Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 1007

LotusElise
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חס וחלילה אוטומט.

איכס.

גועל נפש.

אתה לא רואה את ידית ההילוכים?

קלאץ אוטומטי יותר מהיר מלחיצה עם הרגל,זה מה שיש שם.

ראיתם את דבשות האלומיניום?

אייל

פורסם

זה לא אוטומט זאת תיבה כמו של ה-c3 או הסלהספיד של אלפא.

זה טיפרוניק במצבו הטבעי עם אפשרות לאוטומט בלחיצת כפתור אפשר לראות זאת בבירור בתמונת בפנים.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

אלוהים יש לה את החזית של ה407! איזה נורא ואיום :shock:

האוטו עצמו נראה חמוד חבל שלא יביאו אותו לארץ כי לא נראה לי לובינסקי חושב

שיש לאוטו הזה שוק בארץ

פורסם

פז'ו ממשיכים בעיצוב המזעזע שלהם.

מבפנים היא נורא יפה ונורא ציבעונית (לא כמו המזדה 6 הכל אפור) סוף סוף יש גיוון

אבל מיבחוץ אני באמת לא יכול להסתכל עליה (אני הייתי אחד מהאנשים שחשבו שהעיצוב הראשוני של המולטיפלה נחמד ומשעשע) אבל זה כבר משהו אחר לגמרי זה גבוה יש לו חיתוך מוזר יש לו כל מיני בליטות

אגב שמת לב שהעיצובים האלה התחילו מה 307. כשיצאה בהתחלה חשבו הינה העתיד העיצובים האלה, ואז כולם נירגעו וההתלהבות פסקה

ואז הם הוציאו את השפל החדש ה407 והם ממשיכים כאן ב 1007

נ.ב פיאט דובלו היא אכן בקטגוריית מיסחריות,לעומת זאת הפנדה החדשה נועדה להתחרות בורסו (לא בטוח לפי זיכרון ושמועות בלבד)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מבחינה חיצונית האוטו מכוער, הפגוש הקדמי (יותר נכון הפס הקדמי) לא תורם ליופי, התחת של האוטו, המסילות של הדלתות, וידיות הפתיחה גם כן מכוערות.

לעומת זאת, מבחינה פנימית, האוטו מאוד מאוד יפה, שילוב צבעים דיי טוב, ועיצוב נכון, יוצרים דש בורד מאוד יפה.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

אבל כזה מגיע לשילוב בינהם..... :? בקיצור לא. לגבי הפנים הוא נאה ויפה לדעתי.

לגבי תה"ל - הרכב אמור להיות רכב עירוני ולכן גיר ידני יפגום בנוחות (אלא אם אתם אוהבים להיות עם גיר ידני בתוך העיר בפקקים ובהמתנה שהרמזור יתחלף לירוק).

קיצקץ 1007 רעיון מצויין, ביצוע... :roll:

פורסם

היא נראת זוועה..פשוט זוועה. :?

כמו מן 407 מצומקת ומעוותת.

נראה לי שהמעצבים של פיז'ו הם קצת :screwy: .

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תוכן חדש...