Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא מבין כמה כואב לקרוא הודעה כזאת, פשוט לא מצליח להבין מה עובר לבנאדם בראש שהוא עושה דבר כזה, גם שהייתי צעיר בחיים לא עלתה בי המחשבה לעשות משהו כזה, להפך כיף לראות בנאדם ששומר על הרכב שלו ולא משנה מאיזה סוג רכב.

אני הופך עולמות כדי למצוא חניה לאלפא (GT 3.2) שאני חונה אצל חברה שלי שלא יראו אותה, בדיוק מהסיבה הזאת.

תראה אם אתה יכול למצוא איזה חנייה אצל שכן או מתחת לבניין סמוך.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
... להפך כיף לראות בנאדם ששומר על הרכב שלו ולא משנה מאיזה סוג רכב.

+1

בני הם פשוט חארות!

הרעיון עם המצלמה + סוללות כשיש רק אור אדום, גאוני. זה בטח גם זול כי זה לא באמת מקליט. לך על זה.

Bimmer

פורסם

פיתרון בשליפה. רכוש ב"הום סנטר" או תואמיו פנס הלוגן חיצוני עם חיישן תנועה (פחות מ 200 ש"ח למיטב זיכרוני), חבר לו חשמל מהמטבח והצב אותו ליד הגדר בתחום שיקלוט את מי שמתקרב/נמצא לייד הרכב. הארה של פנס כזה בדרך כלל תרתיע את מי שמנסה לבצע דברים בהסתר.

-עוד דבר, אם החנייה קבועה+צמודה+פרטית, והכוונה שלי היא שאם מישהו נמצא ליד הרכב אז הוא חשוד עד פלילי (כמאמר הגשש), אז תוכל לחבר במקביל לנורה גם פעמון ביתי. בצורה זו תוכל לקבל אזהרה אקוסטית שמישהו נמצא ליד הרכב. תוכל להציב את הפעמון ליד הנורה (להרתעה) או למתוח חוט ולהעביר את הפעמון לתוך הבית (אם לדוגמה תרצה לנהל איתם משא ומתן בהפתעה כאשר אתה אוחז בחצי מטר צינור בקוטר שלושת רבעי צול...)

פורסם

אני גר באיזור י׳.

הצינור 3 מול תמיד היה מתחת לראש, האמת ברזל אדום, תמיד היה חשש, היו אופנועים וג׳יפים פתוחים ברשותי במשך השנים.

תודה לכולם על העצות והתגובות, מאוד מחזק לקרוא.

כרגע לקחתי על עצמי לעבוד קשה והרבה ובזמן המאוד קרוב אני הולך להקים כאן מצלמות כמו בבית הלבן! יעלה כמה שיעלה, בסוף אני יתפוס את הנבלה הקטנה, וישאל אותו למה הרכב האהוב שלי הציק לו כול כך על הנשמה.

תודה לכולם.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

תקשיב אתה לא היחידי

רוצה לשמוע מה קרה אצלי?

שתבינו איזה מעשים אנשים עושים!

מקרה ראשון,ביצים על האוטו שלי,ראיתי את זה אחרי יציאה ב6 בבוקר,יצאנו עם מונית בגלל שרצינו לשתות.

מקרה שני,גבינה על האוטו שלי,

פריצה לאוטו שלי,

פנצ'ר.

פינצ'רו לחברה שלי 2 גלגלים.

פתחו לאמא שלי את הטנק דלק,פשוט שברו אותו ושאבו דלק(לפני כמה ימים)העליית מחירים עושה את שלה.

אני לפני מכירה של הרכב בדיוק מכיוון שאני בשלילה ורוצה להשתדרג ועשיתי לו כמה שינויים קוסמטיים בשביל למכור אותו ככה כמו שצריך,אני יורד לחניון(תת קרקעי) ורואה שהוציאו לי 2 פלסטיקים!

היום סידרתי את זה בדיוק.

היום דאגתי למע' מסויימת שפעם הבאה שמקרים כאלה יקרו אני אראה גם מי זה וגם תהיה לי הזדמנות לרדת עם איזה מחבט בייסבול ולפרק להם ת'צורה כי זה כבר לא צחוק.

שווה להתקין מערכת גם ב 5-8 אלף שקל על מנת לברר מי האנשים שעושים את זה.

אם אתם מכירים את האנשים ותצלמו את זה תוכלו להשיג הרבה יותר כסף מהסכום שהשקעתם באמצעות עו"ד,אמנם ייקח קצת זמן אבל תהיה לכם הוכחה מוצקת.

אם זה לא מישהו שאתם מכירים רדו למטה ובאמת תפרקו לו ת'צורה,אנשים כאלה מגיע להם להגיע ללוינשטיין!

פורסם

חשבתם לגדל כלב ולשים מלונה באיזור החניה? זה יכול להרתיע ולהיות נשק "ירוק". ולכם יהיה חבר חדש במשפחה.

ועוד רעיון:

בהמשך להצעה של חיים - אולי אפשר להפעיל עם הזרקור רמקול שישמיע קולות יריה, נביחות, סירנה.

כן, ראיתי את "שכחו אותי בבית" הראשון...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
חשבתם לגדל כלב ולשים מלונה באיזור החניה? זה יכול להרתיע ולהיות נשק "ירוק". ולכם יהיה חבר חדש במשפחה.

