Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאף אחד לא יוכל להציע לי פיתרון חדש, אבל אני חייב לפרוק במקום שיבינו אותי ולא יגידו לי "לא נורא, כפרה"

ביום שישי האחרון חזרתי מיציאה עם חברים בשעה 2 בלילה, החנתי את הגולף שלי בחניה הקבועה שלי, צמוד לבית (בית קרקע) צמוד לחלון של המטבח.

ונכנסתי לישון, בבוקר כשקמתי הרגשתי לא טוב, ונשארתי בבית למשך כול השבת.

לקראת הערב הרגשתי הקלה והחלטתי לצאת קצת לעשות סיבוב עם חברים ובעצם את האמת לנשום קצת את הרכב האהוב שלי.

נכנסתי לרכב, הנעתי, חיברתי את המערכת, ונתתי לו לעבד כ2 דקות, (הרגל).

ואז התחלתי לנסוע והרגשתי שחסר לי אוויר בצד ימין בצורה נוראית, יצאתי ואכן זוג הצמיגים הימניים שלי היו עם מעט מאוד אוויר.

כיוון שאני גר מרחק קטן מאוד מתחנת דלק החלטתי לנהוג לאט לכיוון התחנה, בדרך כבר שמעתי שהצמיג ריק ועצרתי בצד (אחרי פחות מדקה נסיעה), האמת הייתי בטוח שמישהו הוריד לי אוויר, מהונטיל, בתור שעשוע של ילדים.

אבל אחרי שהבאנו קומפרסור וניפחנו את הצמיגים, יותר נכון ניסנו לנפח, הופתענו לגלות שהצמיגים נדקרו עם סכין.

בתמימותי חשבתי שאולי אפשר לתקן, אבל זה דופן, וזה צמיג עם חתך נמוך אז אין סיכוי.

כרגע שילמתי 60 שקל על זה ששמו לי בפנים מדבקה, אין לי כסף לזוג צמיגים חדש וגם לא למשומש, שמתי את זה בשביל שהרכב לא יעמוד על הג'נט ויהרוס אותו.

כרגע הרכב יעמוד עד שאני יסתדר קצת מבחינה כספית.

חסר אונים, ומיואש מאי פעם, זה התחיל משריטות על הרכב, עבר לניסיון לשבור את הטמבון פיבר, גניבת וונטילים באופן קבוע, ועכשיו דקירת הצמיגים.

יהיו שישאלו עם מי אני מסוכסך, אבל אני לא מסוכסך עם אף אדם.

שבוע טוב.

אם למישהו יש לארגן צמיג 225\40\18 במחיר מוזל אני ישמח

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כואב הלב לשמוע. כואב הלב שיש כאלה אנשים עם חור במקום לב שאין להם גבול לונדליזם.

במיוחד כשזה נוגע להשחיט רכוש יקר ערך שאנשים השקיעו זמן וכסף.

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם

האוץ :| לא מבין כאלה אנשים באמת מה מניע אותם גם אם זה "שעשוע של ילדים" אז רק אני לא ראיתי בזה שעשוע בתור ילד?

אני רואה שאוהבים להציק לרכב שלך, חשבת אולי להעביר את הרכב בלילה למקום שקט יותר? ששם אתה יודע בוודאות שיש פחות השחתות?

:beerchug:

:ok:

פורסם

זה חוצפה של אנשים.

גועל נפש של התנהגות, חוסר חינוך וחוסר תרבות.

אני הייתי מציע לשים מצלמה בקרבת הרכב ולראות מי אלו, אני בטוח שתתפוס אותם מתישהו. תעביר את החומרים למשטרה אחר כך או שתגלה את האנשים בעצמך.

חוצפה שאין לתאר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כואב הלב לשמוע באמת :|

לא צריכה להיות לזה סיבה, לא חסרים אנשים רעים שסתם בא להם לעשות שטויות וחבל שזה בא על חשבון אנשים אחרים.

פורסם

עזבו רגע את עניין ההשחטה של הרכב שהוא חמור ומבאס בפני עצמו,

אם נצא מנקודת הנחה שזה לא מעשה מתוכנן מראש,

אז אשכרה יש ילדים/נערים שמסתובבים בשכונה שלך עם סכינים עליהם...

פורסם

ממתי זה הפך להיות מוזר שילדים מסתובבים עם סכינים עליהם?

לצערנו זאת מציאות יום יומית.

מצטער על הנזק שקרה לך, באמת כואב לשמוע על זה.

נסה אולי לעבור בפנצריות גדולות ולבקש ממי שמפרק אצלו צמיג שיתן לך בסכום סמלי, למשך חודשיים שלוש עד שתתארגן על קנית צמיגים.

