COM זו התחלה טובה.

אף אחד לא יאכיל אותך פה אם כפית כל צעד וצעד, תראה תנסה תתכנן ותחזור אם שאלות קונקרטיות.

צר לי על התשובה הטיפה מתנשאת אבל זה לצערי חלק מהדרך. :roll:

פורסם

דיברתי עם אחד מהמפתחים של רמקו (חברה ישראלית ישנה שהייתה מיצרת רמקולים), והוא יעזור לי בעיניים החשמל אוהב אהב את העניין :).

פורסם

עזוב אותך ממחשב באוטו, לא שווה ת'השקעה הזאת באוטו.

אני שמתי דאבל דין על חשבון המצת והמאפרה.

בתמונה יש נגן ישן כי ההוא נמצא בתיקון.

עכשיו כבר החזרתי אותו והכל יושב יפה מאוד.

2din.jpg

פורסם

אם הגענו למצב שהיתרון של CARPC מתסכם ביתרון כלכלי בלבד, דיינו. זה אומר רק דברים טובים על מערכות ה-HU של ימינו.

פורסם

ממש לא!

תראה לי HU יכול לבצע חיתוך ברמת הרץ בודד בכמה סוגי סלופים שונים ושלוש סוגי חיתוך,להשמיע FLAC'ים,GPS,BT,OBDII,ועוד מלא דברים.

וכל זה בפחות מ-5K שקל.

בשיפוצים...

פורסם

לא הבנתי כלכך את נושא החיתוך. נניח שזה אפשרי, בשביל מה צריך את זה?

FLAC זה פורמט מיותר לטעמי, יש סיבה שאף (או רוב) יצרנית HU לא טורחת לאמץ אותו.

כל השאר - קיים ב-HU. המחיר לא רלוונטי, אמרנו - אם היתרון הוא כלכלי בלבד, אז אחלה. לגיטימי אבל בעיקר ציון לשבח של ה-HUs.

אני לא נגד carpc, להיפך. אדם כמוני צריך להיות הראשון שבעד. אני פשוט אומר שאם היתרון הוא כלכלי בלבד, יש אנשים שזה לא מתאים להם ומעדיפים להוציא עוד 5,000 ש"ח, עוד 10,000 ש"ח, ולקבל הכל בלי התעסקות מיותרת.

אחרי הכל מה זה כבר 10,000 לעומת מחיר כל הרכב אצל חלק מהאנשים..

אגב סתם מתוך סקרנות, באיזה כרטיס קול יש לך בכלל יציאות pre out לא מוגברות? או שאתה משתמש במנחת?

ועם איזו תוכנה אתה בעצם מפעיל את כל המערכת? ניהול שירים, סרטים, דיבורית.. כל ממשק המעבר בין כל הפונקציות וכו' ?

אני מניח שאתה לא עובד סתם ככה עם windows, פותח שירים עם Winamp וסרטים עם Media player..

• תוכן חדש...