ועוד רעיון:

בהמשך להצעה של חיים - אולי אפשר להפעיל עם הזרקור רמקול שישמיע קולות יריה, נביחות, סירנה.

כן, ראיתי את "שכחו אותי בבית" הראשון...

שופטת בבית משפט השלום בנתניה גרה בכפר יונה היא דודה של חבר קרוב שלי, היא מגדלת כלב אני אקצר את הסיפור שנגמר בפריצה הביתה נשיכה של הכלב בתחת של הגנב ותביעת נזיקין של הגנב, נחש מי זכה לפיצוי במשפט ?

אתה עדיין בטוח שזה נשק יותר טוב ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב אם הכלב ינשך אותם, מה אם הנבלות האלה ינסו להרדים או להרעיל את הכלב? יזרקו לו איזה חתיכת המבורגר עם חומר, יחכו שהחומר יתחיל לעבוד ויכנסו. מי שהורס לאנשים רכוש גם לא יהסס להתעלל בכלב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני דווקא מכיר מישהו שמחזיק 9 דוברמנים בחצר של הבית שלו,יש לו בית פרטי והמכוניות חונות בחצר הבית.

מעולם לא הייתה לו פריצה לבית או לאחד הרכבים.

פורסם

זה לא הנקודה, אתם יכולו להביא פתרונות, חלקם טובים וחלקם פחות, זה עדיין לא עונה על השאלה הבסיסית למה לעזאזל אחדות אחד פה לא יפה נפש וכולנו יודעים שיש את זה בכול מקום, חבל שאצלנו זה מאוד נפוץ.

זה מתחיל ונגמר בחינוך ...

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

אתה מסוכסך בוודאות עם מישהו. מישהו רצה ברעתך.

בזמנו הייתי תופס חניה ברכבת במיקום מעולה, מדי בוקר.

כנראה שזה הפריע למישהו, כי מצאתי יום אחד את כל הצמיגים שלי חתוכים.

מאז חניתי את הרכב רחוק מהכניסה לרכבת.

פורסם

פותח השרשור

יש לי פתרון זול שבמהלך השנים גילית שהוא דיי יעיל . כיסוי לרכב! מה שמכוסה בדרך כלל מושך הרבה פחות תשומת לב . אם מישהו מחפש לפגוע בך דווקא זה כנראה לא יעוזר וגם מצלמות לא יעזרו{ אלה רק מערב שלך עם חברים בשעות הבעייתיות}, אבל זה יכול לצמצם משמעותית את המתעסקים הפוטנציאלים עם הרכב. כשהיו לי אופנועים תמיד דאגתי לכסות אותם בכל מקום ושנים זה הוכיח את עצמו , גם היום כשיש לי רכב אספנות בחניה שבלילה נחסם ע"י הרכב השני שלי הוא מכוסה כל הזמן! ... תחשוב על זה זה פיתרון שעולה פרוטות .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
תקשיב אתה לא היחידי

רוצה לשמוע מה קרה אצלי?

שתבינו איזה מעשים אנשים עושים!

מקרה ראשון,ביצים על האוטו שלי,ראיתי את זה אחרי יציאה ב6 בבוקר,יצאנו עם מונית בגלל שרצינו לשתות.

מקרה שני,גבינה על האוטו שלי,

פריצה לאוטו שלי,

פנצ'ר.

פינצ'רו לחברה שלי 2 גלגלים.

פתחו לאמא שלי את הטנק דלק,פשוט שברו אותו ושאבו דלק(לפני כמה ימים)העליית מחירים עושה את שלה.

אני לפני מכירה של הרכב בדיוק מכיוון שאני בשלילה ורוצה להשתדרג ועשיתי לו כמה שינויים קוסמטיים בשביל למכור אותו ככה כמו שצריך,אני יורד לחניון(תת קרקעי) ורואה שהוציאו לי 2 פלסטיקים!

היום סידרתי את זה בדיוק.

היום דאגתי למע' מסויימת שפעם הבאה שמקרים כאלה יקרו אני אראה גם מי זה וגם תהיה לי הזדמנות לרדת עם איזה מחבט בייסבול ולפרק להם ת'צורה כי זה כבר לא צחוק.

שווה להתקין מערכת גם ב 5-8 אלף שקל על מנת לברר מי האנשים שעושים את זה.

אם אתם מכירים את האנשים ותצלמו את זה תוכלו להשיג הרבה יותר כסף מהסכום שהשקעתם באמצעות עו"ד,אמנם ייקח קצת זמן אבל תהיה לכם הוכחה מוצקת.

אם זה לא מישהו שאתם מכירים רדו למטה ובאמת תפרקו לו ת'צורה,אנשים כאלה מגיע להם להגיע ללוינשטיין!

אם אתה דוגל במשלוח אנשים לשיקום בבית לוינשטיין, תכין כמה לירות לעורך דין שייצג אותך במשפט הפלילי שימתין לך ודאג להצטייד במשפחה עשירה דייה שתוכל לתחזק אותך אחרי השחרור.

ולפותח השירשור, העצה המובאת כאן בכל הנוגע לכיסוי הרכב, היא הסבירה ביותר. גם כדאי לשקול חזרה לגלגלים במידה "נורמלית". ג'אנטים בגודל 18 על גולף מושכים המון תשומת לב, וזה בלי לגעת בהדרדרות הקשה בנוחות הנסיעה, צריכת הדלק המוגברת והצורך בצמיגים יקרים.

• תוכן חדש...