Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש רכב אמין, חסכוני והכי חשוב שלא כל שני וחמישי אגיע איתו למוסך (אין לי כסף מיותר), הרכב ישמש אותי להגעה ללימודים ועבודה- יעשה בין 70-80 קילומטר ליום. ופעם בחודשיים שלוש נסיעה לצפון עוד 150 קילומטר.

התקציב שלי הוא עד 20,000 ש"ח פלוס מינוס זאת אומרת שאני רוצה להוציא עד 20,000 אבל אם אני רואה שאני יכול להשיג משהו הרבה יותר טוב עם יתרון משמעותי בתוספת של עוד 3000 ש"ך בערך גם יכול לבוא בחשבון.

הציעו לי סוזוקי באלנו מודל 2000-2001

יונדאי גטס מודל- 2003-2004

ופיאט פונטו 2003.

אשמח לגעת מה דעתכם.

אשמח לשמוע גם הצעות על מכוניות אחרות.

המון תודה.

פורסם

לגטס אל תתקרב בשנתון הזה יש להם בעיית צימאון קשה.אני מאמין שכל פיאט בתקציב הזה תגיע עם בלאי/קילומטראז גבוה מאוד ולכן אם אתה הולך על הרכב הזה חשוב לחפש טוב טוב אחרי אחת במצב טוב.אני הייתי שוקל את השברולט אוואו אולי במקביל לחיפושים של הפיאט. בהצלחה

פורסם

ותר על שאר האופציות וגם על האוויאו.

פיאט פונטו ספייס תעשה את העבודה נאמנה. אני ממליץ להתאמץ קצת ולחפש את דגמי ה-ELX החזקים והמאובזרים יותר.

כמובן שכדאי לרכוש רכב בעל היסטורית טיפולים ולא לוותר על בדיקה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...