Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו רואה פחות מוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[לינק שבור]

לפי הכתבה באמת זה נכון .

אני אישית לא כל כך חסיד של רנו , סיטרואן ופזו עדיפות עליה בכל פרמטר , אבל הנתונים לא משקרים או שכן ?

בכל מקרה בעברי נהגתי על רנו אקספרס, את האמת היתה מאוד רגישה ועדינה ונזקקה לטיפולים רבים עקב כך( מנוע/מזגן \פלסיטקה) כל השאר היה בסדר , אבל ברנו אקספרס אין כל השאר מדובר הרי בפח עם מנוע ו4 גלגלים.

מי שקונה היום רנו קונה למעשה רנו/ניסאן , וכנראה גם ההפך אולי בגלל זה השיפור.

פורסם

בואו נתחיל מכך ש:

מי זה האתר בכלל, מה הסימוכין שלו , מה האינטרסים שלו ומי הספונסרים שלו.

אין אף אחד שמזדהה שמית ככותב הכתבה.

רוב הכתבות באתר שכן מזוהות רשומות תחת כותב אחד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באמת הרנו החדשות כבר לא צרפתיות, הפלואנס מתוכננת בקוריאה ומיוצרת בטורקיה, כמו המגאן דור 2. למנוע 2 ליטר יש גיר רציף של ניסאן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם לפי הכתבה (ממקור לא ברור), רנו רואה פחות מוסך יחסית לרנו של לפני תקופת הבדיקה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מכיר את האתר או את הכותב, אבל הנתונים שם נלקחו מהודעה רשמית של רנו שפורסמה לפני כמה ימים.

ההודעה הזו זכתה להתעניינות מועטה מאוד בעיקר באתרים כלכליים בחו"ל, ולא כ"כ פורסמה בארץ. הנה היא

לעיונכם:

RenaultGroup_27137_1_5.pdf

פורסם

לפי התגובות פה אפשר לחשוב שניסן הצילה את רנו מקריסה ולא ההיפך, כנראה שרנו לימדו משהו את היפנים ולא ההיפך

אבל למה לבלבל אתכם עם עובדות, הסטיגמה זה מה שחשוב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בימינו אנו, רנו יותר אמינה מ VW.

וכל חובבי VW יכולים לסקול אותי כמה שהם רוצים, לפחות לפי כמות השרשורים שנפתחים על VW לעומת על רנו (ואני מדבר על השנתונים המתקדמים, 4-5 שנים אחרונות). אבל אין מה לעשות סיטגמה קשה לשנות...

פורסם

יש לאבי רנו פלואנס מאז שהחל שיווק המכונית בארץ, ועדיין אין תקלה אחת- הרכב עושה רושם של רכב אמין מקודמיו (שהחלו להראות סימני שחיקה עוד בשנתם הראשונה על הכביש, היו במשפחתי מגאן 2004 ומגאן 2007), למרות שעוד מאוד מוקדם לחוות עליו את הדעת באופן סופי.

פורסם
בימינו אנו, רנו יותר אמינה מ VW.

וכל חובבי VW יכולים לסקול אותי כמה שהם רוצים ... לפחות לפי כמות השרשורים שנפתחים על VW לעומת על רנו (ואני מדבר על השנתונים המתקדמים, 4-5 שנים אחרונות). אבל אין מה לעשות סיטגמה קשה לשנות ...

הסיבה בשלה אתה רואה שירשורים רבים יותר על VW מאשר על רנו, היא התפלגות הקונים. רוב הואגים מצויים בידיים פרטיות הנדרשות לטפל עצמאית בכל גחמה של האוטו. הרוב המכריע של רכבי הרנו בארץ מצוי בציי ליסינג, שם כשמשהו חורק אתה לא רץ לפורום בדאגה, אתה מרים טלפון.

פורסם

לי יש מעל 100,000 ק"מ מתחת לישבן עם מגאן דור שני שללא יוצא מהכלל נשחטו בעומס האחרונה עשתה איתי מחדש 63K ק"מ עד שחלפה מהעולם בנסיבות טרגיות ובכל הק"מ הזה לא היו תקלות ששוות איזכור במגאן דור 2.

אני מסכים שהשרידות שלהם פחות טובה מפירמות אחרות אבל להשמיץ לא מומלץ ולא מכובד.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

רק בעוד כמה שנים נדע אם רנו באמת לא רואה מוסך. לשפוט לאחר שנה או פחות זה זה לא דבר חכם. נראה עד שהרנו החדשות יגיעו לקילומטראז' של 150-200 K ואז נשפוט.

פורסם
לפי התגובות פה אפשר לחשוב שניסן הצילה את רנו מקריסה ולא ההיפך, כנראה שרנו לימדו משהו את היפנים ולא ההיפך

אבל למה לבלבל אתכם עם עובדות, הסטיגמה זה מה שחשוב.

ממש לא אכפת לי מי הציל את מי ולמה. אותי מעניין מה האוטו נותן לי בתמורה לסכום שאני משלם ביחס לאלטרנטיבות (וזו גם הסיבה שאני מחזיק כבר 5 שנים מגאן מודל 2006 ונהנה מכל רגע. כשהיא תוחלף רוב הסיכויים שזה יהיה לפלואנס 2 ליטר שלדעתי ועבורי נותנת את התמורה המתאימה ביותר למחירה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...