נסה גם בפורום לחפש, תוסיף בחתימה שלך שאתה מחפש צמיגים במידותXXXX.

תפרסם בפורום קניה ותבדוק כל יום בפורום מכירה.

קובי

פורסם

כואב הלב לשמוע, אני מקווה שהם יחוו את הכאב שהם גרמו לך על בשרם.

גועל נפש לעשות כאלה דברים, ומה שהכי מפחיד אותי במצבים האלה זה התגובה של נגיד והיית תופס אותם במעשה, אפשר להכנס לכלא בקלות מאד אחרי שהפיוז עולה לראש.

פורסם

אנשים פשוט אכזריים.

חוסר רגש מוחלט.

זה אנשים שיודעים שאני קשור לרכב בצורה היסטרית, לא סתם פגעו דווקא בי.

יש כאן פונטיאק סולסטיק (מקווה שהאיות נכון) ולא נגעו בה.

צמוד אלי יש את הפולו של אחותי שלא נגעו בה, והגולף של חבר שלי שחונה כאן ויש עוד המון רכבים, ודווקא לשלי באו.

לא סתם, רואים שזה רכב אהוב.

כול העוברים והשבים כאן רואים אותי כמעט כול יום אחרי העבודה מסדר, ומשקיע, ומנקה ומטפל.

וכנראה שהאהבה הזאת הפריע למישהו בעין.

אחת הסיבות שבגללה מכרתי את הסופה שלי בזמנה זה גם בגלל הרס כזה.

אני מקווה שהאנשים האלו ירגישו את הכאב שאני מרגיש.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
אני יודע שאף אחד לא יוכל להציע לי פיתרון חדש, אבל אני חייב לפרוק במקום שיבינו אותי ולא יגידו לי "לא נורא, כפרה"

ביום שישי האחרון חזרתי מיציאה עם חברים בשעה 2 בלילה, החנתי את הגולף שלי בחניה הקבועה שלי, צמוד לבית (בית קרקע) צמוד לחלון של המטבח.

ונכנסתי לישון, בבוקר כשקמתי הרגשתי לא טוב, ונשארתי בבית למשך כול השבת.

לקראת הערב הרגשתי הקלה והחלטתי לצאת קצת לעשות סיבוב עם חברים ובעצם את האמת לנשום קצת את הרכב האהוב שלי.

נכנסתי לרכב, הנעתי, חיברתי את המערכת, ונתתי לו לעבד כ2 דקות, (הרגל).

ואז התחלתי לנסוע והרגשתי שחסר לי אוויר בצד ימין בצורה נוראית, יצאתי ואכן זוג הצמיגים הימניים שלי היו עם מעט מאוד אוויר.

כיוון שאני גר מרחק קטן מאוד מתחנת דלק החלטתי לנהוג לאט לכיוון התחנה, בדרך כבר שמעתי שהצמיג ריק ועצרתי בצד (אחרי פחות מדקה נסיעה), האמת הייתי בטוח שמישהו הוריד לי אוויר, מהונטיל, בתור שעשוע של ילדים.

אבל אחרי שהבאנו קומפרסור וניפחנו את הצמיגים, יותר נכון ניסנו לנפח, הופתענו לגלות שהצמיגים נדקרו עם סכין.

בתמימותי חשבתי שאולי אפשר לתקן, אבל זה דופן, וזה צמיג עם חתך נמוך אז אין סיכוי.

כרגע שילמתי 60 שקל על זה ששמו לי בפנים מדבקה, אין לי כסף לזוג צמיגים חדש וגם לא למשומש, שמתי את זה בשביל שהרכב לא יעמוד על הג'נט ויהרוס אותו.

כרגע הרכב יעמוד עד שאני יסתדר קצת מבחינה כספית.

חסר אונים, ומיואש מאי פעם, זה התחיל משריטות על הרכב, עבר לניסיון לשבור את הטמבון פיבר, גניבת וונטילים באופן קבוע, ועכשיו דקירת הצמיגים.

יהיו שישאלו עם מי אני מסוכסך, אבל אני לא מסוכסך עם אף אדם.

שבוע טוב.

אם למישהו יש לארגן צמיג 225\40\18 במחיר מוזל אני ישמח

חלילה אין בכוונתי לשפוט אותך.

אולי תנסה לשמור על שלוותם של השכנים.

פורסם

ידידי, בתור אחד שלא מזמן עקרו (חלקית) לו את הידית של הדלת ובכלל בתור אחד שעל בשרו חווה את כל מעשי ונדליזים האלו מידי יום, אני מאוד מבין אותך ומשתתף בצערך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...