Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פרקתי את חיפוי הדלתות הקדמיות כדי להרכיב רמקולים והחלטתי להוריד את הניילון השקוף שמודבק שם. נשאר פס של חומר שחור ורציתי לדעת כיצד אני מנקה את זה?

תודה

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

לא יכנסו מיים ולא נעליים

זה נועד למנוע זרימת אוויר לתוך הרכב ולתרום לאקוסטיקה

את הדבק השחור קשה לנקות וצריך שפכטל קטן או משהוא בסגנון.

ובבראבו אין צורך להוציא את הניילון ע''מ להחליף רמקול...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תראה אני לא אומר סתם. הייתה לי פג'ו 306 וב2 מהדלתות הוריד הבעלים ההקודמים את החומר שסוגר את החורים , והשאירו אותם פתוחים, ובגשם הראשון נכנסו מים לתוך הרכב. לאחר בדיקה נאמר לי שצריך לשים שם ניילון , שמתי וכמובן שלא נכנסו יותר. המטרה של הניילונים האלה בוודאות היא למנוע כניסה של מים. אם יש רכבים שבהם גם בלעדיים לא נכנסים , זה יכול להיות, אבל בעיקרון זאת המטרה.

פורסם

אוהד מים יכולים להיכנס משם ולהגיע גם למפסקים אפילו איזה אקוסטיקה הניילון הזה כבר יכול לתרום אולי רק לכיוון השלילי

ולגבי הנקיון של הדבק השחור תשתמש באציטון או טרמפנטין

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מדובר במאזדה 121.

אני רוצה לנקות את החומר מפני שהוא פשוט מתחמם בימי הקיץ ונוזל מטה.

כך נוצר מצב שספי הדלתות מלאים זפת

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

שטיפה זהירה בלחץ מים.. להזהר ממפסקים וחוטי חשמל וכו'

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

לא יודע איך זה במאזדה 121 אבל ברכבים שנתקלתי בהם עד עכשיו הפס הזה היה מתקלף בקלות כמו פס סיליקון מאוד דביק.

לא נתקלתי אף פעם במקרה שבו זה נוזל או נמרח.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...