Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסקורט

-יובל-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זאת אומרת "מתאימה לשיפורים"?

כל אוטו אתה יכול לשפר. אתה יכול לקחת גם דאצ'יה (אתה יכול 88...) ולשים לה מפילטר ואגזוז ועד טורבו.

הדאגה מתחילה כאשר אתה מתחיל עסק כזה עם רכב ששאר המערכות שלו (גיר, קלאץ', ציריות וכו') לא מצליחים לטפל במומנט גבוה, ואז ייהרסו, או ברכב עם אחיזה מעפנה - ואז פשוט תהרוג את עצמך.

אבל אם אתה מדבר על שיפורים לא מטורפים (בולמי זעזועים, צמיגים, פילטר inbox, מערכת פליטה, צ'יפ אם יש) אז באמת כל רכב מתאים.

על איזה אסקורט אתה מדבר? דור קודם (הנעה אחורית), או חדשה יותר (zetec)?

פורסם

הדאגה מתחילה כאשר אתה מתחיל עסק כזה עם רכב ששאר המערכות שלו (גיר, קלאץ', ציריות וכו') לא מצליחים לטפל במומנט גבוה, ואז ייהרסו, או ברכב עם אחיזה מעפנה - ואז פשוט תהרוג את עצמך.

אבל אם אתה מדבר על שיפורים לא מטורפים (בולמי זעזועים, צמיגים, פילטר inbox, מערכת פליטה, צ'יפ אם יש) אז באמת כל רכב מתאים.

על איזה אסקורט אתה מדבר? דור קודם (הנעה אחורית), או חדשה יותר (zetec)?

בידיוק על זה אני מדבר, אני יודע שיש דברים שאם מיתעסקים איתם הם גוררים בעיות,

אלא אם כן משפרים יחד איתם עוד חלקים ושעדיף להתחיל עם גירסה ספרטיבית של הרכב.

אבל שלי סטנדרתי אני מדבר על שיפורים לא מטורפים.

(הרכב משנת 96 והמנוע הוא "זטה אקטיב", נידמה לי שיש לו 90 כ"ס וזו הנעה קידמית.

זה הדור האחרון, עם העיצוב העגול ה"מחייך")

יובל

פורסם

שים לו לדים, מדבקות , כונסים , חצאיות ואגזוז לחץ

אהההההה

אל תשכח להדביק מאחורה בגדול קוזוורט'

הכול יוסיף לך בערך 120 כ"ס :evil:

עכשוי ברצינות

האוטו הזה לא בסיס טוב לשיפורים

שים לו מערכת פליטה ספורטיבית , צ'יפ ופילטר

יותר מזה עדיף להמנע

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מה מהדברים שאמרתה לא גורם לצריכת דלק מוגברת (ואני לא מדבר על המדבקות..... :wink: )

כי אין לי כסף מיותר בישביל הרבה דלק

יובל

פורסם
מה מהדברים שאמרתה לא גורם לצריכת דלק מוגברת (ואני לא מדבר על המדבקות..... :wink: )

כי אין לי כסף מיותר בישביל הרבה דלק

מערכת פליטה ספורטיבית ופילטר לדעתי לא יעלו את צריכת הדלק

אבל משום מה נראה לי שאני טועה

הם יתנו לאוטו נשימה טובה יותר בטורים גבוהים (לא יחנק)

מקסימום תמיד אפשר לשפר בולמים :lol:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

האסקורט היא מכונית נהדרת , אם זה היה פורום בבריטניה היו מהלהלים אותך ואמרים לך מה לעשות ולאן ללכת אבל פה לצערי כולם חובבי צרפתיות ואם היית בא עם 205 1.1 ואומר שאתה רוצה לשפר ישר היו מתנפלים עלייך ואומרים לך איפה להרכיב סופרצ'ארג'ר וכו'... עזוב, רוצה לשפר אסקורט תבדוק בALTAVISTA ....

יש בארץ כמה אסקורט שיגרמו לבעלי אימפרזות להזיל דמעה... סליחה זה לא אסקורט זה אריקה ... 1.3 .. ברזיל...

haters will hate

• תוכן חדש...