Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב חדש וקטן עד 100-110K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי החישוב שלי, אני אחסוך עם ההיברידית 2856 ש"ח בשנה. חושב בזהירות לפי 800 ק"מ בחודש. בפועל זה עשוי להיות יותר.

כלומר את ההפרש אני מחזיר תוך 3-4 שנים וכשאמכור, אמכור במחיר גבוה יותר.

אם אני מסתכל על הפולו, אז ההחזרה תהיה נמוכה יותר מן הסתם, אבל שוב, ההפרש במחיר המכירה יקזז את זה.

העניין הוא באמת מחירי הטיפולים. בפולו הם לא סבירים, לא יודע איך זה בהונדה.

יש למישהו מושג מתי היאריס החדשה תגיע? יש לי הרגשה ששם אני אמצא את מה שאני מחפש.. אבל היא לא ממש באופק.

פורסם

שאלה טובה... לא יודע למה דילגתי עליה בחיפושים שלי.

עושה רושם שהיא אחלה בשבילי, רק חסר לי דירוג בטיחות שלה. למרות שעם 7 כריות אוויר כמה הוא יכול להיות רע?

פורסם

ב-116K אתה יכול לרכוש ג'אז היברידית ולחסוף כסף במשך כל התקופה שתחזיק אותה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למה אתה לא חושב יותר לכיוון ה סיאט ליאון רכב מעולה וחסכוני 1.2 tsi אחלה של אוטו ביצועים רמת גימור זיהום ובטיחות מעולה

108k

פורסם

אני יותר ויותר ננעל על הספייס ורסו. אלך לראות אותה בקרוב..

מבחינת צריכת דלק היא קרובה לג'אז ההיברידית, ואם הניסיון הארוך שלי עם טויוטה מלמד משהו, עלות הטיפולים הזולה ושמירת הערך יקזזו את ההפרש אם יהיה כזה בדלק.

נשאר לראות גם מתי היא תהיה זמינה לרכישה. לא בא לי לחכות ליוני כמו עם הג'אז.

לגבי הליאון, היא נפסלת בדיוק מסיבות דומות לאלו שפסלתי את הפולו 1.2 והפאביה 1.2.

זה טיפולים יקרים (פולו), ירידת ערך (ליאון ופאביה) ואמינות לא ברורה (שלושתן).

אני מודה שסוג הרכב בהחלט קורץ לי, ואם היה סמל של טויוטה/מאזדה מקדימה, כנראה שהייתי הולך על משהו בסגנון. יש לי ניסיון מר עם מוסכים מורשים, ואני מעדיף ללכת לאן שאני יודע שיהיה טוב, גם מקצועית וגם מבחינת המחיר. בנוסף, אין מה לעשות, בשוק הישראלי השמרני, אין הרבה מכוניות ששומרות על הערך שלהן כמו טויוטה.

פורסם
למיטב ידיעתי שנתיים אחריות זה דבר דיי נפוץ בימינו.

יקירי, בכל צ'מפיון יש שנתיים אחריות - ולא שנייה מעבר לזה, גם לא בתשלום.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
רוצה לאמר .. ? :roll:

שהוא טועה אם הוא חושב שבפולו הוא יקבל יותר משנתיים אחריות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא בפולו, אבל בכל רכב ששקלתי מחוץ לצ'מפיון, כן.

חבל, גם יקרים בטיפולים וגם מעניקים רק שנתיים אחריות. לא תורם למוניטין האמינות...

בכל מקרה, הייתי היום בסוכנות טויוטה. אני עכשיו מתלבט מאוד בין הג'אז ההיברידית לורסו ספייס. עלות הטיפולים הזולה יותר אצל טויוטה כנראה תכריע בסופו של דבר.

• תוכן חדש...