Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב חדש וקטן עד 100-110K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדיף שיהיה איכותי, חדש וקטן על פני משפחתית פשוטה גדולה יותר.

חשובים לי מאוד בטיחות, אמינות (אני נוטה להחזיק מכוניות זמן רב), טיפולים לא יקרים ומוסך יבואן טוב ושמירת ערך.

אח"כ צריכת דלק, עיצוב ואבזור. התנהגות כביש היא בונוס, מדובר על רכב שבעיקר יסע בתוך העיר מהבית לעבודה.

אני לא נעול על שום חברה, יש לי ניסיון טוב עם טויוטה וניסיון הרבה פחות טוב עם פיג'ו (בעיקר ברמת המוסכים ומחירי הטיפולים) אבל מוכן לשמוע על כל חברה שהיא שעומדת על התנאים שציינתי.

מודה לכולם.

פורסם
אני מעדיף שיהיה איכותי, חדש וקטן על פני משפחתית פשוטה גדולה יותר.

חשובים לי מאוד בטיחות, אמינות (אני נוטה להחזיק מכוניות זמן רב), טיפולים לא יקרים ומוסך יבואן טוב ושמירת ערך.

אח"כ צריכת דלק, עיצוב ואבזור. התנהגות כביש היא בונוס, מדובר על רכב שבעיקר יסע בתוך העיר מהבית לעבודה.

אני לא נעול על שום חברה, יש לי ניסיון טוב עם טויוטה וניסיון הרבה פחות טוב עם פיג'ו (בעיקר ברמת המוסכים ומחירי הטיפולים) אבל מוכן לשמוע על כל חברה שהיא שעומדת על התנאים שציינתי.

מודה לכולם.

רוב הזמן נהג יחיד? איזה גיר?

פורסם
רוב הזמן נהג יחיד? איזה גיר?

99% מהזמן נהג יחיד, גיר אוטומטי.

אם מאוד מאוד כדאי (בעיקר בשל סחירות, אמינות או צריכת דלק), אפשר למתוח את התקציב ב-5K.

פורסם

רעיון יפה, אבל משהו בה לא עושה לי את זה, וזה חלק מהקטע שלה...

בינתיים שמתי עין על פולו 1.2 TSI ופסלתי בשל טיפולים יקרים מדי, ואמינות לא ברורה.

וכרגע אני בוחן את ההונדה ג'אז ההיברידית ומחפש סיבות לפסול.. איך המוסך של הונדה מבחינת מקצועיות ומחירי טיפולים?

פורסם
הונדה בכלל והגאז בפרט רכבים טובים אבל לא בתקציבך(117k ) יש לך ב90k את הסוזוקי ספלאש ,דיי והותר בישביל דרישותך.

כפי שאמרתי אני מוכן לשלם קצת יותר אם הרכב שווה את זה. הספלאש זול מדי (ומרגיש ככה), אני מחפש משהו איכותי יותר.

פורסם
פאביה 1.2 TSI תהיה משתלמת יותר מהפולו.

זולה יותר ובעלת אבזור עדיף, איכותית לא פחות.

חשבתי גם עליה אבל נפסלה בשל שנתיים אחריות בלבד, ירידת ערך גבוהה, אמינות שעלולה להיות בעייתית.

פורסם

אין בעיות אמינות מיוחדות שאני יודע עליהם במנועי ה1.2 TSI.

למיטב ידיעתי שנתיים אחריות זה דבר דיי נפוץ בימינו.

!AWDSOME

פורסם
טוב, הג'אז לא תהיה זמינה עד יוני. קצת רחוק לי.

הפיאסטה קצת זוללת דלק, לא?

ממש לו,המנוע אכן קצת עצל אבל ממש לא זולל דלק והאיכות פנים מהגבוהות בקבוצה כולל הבטיחות(בסגמנט שלה היא הכי נמכרת באירופה).

פורסם
ממש לו,המנוע אכן קצת עצל אבל ממש לא זולל דלק והאיכות פנים מהגבוהות בקבוצה כולל הבטיחות(בסגמנט שלה היא הכי נמכרת באירופה).

לפי נתוני יצרן זה 11.2 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית. אני משווה ל-21 ק"מ לליטר של הג'אז ההיברידית או 14.2 ק"מ לליטר של הפולו 1.2.

פורסם

לכן הפולו וההונדה עולות מעל 10K יותר! והטיפולים שלהן יעלו יותר, תעשה חשבון תוך כמה הרבה שנים תחזיר את עלות הדלק מול ההפרש במחירים.

• תוכן חדש...