Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

למוסכניק שאצלו אבא שלי מטפל ברכב שלו יש פונטו ספייס 2001 ידנית בלי מנוע..הוא אומר שהוא מביא מנוע 1300 מהיבואן עם אחראיות (אני חושב שהכוונה למנוע מחודש..מה זה אומר?), ושם קלאץ' חדש. לפי מה שאני מבין הפונטו ספייס מתאים לי מבחינת הדרישות, חסכן, אמין, טיפולים זולים, בתקציב של 13-15 אלף שקל.

השאלה שלי, עם מנוע וקלאץ' חדשים, האם יש עוד דברים שנוטים להתקלקל בספייס וכדי לי לחשוב עליהם לפני שאני קונה? ברקסים, הגה, גיר(ידני) וכו'..והאם יש גם חסרונות בהחלפת מנוע וקלאץ' ברכב כזה?

 

תודה רבה!

פורסם

בשנים הראשונות היו בעיות עם ההגה החשמלי,אבל רכב שהוחלף בו מנוע,אני הייתי מנסה להימנע,יכול להיות שהרכב עשה ק"מ מאוד גבוה,והבלאי גם ישפיע על שאר המכלולים.

נסה לחפש ספייסים אחרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב-1300 ש"ח סביר להניח שתקבל מנוע משומש מפירוק מקומי ולא מנוע משופץ או אפילו מייבוא. שלא לדבר על טיפול יסודי במנוע לפני הרכבתו ברכב (טיימינג, מחזירי שמן וכו').

 

המנוע הוא חלק חשוב ברכב אבל הוא לא היחיד. יש עוד הרבה דברים שיכולים להתקלקל ולכן חשוב לבדוק את מצבו הכללי של הרכב ולא רק את מצב המנוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...