Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי לאכזב, מדובר ברפליקה.

תמשיך לרדת בדף ומיד תראה מחירים קצת פחות צנועים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
540 עולה כ"כ הרבה???? די נו....

אני לא מכיר מחירים בעל פה - אבל לפי אתר נטקאר 535 עולה 535,000 ש"ח ו-550 עולה 730,000.

זה לפני התוספות אני מניח.

סדרה 7 מופיעה שם בין 715 ל-999 אלפיות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
לא.

תנאי בסיסי ליבוא רכב הוא שהיצרן שלו מיוצג בארץ.

גם אחרי זה יש עוד מגבלות שאני לא בקיא בהם.

התשובה מודגשת באדום

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
התשובה מודגשת באדום

עדיין לא הבנתי,

אם לקחתי פיאט קופה,והחלפתי לה את הבודי,ועכשיו היא דומה מאוד לפרארי,יש עם זה בעייה?

לא שניתי מכלולים ולא נגעתי בברקסים.

המנוע אותו מנוע, הבודי הוא של פרארי,יש עם זה בעיה?

אולי הרפליקה יושבת על פורד מונדאו? עם כל המשתמע מכך?

זה פשוט דבר של מובן לי כי אני מייבא רכב לארץ שרק נראה אחרת.מעיין כבש בעור של זאב...

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
התשובה מודגשת באדום

נאם הדבר נכון גם לגביי רכבי אספנות? כי אני יודע שיש הרבה שנכנסו בלי שיהיה יצוג שלהם בארץ.

ז"א איזה יבואן יש היום לטריומף?

haters will hate

פורסם
אסור לעשות שנויים מבניים במכוניות. לא לפני יבוא ולא אחרי שהן עלו על הכביש בארץ.

אין בעיה,מהיום אני שם סמל של M3 במקום הסמל הרגיל ונוצה שיוצאת מהסמל

%D7%A0%D7%95%D7%A6%D7%94%2040.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
נאם הדבר נכון גם לגביי רכבי אספנות? כי אני יודע שיש הרבה שנכנסו בלי שיהיה יצוג שלהם בארץ.

ז"א איזה יבואן יש היום לטריומף?

לא. באספנות אפשר להכניס גם כאלה שלא מיוצגים בארץ. אני לא יודע לגבי מכוניות קיט/רפליקה למיניהם.

פורסם

קיט קאר ורפליקה לא ניתן להכניס, אחרת היית כבר רואה את מועדון סופר 7.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
עדיין לא הבנתי,

אם לקחתי פיאט קופה,והחלפתי לה את הבודי,ועכשיו היא דומה מאוד לפרארי,יש עם זה בעייה?

לא שניתי מכלולים ולא נגעתי בברקסים.

המנוע אותו מנוע, הבודי הוא של פרארי,יש עם זה בעיה?

אולי הרפליקה יושבת על פורד מונדאו? עם כל המשתמע מכך?

זה פשוט דבר של מובן לי כי אני מייבא רכב לארץ שרק נראה אחרת.מעיין כבש בעור של זאב...

בהתחשב בעובדה שבעלי איפרזה STI קיבלו הורדה מהכביש בגלל הספויילר המקורי, מה אתה חושב שיעשו לשינוי בבודי של פיאט קופה?

לאחר בדיקה מהירה באיביי, הפרארי 458 עולה 300K (וזה בכלל במצב של RESERVE NOT MET).

איך הם הגיעו למחיר המצחיק הזה? (1.5 מליון)

למען ההגינות, המחיר הבסיסי של פרארי 458 בארה"ב ללא תוספות הוא 225 אלף דולר.

תתחיל להוסיף תוספות, וקח בחשבון שיש רשימת המתנה ארוכה, ותבין למה אתה רואה מכוניות במעל 300 אלף.

הנה עוד דוגמא טובה - רכב שהמחירון שלו 270 אלף דולר, ביקשו 300 ונמכר בשבוע. היצע וביקוש...

http://www.lamborghinihouston.com/vehicle_details.aspx?id=1184&CAR=Porsche-GT2-RS

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

• תוכן חדש...