Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רכב משפחתי עם 7 מקומות, שיהיה אמין, נוח וקל תחזוקתית, והכי חשוב שיהיה חסכוני בדלק .

אני כלל לא מכיר את הרכבים ומאוד הייתי רוצה חוות דעת של מישהו שמבין.

אז אין בראש שלי שם רכב, אני רוצה לשמוע ממכם .

אני מקווה להיות מהיר

אשמח לעתכם

פורסם

תודה לכם מאוד ומכל הלב על התשובות והתגובות , אני מחכ הרבה תגובות לאפשר לי מה לקנות

התקציב שלי הוא עד 15000 ש"ח

פורסם

טעיתי בסכום התקציב שלי הוא עד 150000 ש"ח ועלא 15000

אני מצטער

אני מקווה לקרוא הרבה תגובות כי זה חשוב מאוד לי

תודה

פורסם

דעתי היא שבתחום הזה אין הרבה מתחרות ברמת הנוחות והשימושיות לשלישייה הצרפתית - אני במקומך הייתי הולך לבדוק את הסיטרואן C4 פיקאסו, הפיג'ו 5008, והרנו סניק הגדולה (שכחתי איך קוראים לה. אולי סניק+ או גרנד-סניק? לא זוכר) לא לשכוח כמובן נסיעות מבחן, ומשם תוכל לבחור לפי הלב/מחיר/אבזור. שים לב שיש באתר וואללה! מבחן ארוך טווח על הסניק - אולי כדאי שתקרא אותו. בגזרת המזרח הרחוק לדעתי יש רק אופציה אחת והיא המיצובישי גרנדיס - מדובר ברכב מעט גדול יותר שיצרוך כנראה יותר דלק, אבל ייתן גם יותר מרחב. המאזדה 5 לדעתי אופציה פחות טובה. מדובר ברכב צר מלכתחילה ודלתות ההזזה רק מצרות את המרחב בשורות האחוריות עוד יותר. כאשר יש 7 נוסעים ברכב אין כלל מקום למטען - הדבר נכון לכל המועמדות במידה מסויימת (המקום למטען מוגבל מאוד כאשר יש 7 נוסעים ברכב) אבל באופן קיצוני במיוחד למאזדה.

• תוכן חדש...