Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקשר לביטוח הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי שנים שהיה ברשותי רכב ליסינג מעבודה, החלטתי לעבור לרכב פרטי.

הבחירה שלי נפלה על יונדאי i10 חדשה (גיר רגיל)

וכרגע עומדת בפניי השאלת הביטוח.

מכיוון שאין לי מושג בתחום (מעולם לא היה לי רכב פרטי) אני מבקש עזרה בעיניין.

התקשרתי לכמה סוכני ביטוח וקיבלתי מספר הצעות שונות.

האם יש העדפה לחברת ביטוח ספציפית

מה בדיוק כדאי להשוות בין ההצעות - למשל השתתפות עצמית וכ"ו...

האם יש כל מיני פרטים קטנים שכדאי לשים לב אליהם

בקיצור, כל דבר שיכול להאיר את עיניי בתחום

תודה מראש

פורסם

שלום דימה,

כמה טיפים קטנים שלי בנושא הביטוח.

ביטוח חובה זה ביטוח בנוסח אחיד, כלומר כל חברות הביטוח מציאות לך פחות או יותר את אותו הביטוח כיוון שזה מוסדר אצל המפקח על הביטוח. כאן, פשוט תבחר את ההצעה הזולה ביותר כי באמת שהכל אותו הדבר.

בביטוח מקיף יש כבר המון פרמטרים שכדאי לשקול -

גובה ההתשתפות העצמית, במקרה של נזק או במקרה של גניבה.

אמצעי מיגון נדרשים - יש חברות ביטוח שדורשות כל מיני קודניות ואיתורנים שמאוד יקרים להתקנה וצריך גם לשלם עליהם דמי מנוי חודשיים.

רכב חליפי - אם מגיע לך, באיזה מקרים ולכמה זמן.

אבל הכי חשוב בנושא הביטוח המקיף, וכאן אני לא ממליצה לחסוך - הסוכן או חברת הביטוח. עדיף לשלם עוד כמה עשרות שקלים בשנה ולבטח אצל סוכן טוב.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

בדוק עם קרובים וחברים שעובדים במוסד ממשלתי או מפעל גדול אם יש להם הסכם עם חב' ביטוח אליו אתה יכול להצטרף. ההבדל יכול להגיע להרבה מאות שקלים.

פורסם

בדיוק רציתי גם לברר בנושא הזה אז אני אשאל פה (ואולי אעזור גם לפותח הנושא), האם מישהו מכיר מניסיון אישי את:

1. כלמוביל ביטוח – הבנתי שיש להם תנאים מיוחדים שנובעים מעצם כך שזה ביטוח של היבואן (כמו טיפול במוסכים מורשים בלבד למשל), האם מישהו התנסה ויודע איך הם בפועל?

2. איילון (דרך חבר) – הבנתי שיש להם מעין הסדר עם חבר. עוד לא יצא לי לברר באופן אישי את התנאים וכמובן שאני אערוך השוואת מחירים נקודתית, אבל שוב כחברה האם למישהו יש ניסיון אישי (חיובי או שלילי) איתם?

פורסם

היי

מאחר וגם קניתי I10 ואני בודק היכן לעשות את הביטוח,

אשמח אם נוכל להשוות מחירים ולראות איפה הכי משתלם וכדאי.

Guest רונן יצחק
פורסם

לאחר שפרסמתי את מספר הטלפון שלי בכמה אתרים על מנת לקבל הצעות ביטוח, חזר אליי סוכן מקסים שמהתחלה עשה רושם של בן אדם אמין (אני יודע, זה התפקיד שלו וזה האינטרס, אבל עדיין, מעטים הם האינטרסנטים בעלי התפקיד, יודעים כיצד לתת שירות): הוא המליץ לי לא לבטל את ביטוח החובה שכבר עשיתי בחברה אחרת (בסוף החלטתי לבטל, אבל זה לא האישו), וגם לא מיהר לרשום את מס' האשראי שלי (זה ייעשה רגע לפני שאני מקבל את הרכב), ואף דיבר בטוב על הפוליסה של חברה אחרת שפקססתי לו, וערך לי בדיקות מקיפות בין חברות הביטוח שבסופן הוא מצא חברת ביטוח שהציעה את ההצעה הזולה ביותר עם התנאים הטובים ביותר ("הראל").

אם תרצו, אתן לכם את מספרו (בהודעה פרטית, אני לא יודע אם מותר לעשות כאן פרסומת). זכרו שאין לי ניסיון אתו מעבר לניסיון של הימים האחרונים, שלדעתי היו יותר ממשביעי רצון.

פורסם

וזה מה שמקובל. למרבה הצער, בעידן של הביטוחים הישירים כל החברות מוכרות את החבילות שלהן בלבד ורק סוכנים עצמאיים יכולים למצוא את הפוליסה המתאימה מתוך מספר חברות.

בנוסף.

-בדוק אם אתה צריך את כל הסעיפים בפוליסה וראה אם תוכל לקבל הנחה על ביטול הסעיפים המיותרים. למשל, אם יש לך מערכת אודיאו משובחת בשווי של כמה אלפי שקלים אז אין הרבה טעם לשלם על "ביטוח רדיו" בפוליסה.

-בדוק עם הסוכן אם הוא יכול למצוא חברת ביטוח המעניקה הנחת לגוף בו אתה חבר (עובדי מדינה, סטודנטים וכו') ואם אתה לא חבר בגוף כזה אז ההפך לחבר במיידי:-D. מהניסיון שלי, ההנחה שאני ואישתי קיבלנו בזכותה (עובדי מדינה) הייתה בזמנו כ 800 ש"ח (30%) לכל אחד מאיתנו.

פורסם

תודה על התגובות

לצערי כל מי שאני מכיר מבוטח בחברות ביטוח ישירות וממה שהבנתי יש יותר לא-מרוצים מאשר כן-מרוצים מהם.

האם מישהו יכול להמליץ לי על סוכן ביטוח טוב? אחד שבאמת כבר הוכיח את עצמו בטיפול לאחר תאונה, אחד שלא יסתיר ממני כל מיני "אותיות קטנות" למיניהם

(אפשר לשלוח גם הודעה פרטית)

עוד דבר - ישנו גם הביטוח של היבואן "כלמוביל ביטוח" - שהוא יקר יותר בכ-300-400 שקל אבל מבטיח טיפול במוסך מורשה וחלקים מקוריים.

האם זה שווה את זה? אני חושש שהם כמו הביטוחים הישירים - אין סוכן ביטוח, אלא רק פקידה טלפונית.

פורסם
וזה מה שמקובל. למרבה הצער, בעידן של הביטוחים הישירים כל החברות מוכרות את החבילות שלהן בלבד ורק סוכנים עצמאיים יכולים למצוא את הפוליסה המתאימה מתוך מספר חברות.

אין סיבה להצטער. הגיוני שחברה ישירה תמכר רק את ההצעות שלה. כמו שאורנג' לא ימכרו לך חבילה של סלקום.

סוכנים טובים (ולמצוא סוכנות כזן זה כמו למצוא מוסך טוב ואמין) יחפשו עבורך את המיטב בין כמה חברות.

תנו דעתכם שגם לסוכנים יש, לפעמים, עניין לדחוף חברה מסויימת עקב מבצעי תיגמול של החברות בהם הסוכן מתוגמל לפי כמות המכירות בתקופה מסויימת, והתגמול מפתה.

מה שצריך לעשות ובכל מועד חידוש - לברר בישירים (שלרוב הם יקרים יותר אבל ניתנים להתמקחות) וגם אצל סוכנים. ולחפש מישהו בארגון כמו שחיים הציע.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...