Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב,

תוך כדי שיטוטי בפורום הנפלא, מצאתי כמה רכבים שכדאי לקחת אותם בחשבון: שברולט אפלנדר, יונדאי סנט פה, ורקסטון. מה דעתכם ? מה עדיף? הכיוון הולך יותר לרקסטון מה דעתכם עליו?

פורסם

לאבא שלי יש יונדאי סנטה פה והוא מאוד מרוצה ממנו. זה אומנם לא מדגם מייצג, אבל אם זה נכנס בתקציב זו נראית לי בחירה לא רעה.

פורסם

שלום,

אני מבינה שהכיוון הוא לא בהכרח רכב שיורד לשטח אלא רק רכב גדול יחסית עם מנוע דיזל.

אם כך, למה לא לשקול רכבים קצת יותר פרקטיים כמו מיניוואנים? יש למשל את הסאנגיונג רודיוס, שלא כולם אוהבים את המראה החיצוני שלו, אבל כל מי שהתנסה ברכב הזה אמר שמדובר ברכב מאוד פרקטי למשפחה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

שלום,

יכול להיות שנרד מעניין הגיפ ונחשוב לכיוון של מיניוואן. האם משהו יכול לחוות דעה על הפורד אס מקס דיזל או פורד גלאקסי דיזל.

מה עדיף?

• תוכן חדש...