Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצלמות דמה , עם בטריות בפנים שמדליקות נורת לד אדומה , זה נראה כאילו המצלמה LIVE ועובדת , זה מרתיע ! שים את זה על החומה במקום שיראו שאכן קיימת מצלמה , ואני אומר לך שזה יגרום לאותם נבלות לחשוב פעמיים .

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתקין מצלמה, במיוחד שזה ליד הבית אפילו לא חייב בתוך האוטו..

מצער לשמוע

מה זה יתן לו בדיוק? הוא יארגן כנופייה ויחפש את הפרחח בעיר של 220,000 תושבים על סמך צילומים מטושטשים?

פורסם
חלילה אין בכוונתי לשפוט אותך.

אולי תנסה לשמור על שלוותם של השכנים.

אני לא יודע למה התמקדמת דווקא בזה.

אבל למען הסר ספק.

כשאני מגיע לאיזור מאוכלס אני מנמיך את המערכת לגמרי, וכשאני נכנס לשכונה שלי הפאנל כבר מנותק.

גם כשאני נכנס לשכונה בכול שעה אני נכנס בשקט, בלי להפריע לאף אחד.

ואני לא הצעיר היחיד שחוזר ב2 בלילה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
על סמך צילומים מטושטשים?

איכות תמונה תלויה מהרבה גורמים. אני התחדשתי במצלמת גוף עם עצמית נפרדת בעלת רגישות גבוהה מאוד מאוד. המצלמה הזאת ללא תאורה בלילה מצלמת בחדות טובה כאילו זה היה אור יום. את המצלמה הישנה עם לדים אני מחזיק בתור דמה להרתעה ובתור גיבוי. המצלמה האמיתית מצלמת מתוך הבית.

מצלמה כזאת לא חסינה מפני מים, עולה קרוב לאלפייה, אבל זאת איכות שבאמת אפשר לזהות. העצמית כוללת מיקוד. כדי להתקין מצלמה כזאת בחוץ דרוש מיגון נגד מים, כולל חימום שכוחות קדמית ומאוורר כדי המצלמה לא תתבשל.

מצלמות כאלה מתקינים במקומות איפה שצריך זיהוי, כמו לוחיות רישוי ופנים. הבדל שמיים וארץ לאומת מצלמות לדים. מצלמות כאלה מתקינים בשערים של המפעלים.

הבעייה שזה יקר ולא בטוח שישתלם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
האמת הייתי בטוח שמישהו הוריד לי אוויר, מהונטיל, בתור שעשוע של ילדים.

אבל אחרי שהבאנו קומפרסור וניפחנו את הצמיגים, יותר נכון ניסנו לנפח, הופתענו לגלות שהצמיגים נדקרו עם סכין.

אם למישהו יש לארגן צמיג 225\40\18 במחיר מוזל אני ישמח

אני משערת שזה לא אישי נגדך לאור הפרטים הרבים שציינת, אלו אנשים שפשוט מבצעים ונדליזם ברכוש של אחרים (לא שזה מעודד).

לא מזמן נתפסה "כנופיה" של נערים באיזור פ"ת שנהגה לקרוע צמיגים של רכבים באמצעות סכינים ודוקרנים ללא סיבה.

בנוגע לצמיגים כדאי לבדוק באוטו דיפו עד כמה שזכור לי יש מבצעים על צמיגים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם למישהו יש לארגן צמיג 225\40\18 במחיר מוזל אני ישמח

זה לא מה שביקשת, אבל בכל זאת:

בכוונתי להחליף ברכב שלי זוג צמיגים קדמיים במידה 225/45/17 ברידג'סטון פונטנזה.

הצמיגים עדיין במצב נסיעה (הרכב עבר טסט לא מזמן).

אם הם עוזרים לך תוכל לקבל אותם בחינם (אתה יודע מה - לא בחינם - תמורת קפה ומאפה, בג'ו).

אם אתה מעוניין פנה אלי בה"פ

פורסם
זה לא מה שביקשת, אבל בכל זאת:

בכוונתי להחליף ברכב שלי זוג צמיגים קדמיים במידה 225/45/17 ברידג'סטון פונטנזה.

הצמיגים עדיין במצב נסיעה (הרכב עבר טסט לא מזמן).

אם הם עוזרים לך תוכל לקבל אותם בחינם (אתה יודע מה - לא בחינם - תמורת קפה ומאפה, בג'ו).

אם אתה מעוניין פנה אלי בה"פ

באמת תודה רבה.

כרגע קיבלתי טלפון על ההודעה שלך וישר נכנסתי כדי להודות לך.

יש לי ג'נט 18' ברכב ככה ש17' לא יתאים לי, אבל שוב תודה רבה!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

בנוגע לצמיגים כדאי לבדוק באוטו דיפו עד כמה שזכור לי יש מבצעים על צמיגים.

ל'

ל',

אני לא חושב שצמיגים כדאי לקנות מאוטו דיפו, ועוד במבצע...

מומלץ לבדוק אותם לעומק, כולל שנת ייצור וארץ ייצור לפני שתנעל אותם.

את הקונטיננטל שלי בדקתי שיוצרו בצרפת, ועברה כחצי שנה מיום ייצורם עד ליום קנייתם. לצמיגים יש תאריך תפוגה. זה חלק של הרכב שאסור לזלזל בו.

מצד שני, לא יודע מה להגיד לך, חבר. משתתף בצערך.

אף פעם לא הבנתי את הקטע של להרוס רכוש של אחרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חלילה אין בכוונתי לשפוט אותך.

אולי תנסה לשמור על שלוותם של השכנים.

הבחור חזר מיציאה ב2 בלילה- אבל נכנס לרכבו רק למחרת בשעות הערב המוקדמות... איזו שלווה מופרעת כאן ?!

סתם נבלות צרי עין שהחליטו להתנכל לו

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
ל',

אני לא חושב שצמיגים כדאי לקנות מאוטו דיפו, ועוד במבצע...

מומלץ לבדוק אותם לעומק, כולל שנת ייצור וארץ ייצור לפני שתנעל אותם.

בודקים בכל חנות לפני רכישה לא?

אני לא רואה הבדל בין אוטו דיפו לכל מקום אחר למרות שאף פעם לא רכשתי שם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אתה רואה שזה חוזר על עצמו היית צריך לשים ממזמן מצלמה אבל לא נורא אחי לא בוכים על חלב שנשפך

יש אנשים שאוהבים להוציא תתסכול שלהם על אחרים

שים מצלמה אפשר להשיג מצלמות בזול לא חייב להשקיע אלפייה

פורסם

איזה חיות רעות. באמת שאנשים שמזיקים סתם לרכוש של אחרים ללא סיבה צריך להוקיע ולהקיא.

גם אצלנו בשכונה מסתובבים כל מיני נערים חסרי מעש ואני תמיד פוחד על האוטו (חונה על הכביש, כמו כולם).

דבר ראשון שאני עושה בבוקר זה סיבוב בקרה, לראות שהכול בסדר..

תהיה חזק.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...