Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לקנות GPS הכי פשוט שיש. מבלי שיהיה בו יותר מידי שכלולים שונים ומגוונים..

רק שיהיה מכשיר ניווט פשוט ונח לתפעול ושיעבוד.תקציב: עד 500-400.

ישלכם רעיונות !? (לא צריך מסך מגע וכו'..אם יש אז עדיף אבל לא חייב בכלל)

אגב,האם צריך לקנות תוכנה בנוסף למכשיר? זה תשלום חד פעמי ,וכמה? האם כל חודש צריך לשלם על זה!?

אגב אגב,אמרו לי שאני צריך לחבר את הGPS למצת. איך בדיוק!? אשמח להסבר איך עושים זאת

אשמח לתשובה כי אני לא כ"כ מבין בזה..תודה רבה.

פורסם

אפשר לעשות חיפוש בזאפ, ב 500 ש"ח במקרה הטוב תמצא מכשיר ללא תוכנה. אח שלי רכש איזה מכשיר עלום שם עם מסך 5 אינטש' ב 500 ש"ח ללא תוכנה, הוא שם עליה igo (tzipi) primo שעושה את העבודה לדבריו. - המכשיר גם משדר fm , ומאפשר לשמוע את ההוראות הניווט דרך הרדיו של הרכב. (לא שימושי כי אז אי אפשר לשמוע במקביל מוסיקה )

הוא גם נגן סרטים ומוסיקה (לא משהו )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

כמה עולה GPS עם תוכנה,הכי זול (שיהיה נח לתפעול ולא מסובך)

מצידי שלא יהיה נגן סרטים ומוזיקה.רק שינווט (עם דיבור) וזהו.

כמה כזה דבר צריך לעלות!?

פורסם

אני קניתי gps מאיזה בחור בקיבל במתנה, מדודה שלו מהארה"ב וזה רק באנגלית, עכשיו הוא הוריד את igo8 וזה בעברית. חוץ מזה הכול באנגלית ולא אכפת לי, יש שם הכול, משחקים , אפשרות להריץ סרטים לשמוע מוזיקה, יש בקיצור הכול, בebay זה עולה בסביבות ה1500 ש"ח וקניתי את זה יד שניה ב500,

למרות שהיה לילד הזה רק איזה שבוע אצלו הgps!O(אבל עדין יד 2)

הוא עובד לי יופי, וכבר חודש ומשהו הוא אצלי וממש משרת אותי יפה.

הצעה שלי תקנה יד 2 , תחפש ביד 2 או באלטיזכן שיש שפורום פה.

אני חושב שאם מוצאים אחד טוב וזול . זה עושה את כל העבודה.

בgps עצמו צריך מידי כמה זמן לעדכן את המפות ולשם כך אתה צריך לחבר אותו למחשב ולהוריד לו את המפות הכי מתקדמות שיש כיום. חלק זה תשלום וחלק זה חינם. עדכון פשוט וקל.

בהצלחה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

יש לפחות 5 שרשורים לא ישנים במיוחד על המלצות לGPS באופ טופיק, כולם בסופו של דבר המליצו להזמין מסין, פחות מ300 שקל כולל משלוח

פורסם

גש למשביר לצרכן / אופיס דיפו .

המכשירים שהם מוכרים זה 5 אינצ' מכשירים שיספקו אותך

בעל מסך טאצ' עם התוכנה IGO

ותומרה נהדרת למחיר !

במשביר יש אפילו הנחה כולשהיא, שאל את המוכרת על המכשיר GPS .

ובאופיס דיפו יש בתצוגה .

התשלום הוא חד פעמי ואתה מקבל אחריות, לא צריך לשלם כול חודש .

פורסם
יש לפחות 5 שרשורים לא ישנים במיוחד על המלצות לGPS באופ טופיק, כולם בסופו של דבר המליצו להזמין מסין, פחות מ300 שקל כולל משלוח

לא בדיוק פחות מ-300 שקל, המכשירים הנורמלים עולים כ-80$ (יש גם ביותר אבל זה המינימום) שהם כ-350-400 ש"ח (תלוי כמה המכס מחליט להפיל עליך), אבל כן. להזמין מכשיר מ-ebay או DX זה הפיתרון המומלץ.

יש לי מכשיר כזה ואני מאוד מרוצה. כולל Bluetooth וכולל אפילו משדר FM שמאפשר להעביר את הסאונד לרדיו ברכב (שאני לא משתמש בו, אבל הוא שם. כאשר המכשיר תומך גם בהפעלת מוזיקה וסרטים, זה שימושי לחלק מהאנשים אני מניח).

הוא מגיע עם IGO 8 וכל מפות אמריקה/אירופה, תלוי איזה מכשיר אתה בוחר.

• תוכן חדש...